Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ

Σκοράρουν οι δύο συμπαίκτες στην Ίντερ

 Εντυπωσιακή η Ιταλία χτες στην πρεμιέρα, κέρδισε την φοβισμένη Τουρκία εύκολα κάνοντας δήλωση πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο. Τρομερή πίεση για την ανάκτηση της μπάλας με χαρακτηριστικό του αγώνα τα 6χλμ παραπάνω που έτρεξαν οι Ιταλοί. Απογοητευτικοί οι Τούρκοι που θεωρώ πως εγκλωβίστηκαν στην προσπάθεια τους να αναχαιτίσουν τον αντίπαλο και δεν έδειξε τις αρετές που έχουν ως ομάδα. Πάμε να δούμε τα σημερινά όπου έχουμε τρία ματς.

OYAΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ UNDER 1,5: Δεν τις έχουμε σε εκτίμηση τις δύο ομάδες. Η Ουαλία στηρίζεται στην άμυνα και είναι καθαρά ομάδα συνόλου, περιμένοντας επιθετικά τα πάντα από τον Μπέιλ και τον Ράμσεϊ , δεν είναι σε καλή κατάσταση κανένας από τους δύο. Για την Ελβετία τα είπαμε και στην ανάλυση μας ...την περιμένουμε κακή αφού τα  περισσότερα αστέρια της έρχονται από μέτρια χρονιά. Περιμένουμε ένα ματς υπομονής με την Ελβετία να προσπαθεί να σπάσει την άμυνα των Ουαλών, δεν αποκλείω να μην τον καταφέρει και να δούμε ένα 0-0. Πάμε με την safe επιλογή του under 1,5.

ΔΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1&UNDER 3,5: Σκανδιναβική μάχη με την πρωτάρα Φιλανδία να αντιμετωπίζει την Δανία που έχει κατακτήσει μια φορά το τρόπαιο το μακρινό 1992. Για την Φιλανδία έχουμε εικόνα από τα παιχνίδια με την εθνική μας, είναι αρκετά οργανωμένη ως ομάδα με σφιχτή άμυνα και προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις με τον διαφορά καλύτερο της παίκτη τον Πούκι. Από εκεί και πέρα δεν έχει καθόλου ποιότητα με εξαίρεση τον χαφ Καμαρά της Ρέιντζερς και τον Χαντέρφσκι στο τέρμα. Η Δανία έχει εξαιρετικό ρόστερ με την τριάδα στο κέντρο Χόιμπεργκ, Ντιλένι και Έρικσεν να ξεχωρίζει. Είναι ομάδα με υπομονή και χωρίς πολλά ρίσκα στο παιχνίδι της. Θα προσπαθήσει μεθοδικά να βρει το γκολ απέναντι στην σφιχτή άμυνα των Φιλανδών, ενώ είναι δεδομένο πως θα φροντίσει να μην απειληθεί. Ποντάρουμε στην ποιότητα των Δανών, στην νίκη τους όμως με χαμηλό σκορ. Θα ποντάρουμε και στο πέναλτι για την Δανία αφού ο Άγγλος ρέφερι Τέιλορ τα δίνει εύκολα, οπότε και για σκόρερ ο Έρικσεν είναι καλή επιλογή.

ΒΕΛΓΙΟ-ΡΩΣΙΑ ΟVER: Το Βελγίο πλέον μπαίνει ως φαβορί σε κάθε διοργάνωση κάτι φυσιολογικό με το ρόστερ που έχει. Ξεκινάει με προβλήματα πάντως την διοργάνωση αφού Ντε Μπρούινε, Βίτσελ είναι εκτός για το σημερινό ματς και ο Αζάρ δεν βγάζει 90λέπτο. Επίσης δεν μας εμπνέει η αμυντική γραμμή που της λείπει ταχύτητα, αν και το ρεπορτάζ δείχνει πως  ο Ντεναγιέρ θα παίξει αντί του Βερμάλεεν. Από την άλλη η Ρωσία που λογικά θα είναι από τις φρέσκες ομάδες στην διοργάνωση αφού το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παίκτες που παίζουν στο ρωσικό πρωτάθλημα που τελείωσε αρχές Μαίου. Γκολόβιν, Τζούμπα , Μίραντσουκ η τριάδα που θα τραβήξει κουπί, έρχονται από καλή χρονιά και οι τρεις. Λείπει ταχύτητα στην άμυνα, από 7 οβερ  στα 9 τελευταία επίσημα η Ρωσία(τα 6 και γκολ-γκολ), το Βέλγιο βρίσκει δίχτυα 30 ματς σερί επίσημα και φιλικά. Έχουν τα προβλήματα τους στην άμυνα, αλλά και ποιότητα επιθετικά, ποντάρουμε στα γκολ. Ο καυτός Λουκάκου στο 2,45 είναι επιλογή.


Δυάδα Bet365

ΒΕΛΓΙΟ-ΡΩΣΙΑ ΟVER 2,00

ΔΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1&UNDER 2,5 2,87


Να κερδίσει πέναλτι Bet365

ΔΑΝΙΑ 4,50


Τελικό σκορ Bet365

ΟΥΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 0-0  6,00


Δυάδα Anytime Scorer Stoiximan

ΕΡΙΚΣΕΝ(ΔΑΝΙΑ) 3,00

ΛΟΥΚΑΚΟΥ(ΒΕΛΓΙΟ) 2,45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου