Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

¡LOS CAFETEROS!



Εξαιρετικά κύλησε η χτεσινή μέρα αφού κάναμε το απόλυτο στα τρία ματς, έστω και αν Αγγλία μας έβγαλε την ψυχή. Αγωνιστικά το Βέλγιο δεν έπεισε σε καμία περίπτωση, με αυτό το 3-4-3 του Μαρτίνεθ να έχει πολλές ανορθογραφίες που αν δεν διορθώσει θα πληρώσει ακριβά, αν σου κάνει τόσες φάσεις ο Παναμάς, έχεις πρόβλημα.Tραγικό ματς από Ντε Μπρούινε, Καράσκο, πολύ αργοί οι Βίτσελ, Μπογιατά. H Aγγλία έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά έπεσε πολύ στο δεύτερο με την Τυνησία να ταμπουρωνέται, δεν είχε λύσεις αλλά ο Κέιν δήλωσε παρών και έδωσε μια σημαντική που θα τους δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Τέλος το Σουηδία-Ν. Κορέα ήταν το χειρότερο ματς μέχρι τώρα, με τις δύο ομάδες να μας ταλαιπωρούν...οι Σκαδιναβοί είναι απόλυτα προβλέψιμοι με αυτό το 4-4-2 στην ευθεία, δεν έχουν τους παίκτες που θα κάνουν το κάτι παραπάνω. Κάκιστη εικόνα της Ν.Κορέας που δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά, ένας Σον ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα. Γερμανία και Μεξικό θεωρώ πως θα κερδίσουν και τις δύο και μάλιστα εύκολα. Πάμε στα σημερινά τρία ματς, όπου κλείνουμε τα ματς της 1ης αγωνιστικής και ανοίγουμε την 2η με το ματς της Ρωσίας με την Αίγυπτο. Κολομβία και Σενεγάλη είναι οι επιλογές μας στον 8ο όμιλο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.




Υπερέχουμε και στην κερκίδα άλλωστε...
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 1: Την Κολομβία στηρίζουμε στα μακροχρόνια μας αφού είναι μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά. Έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές, μεγάλη συνοχή  με τον Πέκερμαν να είναι χρόνια στην ομάδα και να μην αλλάζει το 4-2-3-1.
 Το ρεπορτάζ δίνει αμφίβολο τον Χάμες, που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις και ίσως δεν ξεκινήσει με τον Κιντέρο που έκανε εξαιρετική χρονιά στην Ρίβερ Πλέιτ να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει. Η Ιαπωνία πήρε για έκτη φορά σερί την πρόκριση, αλλά οι προσδοκίες τους δεν είναι υψηλές. Έχουν αρκετούς παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη με τους Καγκάβα και Οκαζάκι να ξεχωρίζουν. Το έργο τους είναι δύσκολο έτσι και αλλιώς αφού έχουν να αντιμετωπίσουν 3 καλύτερες ομάδες. Δεν τον κουράζουμε πολύ, θέλουμε νίκη Κολομβίας αφού την έχουμε πρώτη στον όμιλο και αν γίνεται με 2 γκολ Φαλκάο και εύκολα ή δύσκολα οι Los Cafeteros (oι καλλιεργητές καφέ)  θα μας δικαιώσουν.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2 & ΟVER: Πολύ κρίσιμο ματς αφού υπάρχει σχετική ισορροπία στον όμιλο και η νίκη είναι το ζητούμενο και για τους δύο. Η Πολωνία είναι το φαβορί...αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Ο Γκλικ που είναι ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής τραυματίστηκε στον ώμο, έμεινε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς. Αυτόματα δημιουργείται μια τρύπα στην ήδη προβληματική άμυνα των Πολωνών. Ο Πάζνταν είναι αργός και δίπλα του θα παίξει ο άπειρος Μπένταρεκ με μόλις 5 συμμετοχές φέτος στην Σαουθάμπτον, ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο συνήθως ακραίος Ρίμπους. Επιθετικά με Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι έχουν δύναμη, άλλωστε ο επιθετικός της Μπάγερν με 16 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ των προκριματικών. Η Σενεγάλη είναι μια ταχύτατη ομάδα με αρκετή ποιότητα αφού οι 14 του ρόστερ παίζουν σε Αγγλία, Γαλλία. Φυσικά ο Μανέ της Λίβερπουλ και ο Κουλιμπαλί της Νάπολι ξεχωρίζουν αφού είναι top class παίκτες. Τους αφρικανούς περιμένουμε να πάρουν την πρόκριση μαζί με την Κολομβία. Πρώτη επιλογή είναι το οver στο υψηλό 2,50, η Πολωνία είχε 10 over στα 10 ματς των προκριματικών δίνοντας ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι της, κάτι που μπορεί με άνεση να ακολουθήσει και η Σενεγάλη. Το διπλό επίσης στο 3,50 αλλά και ο συνδυασμός του διπλού με το οver στο 7,00.

ΡΩΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ : Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το αναλύσω. Το 5-0 της Ρωσίας δεν αλλάζει την άποψη μου για αυτήν την ομάδα που κολυμπά στην μετριότητα... απέναντι στην Σαουδική Αραβία βρήκε και τα έκανε. Η Αίγυπτος είναι πολύ ανώτερη ομάδα από τους Άραβες και ξέρει να παίζει εξαιρετικά άμυνα, το θέμα είναι πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα χρειάζεται την νίκη στο σημερινό ματς αφού με ισοπαλία θα ψάχνει 5 γκολ απέναντι στην Σαουδική Αραβία. Υπάρχει και το ερωτηματικό με τον Σαλάχ, αν αγωνιστεί ανεβάζει επίπεδο τους Φαραώ όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά αφού με αυτόν στον αγωνιστικό χώρο θα το πιστέψουν πιο πολύ και οι υπόλοιποι. Μπέρδεμα μεγάλο το ματς αλλά με ρίσκο και  θα πάμε με την Αίγυπτο, οριακά με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Σαλάχ.

Δυάδα
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 1  1,72
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΟVER 2,50

Moνό αποδεκτό
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2 & ΟVER 7,00

Μονό αποδεκτό
ΡΩΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΑΛΑΧ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 0-1  21,00

Ακριβές Σκορ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 2-0 7,00
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 1-3  41,00

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 8 ΟΜΙΛΩΝ 


ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου