Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΣΟΥΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ...


Ανάμικτα τα συναισθήματα για την χτεσινή μέρα που ξεκίνησε με την σφαλιάρα της Κολομβίας αλλά συνεχίστηκε με ένα υπέροχο σημείο που μας πλήρωσε 7,00 η νίκη της Σενεγάλης σε συνδυασμό με το οver. Ωραίο ματς έγινε το βράδυ με την Ρωσία και την Αίγυπτο να τα δίνουν όλα σε ένα ματς με τρελό ρυθμό με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της Ρωσικής Αρκούδας στο 1-0 και το τυχερό αυτογκόλ. Για την Κολομβία στράβωσαν πολύ τα πράγματα, έχασε πριν την σέντρα τον Χάμες, στο 3' βρέθηκε με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ...ότι χειρότερο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ιαπωνία που το μοναδικό που έχει να επιδείξει είναι το τρέξιμο, άντε να γυρίσει το ματς με παίκτη λιγότερο απέναντι στα μηχανάκια. Βέβαια έχει και ο Πέκερμαν ευθύνη αφού άφησε στον πάγκο τον Μίνα της Μπαρτσελόνα για να βάλει δίπλα στον Σάντσες τον Μουρίγιο...ένα κακό, αργό, χωρίς τεχνική στόπερ που έκανε το μεγάλο λάθος στο ξεκίνημα της φάσης του πέναλτι. Επίσης αν σου βάζουν γκολ με κεφαλιά από κόρνερ οι κοντοπίθαροι δεν μπορείς να ζητάς πολλά. Για την Πολωνία πάνω κάτω τα περιμέναμε...αν και ήταν όχι απλά κακή αλλά τραγική, η Σενεγάλη έδειξε μεγάλη σοβαρότητα και ήταν άριστα διαβασμένη. Γενικά ο όμιλος έχει ψωμί ακόμα και δεν ξεγράφω την Κολομβία αν και έσφιξε η κατάσταση για την πρωτιά.
Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς που έχουμε τρία μεγάλα φαβορί και αναγκαστικά θα πάμε σε ειδικά στοιχήματα.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ -ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΔΕΥΤΕΡΟ: Το Μαρόκο παρότι δεν το άξιζε ηττήθηκε με οδυνηρό τρόπο από το Ιράν στο 95' και πλέον ελπίζει σε θαύμα για την πρόκριση. Είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς βγάζοντας τρομερή αυτοπεποίθηση και ταχύτητα αλλά στην συνέχεια υποχώρησε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε κλωτσοσκούφι. Η Πορτογαλία εκτέθηκε πολλές φορές από την ποιότητα των Ισπανών, αλλά η κλάση του Κ.Ρονάλντο και το δωράκι του Ντε Χέα της έδωσε τον βαθμό. Οι αδυναμίες στην άμυνα έκαναν μπαμ με την έλλειψη σπιρτάδας και ταχύτητας να είναι πρόβλημα. Το Μαρόκο θα προσπαθήσει να χτυπήσει από τα άκρα, ειδικά από αριστερά ο Χακίμι της Ρεάλ έχει φοβερή ταχύτητα και στο προηγούμενο ματς επιχείρησε 58 σπριντ παρότι είναι μπακ...θα πέφτει πάνω στον Σέντρικ που δεν στρίβει.Επίσης θα έχει την βοήθεια του επίσης γρήγορου Xαρίτ της Σάλκε. Θα ποντάρουμε να δεχτεί κάρτα ο Σέντρικ.  Το Μαρόκο είναι αναγκασμένο να ρισκάρει κάποια στιγμή και να απαρνηθεί το σετ παιχνίδι του, μην ξεχνάμε πως προκρίθηκε χωρίς να δεχτεί γκολ στα προκριματικά. Από την Πορτογαλία του Σάντος παρά τα προβλήματα περιμένουμε υπομονή στο παιχνίδι της, δεν την συμφέρει να έχει ρυθμό. Η επιλογή μας θα είναι να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο 2,10, περιμένοντας παιχνίδι χωρίς ρίσκο στα πρώτα 45 λεπτά.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟVER 2,5 & N/G: Ζορίστηκε η Ουρουγουάη στην πρεμιέρα απέναντι στην σφιχτή άμυνα της Αιγύπτου, άλλωστε το παιχνίδι πρωτοβουλίας απέναντι σε κλειστές άμυνες δεν είναι και το φόρτε της...άλλα μια στημένη φάση που είναι από τα όπλα της της έδωσε την λύση. Αμυντικά το δίδυμο Γκοντίν-Χιμένες προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και δεν βλέπω τρόπο ώστε οι Σαουδάραβες να σκοράρουν στο ματς, άρα κρατάμε το n/g. Σουάρες, Καβάνι έμειναν άσφαιροι στην πρεμιέρα και απέναντι στο σουρωτήρι άμυνα που θα βρουν μπροστά τους μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό οπότε θα φτάσει το κοντέρ πάνω από 2 γκολ. Ο συνδυασμός του οver 2,5 με Ν/G πληρώνει το εξαιρετικό 3,00...καλύτερο και από το 1,90 του οver 2,5 γκολ για την Ουρουγουάη αλλά και από το 2,40 της νίκης με hadicap δύο γκολ. Τώρα αν η Σαουδική Αραβία μεταμορφωθεί και δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει χαλάλι της... Ο Σουάρες ήταν κακός κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ζητώντας συγνώμη, ενώ το τόνισε και ο προπονητής Ταμπάρες, ε τώρα ο τσόγλανος θα σκυλιάσει και μπορεί να πετύχει δύο γκολ και να μας πληρώσει το 3,00.

ΙΡΑΝ-ΙΣΠΑΝΙΑ : Το Ιράν σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε πήρε όμως την νίκη απέναντι στο Μαρόκο και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου. Ο Κεϊρόζ ξέρει πολύ καλά τις αδυναμίες της ομάδας του και είναι δεδομένο πως θα παίξει διπλή ζώνη άμυνας με στόχο το 0-0. Δύσκολα τα πράγματα όμως αφού ο καλύτερος του αμυντικός Τσεσμί τραυματίστηκε με αποτέλεσμα στο κέντρο άμυνας να τον αντικαταστήσει ο βετεράνος 34 χρόνων Μονταζερί ή άπειρος 21 χρονών Χοσεϊνί...όποιος από τους δύο και να το κάνει είναι υποψήφιος για κίτρινη κάρτα ο πρώτος πληρώνει 9,50 και ο δεύτερος 6,00, οπότε μόλις δούμε ενδεκάδες πράττουμε ανάλογα. Η Ισπανία έδειξε να ξεπερνά το σοκ της φυγής Λοπετέγι, κυριάρχησε απέναντι στους Πορτογάλους, είδε τον Ντιέγκο Κόστα σε καλή κατάσταση και γενικά άφησε αισιοδοξία για την συνέχεια. Η νίκη για τους Ίβηρες θα έρθει αλλά δεν μπορώ να μαντέψω αν θα φορτσάρουν για να την κάνουν με στυλ ή θα αρκεστούν στα 2 με 3 γκολ. Θα κρατήσω τα 2-3 γκολ ενώ θα πάω και με τις καρτούλες για τους αμυντικούς.

Δυάδα
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΔΕΥΤΕΡΟ 2,10
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟVER 2,5 & N/G 3,00

Nα σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ
ΣΟΥΑΡΕΣ 3,00

Να δεχτεί κάρτα
ΣΕΝΤΡΙΚ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)  5,00

Να δεχτεί κάρτα
ΧΟΣΕΪΝΙ (6,00) ή ΜΟΝΤΑΖΕΡΙ (9,50) (ΙΡΑΝ) όποιος από τους δύο παίζει βασικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου