Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΜΑΛΙΝΟΦΣΚΙ ΖΙΝΤΣΕΝΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

 


Σοκ...μόνο αυτό έχω να πω για αυτό που ζήσαμε χτες με τον Έρικσεν, παρακολουθούσαμε με κομμένη την ανάσα τις στιγμές μετά την κατάρρευση του και μέχρι να μαθευτεί ότι είναι καλά. Ευτυχώς η τραγωδία δεν συνέβη, αλλά το ποδοσφαιρικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το Ουαλία-Ελβετία ήταν περίπου όπως το περιμέναμε, ενώ και η εικόνα της Δανίας έδειχνε ότι θα φτάσει στην επικράτηση, αλλά μετά την διακοπή δεν μπορούμε να συζητήσουμε για το ματς, ενώ οι Βέλγοι επικράτησαν εύκολα με την Ρωσία να βγάζει προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι που την περίμενα πιο δυνατή. Στοιχηματικά πήραμε μονάδα από το γκολ του Έρικσεν μας έκαναν χάρη οι στοιχηματικές, ενώ η Δανία κέρδισε το πέναλτι όπως περιμέναμε...αλλά ο Έρικσεν δεν ήταν εκεί να το εκτελέσει με αποτέλεσμα να χαθεί. Σήμερα ξεκινάει και το Κόπα Αμέρικα αλλά δεν θα ασχοληθούμε με μακροχρόνια ούτε με τα δύο πρώτα ματς.


ΑΓΓΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ OVER: Έχουμε γράψει στην ανάλυση μας για τα προβλήματα που κουβαλάνε οι δύο ομάδες, περιμένοντας να κάνουν κακό τουρνουά. Οι Άγγλοι κουβαλάνε πάνω τους τεράστιο βάρος και οι περισσότεροι του ρόστερ δεν έχουν την εμπειρία να το σηκώσουν. Τα άσχημα αποτελέσματα μετά τον τελικό του Μουντιάλ του 2018 έχουν χαλάσει το καλό κλίμα στις τάξεις των Κροατών που δείχνουν να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Aστάθεια στην άμυνα για την παρέα του Μόντριτς που έρχεται 16 οβερ στα 21 επίσημα ματς που έδωσε μετά το Μουντιάλ. Η απουσία του Μαγκουάιρ αλλά και ο Πίκφορντ...κάνει ευάλωτη αμυντικά και την Αγγλία. Επιθετικά έχουν τεράστια ποιότητα και οι δύο οπότε επιλογή μας θα είναι το οver. Ο Ιταλός ρέφερι βγάζει εύκολα τις κάρτες με μέσο όρο 4,76 στα φετινά του ματς, πρώτος υποψήφιος να κιτρινιστεί  ο Βίντα από κοντά και ο Μπρόζοβιτς που θα τα βάλει με τα τρεχαντήρια Ράις, Μάουντ, Φίλιπς ή Μπέλιχχαμ.

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ : Παιχνίδι συμπερασμάτων με την Αυστρία να έρχεται και σε αυτή την διοργάνωση με φιλοδοξίες για κάτι καλό και το σημαντικότερο ματς είναι το σημερινό, αφού αν της στραβώσει δύσκολα θα καταφέρει να ανακάμψει. Τα Σκόπια όπως και οι Φιλανδοί χτες θα παίξουν χωρίς άγχος, για αυτούς και μόνο που βρίσκονται στην διοργάνωση είναι τεράστια επιτυχία. Στο σφιχτό 5-3-2 βασίζονται με τον 38χρόνο Πάντεφ να είναι ο ηγέτης και τους Αλιόσκι της Λίντς και τον Ελμάς της Νάπολι να ακολοθούν. Το μόνο που θα ποντάρουμε είναι το γκολ από τον Κάλαιζιτς, ο φορ της Στουτγκάρδης έρχεται από μαγική χρονιά με 16 γκολ, ενώ πέτυχε και 3 γκολ στα 3 πρώτα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στο 4-4-2 του τεχνικού Φόντα θα βρίσκετε στην κορυφή έχοντας δίπλα του τον Σάμπιτζερ και λίγο πιο πίσω τον Αλάμπα να τον τροφοδοτούν.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ2: Τα είπαμε αναλυτικά για τις δύο ομάδες στην ανάλυση μας, με την Ουκρανία να είναι η επιλογή μας για διάκριση στην διοργάνωση από τις ομάδες που δεν είναι από τα φαβορί. Ομάδα του προπονητή με τον Σεβτσένκο να δεσπόζει στην άκρη του πάγκου, ομοιογένεια, τρεξίματα, συνοχή τα ατού των Ουκρανών που βασίζουν πολλά στο δίδυμο Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Μαλινόφσκι(Αταλάντα) οι δύο τους θα κάνουν όλο το παιχνίδι της ομάδας. Ο νεαρός και σούπερ ταλαντούχους Τσιγκάνοφ έρχεται από τραυματισμό και θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Οι Ολλανδοί είναι γεμάτοι ταλέντο...αλλά και γκρίνια, με τον Ντε Μπούρ να είναι στο στόχαστρο. Θα τους λείψει πολύ ο Φαν Ντάικ, με τον Ολλανδό τεχνικό να σκέφτεται και το 5-3-2...που μοιάζει με ιεροσυλία για το DNA των Οράνιε. Θα ποντάρουμε στον Σεφτσένκο και την ομάδα αφού δείχνει πιο έτοιμη αυτή την περίοδο αρκεί να πιστέψει στις δυνατότητες της. Αξία και στο 6,00 στην ασίστ από τον Μαλινόφσκι, έδωσε 12 στην φετινή Serie A και 3 στα προκριματικά.

Δυάδα  STOIXIMAN

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ2 2,60

ΑΓΓΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ OVER 2,10


Να δώσει ασίστ BET365

ΜΑΛΙΝΟΦΣΚΙ 6,00


Να δεχτούν κάρτα BET365

ΒΙΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΖΟΒΙΤΣ 12,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου