Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

 



Ο Μαλινόφσκι χτες μας δικαίωσε με την ασίστ που έδωσε στο δεύτερο γκολ των Ουκρανών , οι παίκτες του γνώρισαν την ήττα από την μέτρια Ολλανδία γιατί έκαναν τρομερά αμυντικά λάθη. Το Αγγλία-Κροατία δεν μας έδειξε πολλά πράγματα ενώ η Αυστρία δεν είχε πρόβλημα με τα αδύναμα Σκόπια. Σήμερα το πρόγραμμα είναι κακό και θα πάμε σε χαλαρό παιχνίδι με κάρτες περισσότερο αλλά και Koπα Αμέρικα.


Ρόμπερτσον και Τσουφάλ σε μια μάχη από την Premier League

ΣΚΩΤΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ: Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές στην ποιότητα με την Τσεχία να υπερτερεί βέβαια αλλά η Σκωτία παίζει εντός έδρας. Τις θεωρώ από τις ομάδες που βασίζονται στις φυσικές δυνάμεις, στο τρέξιμο και γενικά μπορούν να δώσουν ματς με ένταση. Ο Γερμανός ρέφερι Σίμπερτ δεν θεωρείται καρτάκιας αφού έχει μέσο όρο 3,77 κίτρινες ανά ματς...εκει θέλουμε να πάει στο όριο του. Υποψήφιοι να κιτρινιστούν οι Τσουφάλ και Ρόμπερτσον.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η Σλοβακία είναι μια μέτρια ομάδα αλλά και μπορεί να παίξει κλειστά και να δυσκολέψει τον αντίπαλο. Η Πολωνία από την άλλη έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς με τον Λεβαντόφσκι να μοιάζει πολύ μόνος...αφού δεν τροφοδοτείται εύκολα. Μια επιλογή είναι το Χ ημίχρονο αφού έχει έρθει σε 6 από τα 7 ματς μέχρι τώρα, δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κερδίσει η Πολωνία. Για κίτρινες Μπένταρεκ και Κούτσκα.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ: Άλλο ένας ματς δύσκολο σε ανάγνωση. Η Ισπανία έχει το πρόβλημα με το εύκολο γκολ ενώ και ο Μπουσκέτς είναι ακόμα εκτός με covid. Η Σουηδία επίσης χτυπήθηκε από covid με τον Κουλουσέφσκι να είναι εκτός. Οι αποδόσεις δεν βοηθούν...ματς συμπερασμάτων και θέλουμε γκολ από τον Ισακ που τον έχουμε στα μακροχρόνια.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ: Σούπερ ντέρμπι συνήθως με μεγάλη ένταση και διαιτητή που βγάζει εύκολα κάρτες ακόμα και κόκιννη. Θα πάμε στο πιο safe με οβερ 1,5 κάρτες και για τις δύο ομάδες στο 1,72.


Δυαδα  STOIXIMAN

ΣΚΩΤΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ ΟVER 3,5 KAΡΤΕΣ 1,90

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ 1,72


Να δεχτούν κάρτα  BET365

ΤΣΟΥΦΑΛ,ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ   34,00   


Nα δεχτούν κάρτα BET365

ΜΠΕΝΤΑΡΕΚ,ΚΟΥΤΣΚΑ 15,00


Κόκκινη στον αγώνα   ΒΕΤ365

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ  3,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου