Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΧΑΛΑΡΑ...ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ (UPDATE)

Ο αναμορφωτής της Βραζιλίας κόουτς Τίτε

Με ωραίο τρόπο έχει ξεκινήσει το Μουντιάλ και μας έχει προσφέρει ωραία ματς μέχρι τώρα. Τα συμπεράσματα μας πολλά τα κρατάμε ενόψει της συνέχειας και της 2ης αγωνιστικής. Σε αυτά τα πρώτα οκτώ ματς πιο αδικημένο είναι το Περού που έκανε εκπληκτικό ματς αλλά είχε απίστευτη αφέλεια στην τελική προσπάθεια, κακό ξεκίνημα για Γαλλία και Αργεντινή, η Ισπανία έδειξε να ξεπερνά αναίμακτα την ιστορία με τον Λοπετέγι ενώ ο Ντιέγκο Κόστα δήλωσε παρών. Μέτρια εικόνα από την Ουρουγουάη...αλλά δεν μασάμε, άλλωστε σε τέτοια ματς κόντρα σε κλειστές άμυνες πάντα είχε πρόβλημα. Στοιχηματικά προσεγγίσαμε άψογα το Αίγυπτος-Ουρουγουαή, Μαρόκο-Ιράν, Γαλλία-Αυστραλία, Αργεντινή-Ισλανδία και πέσαμε έξω σε Ισπανία-Πορτογαλία, Κροατία-Νιγηρία αλλά και στο Περού-Δανία...σε αυτό μόνο βάση του αποτελέσματος. Πάμε να δούμε τώρα τα 6 ματς Κυριακής-Δευτέρας.
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΣΕΡΒΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η Σερβία για να μπορέσει να πάρει πρόκριση χρειάζεται τους τρεις βαθμούς θεωρητικά πάντα πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Κόστα Ρίκα. Είναι ομάδα ψυχολογίας και δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν αν τους στραβώσει το ματς. Για την Κόστα Ρίκα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, περιμένουμε να δούμε την ίδια εικόνα με πριν από τέσσερα χρόνια, φουλ άμυνα με σχεδόν όλη την ομάδα πίσω από την μπάλα στο 5-4-1 και αντεπιθέσεις. Περιμένω κλειστό ματς με την Σερβία να προσπαθεί να ξεκλειδώσει την άμυνα, οι Τίκος μπορούν να κρατήσουν τουλάχιστον ένα ημίχρονο, αν τα καταφέρουν σιγά-σιγά θα έρθει το άγχος στους Σέρβους και όλα γίνονται...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΟVER: Περιμένουμε ευχάριστο ματς με την Γερμανία πάντα να προσπαθεί να κυριαρχήσει δίνοντας ρυθμό στο ματς. Το Μεξικό είναι μια άκρως ευέλικτη και γρήγορη ομάδα που αλλάζει συχνά σχηματισμούς, έχει επιθετική ποιότητα με Λοσάνο, Τσικαρίτο, Βέλα, Χιμένες, Κορόνα αλλά υστερεί σε φυσική δύναμη και σκληράδα. Η επιλογή μας είναι το οver στο 1,75 ίσως ανοίξει και πιο πολύ το ματς αφού το δίδυμο Κεντίρα-Κρόος θα έχει πρόβλημα με τους γρήγορους Ερέρα, Ντο Σάντος, Γκουαρδάδο. Θα ποντάρουμε και στο γκολ του Χούμελς ο στόπερ της Μπάγερν προωθείται συχνά και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα σωματοδομής με τους Μεξικάνους, 9,00 πληρώνει.


Oι τίτλοι του Τίτε με την Κορίνθιανς μεταξύ των οποίων και ένα διηπειρωτικό απέναντι στην Τσέλσι
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & UNDER: Η σελεσάο κουβαλάει το άγχος του φαβορί και η πρεμιέρα είναι συνήθως δύσκολη. Ο Τίτε(κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης μαζί με τον Σάντος) έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με τεράστια συνοχή στα μετόπισθεν αφού δεν απειλείται σχεδόν καθόλου, ενώ έχοντας τεράστια ποιότητα και πολλές επιλογές επιθετικά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει, χωρίς να εντυπωσιάζει. Η Ελβετία είναι ένα καλό σύνολο με παίκτες με υψηλές παραστάσεις και δεν δίνει τυχαία για τέταρτη σερί φορά το παρών σε τελική φάση Μουντιάλ. Σέντερ φορ δεν έχουν πάντως οι Ελβετοί και δύσκολα θα σκοράρουν...οπότε η Βραζιλία θα κερδίσει αλλά μέχρι 2-0. Ρίξτε μια ματιά στο κεντρικό χαφ Ζακάρια έκανε εξαιρετική χρονιά με την Γκλάντμπαχ και είναι μόλις 20 χρονών.

ΣΟΥΗΔΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1: Η Σουηδία που πάλεψε πολύ για την πρόκριση αφήνοντας έξω Ολλανδία και Ιταλία ελπίζει σε πρόκριση, για να τα καταφέρει χρειάζεται την νίκη απέναντι στην Ν.Κορέα που έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, λίγους παίκτες με ποιότητα και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Η παρέα του Μπεργκ δεν έχει τρομερή ποιότητα, αλλά με το κλασικό 4-4-2 έχει ένα δεμένο σύνολο που ξέρει τι θέλει στο χορτάρι και μπορεί να φτάσει στην νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση και τα περιμένει όλα από τον Σον της Τότεναμ. Για σκόρερ θα πάμε με τον Φόρσμπεργκ που έχει άριστη τεχνική και σουτάρει και από μακριά.

ΒΕΛΓΙΟ-ΠΑΝΑΜΑΣ- ΓΚΟΛ ΒΕΛΓΙΟ ΟVER 2,5: Ο Παναμάς θα μπει με μεγάλο ενθουσιασμό και θέληση αφού είναι η πρώτη του φορά...σε Μουντιάλ, όμως όσο και υπερπροσπάθεια να κάνουν δύσκολα θα κοντράρουν τους Βέλγους που έχουν υπερηχητικά όπλα στην επίθεση τους. Ο Μαρτίνεθ με 3-4-3 που επιλέγει κάνει άκρως επιθετική την ομάδα του και αν απλά έχει σε κανονική μέρα τους Αζάρ, Λουκάκου, Μέρτενς, Ντε Μπρούινε μπορεί να πετύχει άνετα τρία γκολ με το οver 2,5 γκολ των Βέλγων να πληρώνει 1,90. Η άμυνα του Παναμά αποτελείται από τους Ματσάδο, Εσκομπάρ, Τόρες που παίζουν στο MLS και τον αριστερό μπακ Οβάλε που βγάζει το ψωμί του στο πρωτάθλημα της Ονδούρας με την Ολίμπια.

TYNHΣΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ -ΓΚΟΛ ΑΓΓΛΙΑ ΟVER 1,5: Διαφορά δυναμικότητας και σε αυτό το ζευγάρι με την νεανική Αγγλία να φτάνει εύκολα ή δύσκολα στην νίκη. Το 3-5-2 που επέλεξε ο Σάουθγκείτ δείχνει να ταιριάζει στα Λιοντάρια που με τους Κέιν, Στέρλινγκ επιθετικό δίδυμο και τον Ντέλε Άλι λίγο πιο πίσω έχουν την ποιότητα να πληγώσουν την κακή άμυνα της Τυνησίας που στα προκριματικά κράτησε το μηδέν μόνο απέναντι στην αδύναμη Λιβύη. Ούτε επιθετικά έχουν ποιότητα αφού τους λείπει ένας καλός σέντερ φορ και τα περιμένουν όλα από τον Καζρί της Ρεν που έρχεται όμως τραυματισμό και δεν είναι στο 100%.

Tετράδα
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΣΕΡΒΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1,95
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΟVER 1,72
BEΛΓΙΟ-ΠΑΝΑΜΑΣ - ΓΚΟΛ ΒΕΛΓΙΟ ΟVER 2,5 1,90
TYNHΣΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ -ΓΚΟΛ AΓΓΛΙΑ ΟVER 1,5 1,66

Δυάδα
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & UNDER 3,25
ΣΟΥΗΔΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1  2,05

Anytime Scorer
ΧΟΥΜΕΛΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 9,00


Ακριβές Σκορ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 3-1 13,00
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 2-0  7,00
ΒΕΛΓΙΟ-ΠΑΝΑΜΑΣ 3-0 6,50
ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 0-2  6,00


UPDATE
Κακή μέρα στοιχηματικά χτες. Αρχίσαμε καλά με το Χ ημίχρονο στο Σερβία-Κοστα Ρίκα, αλλά μετά κουβαδιαστήκαμε. Η εικόνα της Γερμανίας με Κεντίρα-Κρόος στο κέντρο ήταν κακή...κάτι που τόνισε και ο Χούμελς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα(διαβάστε εδώ) όπου τα έχωσε στον Λεβ. Όμως οι Μεξικάνοι δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική ενέργεια για να πετύχουν και άλλο γκολ ενώ οι Γερμανοί είχαν δύο δοκάρια...με αποτέλεσμα το οver να μην έρθει ποτέ. Η Βραζιλία περιμέναμε ότι δεν θα ήταν εντυπωσιακή και πλήρωσε την αδράνεια του Μιράντα σε μια στημένη μπάλα. Δεν ήταν ανησυχητική η εικόνα της πάντως λίγο...πιο ουσιαστικός να γίνει ο Νεϊμάρ και θα ανέβει επίπεδο όλη η ομάδα. Εξαιρετική η εικόνα της Ελβετίας που θα πάρει την πρόκριση από την Σερβία. Το Update το κάνουμε με μία πρόταση για τα σημερινά ματς χωρίς να αλλάξουμε κάτι στις επιλογές μας, ενώ έχουμε και τα δύο σκοράκια μας. Θέλουμε επίσης γκολ Σόν(Ν.Κορέα) και Κέιν για τα μακροχρόνια.

Τριάδα
ΣΟΥΗΔΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1  2,10
ΒΕΛΓΙΟ-ΠΑΝΑΜΑΣ- ΒΕΛΓΙΟ  ΟVER 2,5 ΓΚΟΛ 2,00
ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ -ΑΓΓΛΙΑ ΟVER 1,5 ΓΚΟΛ 1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου