Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ


Αδιάφορη η χτεσινή μέρα όπου είδαμε τρία μέτρια ματς με τα φαβορί να παίρνουν τις νίκες με το ζόρι και αγκομαχώντας. Η Πορτογαλία με το κλασικό 1-0 του Σάντος αλλά και τύχη αφού το Μαρόκο ήταν υπερβολικά άστοχο στην τελική προσπάθεια. Η Ουρουγουάη έκανε αγγαρεία και κάκιστο ματς ωστόσο το γκολ του Σουάρες της έφτασε για να πάρει την νίκη απέναντι στους Σαουδάραβες. Το βράδυ η Ισπανία χρειάστηκε ένα τυχερό γκολ...απέναντι στο εξαιρετικά προσηλωμένο πλάνο του Κεϊρόζ με το Ιράν. Στοιχηματικά οι εμπνεύσεις μας ήταν άστοχες, αν και ο Σεντρίκ και Χοσεϊνί που είχαμε να πάρουν κάρτες έκαναν και οι δύο από ένα μαρκάρισμα για κίτρινη μαρς...αλλά δεν δόθηκε και γενικά οι διαιτητές είναι προσεκτικοί με τις κάρτες. Σήμερα θα ρισκάρουμε πολύ αλλά μας το επιτρέπει η εικόνα των ομάδων στα πρώτα ματς.

ΔΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 0-0: Από τις δύο αυτή που πήρε τα εύσημα για την εμφάνιση της την πρώτη αγωνιστική ήταν η Αυστραλία, όμως αυτή που πήρε την νίκη ήταν η Δανία...Τα καγκουρό απέναντι στην ανώτερη Γαλλία έδειξαν χαρακτήρα, έκαναν ένα άψογο τακτικά ματς, έκλεισαν πολύ καλά τα ατού των Γάλλων και με όπλο την δύναμη θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν κάτι από το ματς αλλά το τυχερό γκολ στο 80' τους άφησε με άδεια χέρια. Επιθετικά πάντως δεν έδειξαν πολλά πράγματα και περισσότερο με στημένες φάσεις απείλησαν. Η Δανία καθηλώθηκε επί 90 λεπτά σε αμυντική φάση από το Περού, δεν κατάφερε να πάρει σχεδόν ποτέ να πάρει τα ηνία του αγώνα και την γλίτωσε λόγω της αστοχίας των επιθετικών του Περού(μέχρι και χαμένο πέναλτι) αλλά και του εκπληκτικού Σμάιχελ. Βρήκε το γκολ σε μια αντεπίθεση, ενώ στο τέλος θα μπορούσε να πετύχει και άλλο όταν οι αντίπαλοι είχαν ανέβει αρκετά και υπήρχαν κενοί χώροι. Γενικότερα με τον Έρικσεν εγκλωβισμένο και χωρίς χώρο έδειξαν ακίνδυνοι επιθετικά. Η Αυστραλία χρειάζεται να πάρει κάτι από το ματς για να μείνει ζωντανή, να βγει να παίξει για την νίκη δεν είναι κάτι που της ταιριάζει...θα περιμένει και θα ψάξει το γκολ με κάποια στημένη φάση. Αντίστοιχα η Δανία πλέον με 3 βαθμούς δεν θα πει όχι στον βαθμό, έδειξε αρκετές αδυναμίες στην δημιουργία οπότε και αυτή θα περιμένει να βρει κάποιο κενό στην αντίπαλη άμυνα. Μοιάζει κομμένο και ραμμένο για 0-0...άλλωστε δεν είχαμε ακόμα κουλούρια σε ματς της διοργάνωσης.

Έδειξε δυσαρεστημένος που τον έκανε αλλαγή ο Ντεσάμπ...
ΓΑΛΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ 2: Tώρα εδώ θα ρισκάρω να εκτεθώ αλλά η εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα με οδηγεί στο διπλό. Η Γαλλία ήταν ξενέρωτη κόντρα στους δυναμικούς Αυστραλούς και πήρε την νίκη με μπόλικη δόση τύχης. Ο Ντεσάμπ είναι προβληματισμένος και έδειξε με την αλλαγή του Γκριεζμάν με το σκορ στο 1-1 να τα έχει χαμένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα αλλάξει το σύστημα κάνοντας το 4-2-3-1 βάζοντας τον Ματουϊντί στο αριστερό φτερό, τον Γκριεζμάν πίσω από τον Ζιρού και δεξιά τον Εμπαμπέ αφήνοντας τους Πογκμπά και Καντέ δίδυμο στο κέντρο. Δεν ξέρω αν θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα η Γαλλία, αλλά ο Ντεσάμπ δείχνει συνεχώς αναποφάσιστος, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει σιγουριά στους παίκτες του και να δημιουργεί σύγχυση με τις επιλογές του και μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του. Το Περού αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, έβγαλε εξαιρετικούς αυτοματισμούς επιθετικά αλλά είχε τεράστια αφέλεια στην τελική ενέργεια με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς γκολ και χωρίς βαθμό, αφού κατάφερε να αστοχήσει μέχρι και σε πέναλτι. Πλέον οι παίκτες του Αργεντινού Γκαρέκα είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού θέλουν την νίκη κόντρα στην Γαλλία αλλά άπαντες στο στρατόπεδο του Περού εκφράζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το ματς. Ο Γκερέρο αυτή την φορά θα ξεκινήσει για να λύσει την επιθετική δυστοκία, άλλωστε αποτελεί  ηγέτη αυτής της ομάδας με 87 συμμετοχές και 34 γκολ. Με ενοχλήσεις που μπορεί να τους στερήσουν την συμμετοχή εμφανίζονται ο εξαιρετικός Καρίγιο, ο μέσος Τάπια και ο αμυντικός Ροντρίγκες. Με κίνδυνο να εκτεθώ θα ποντάρω στο Περού και το 6,50.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ : Μέτρια η εικόνα της Αργεντινής απέναντι στην απίστευτα οργανωμένη και αθλητική Ισλανδία. Ο Σαμπαόλι δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει πολλά στην ομάδα του. Αρχικά θα πάει με το αγαπημένο του 3-4-3, αλλά αναμένεται να αλλάξει και πολλά πρόσωπα στην ομάδα του. Η Κροατία ήταν ήρεμη, ώριμη και προσεκτική απέναντι στην Νιγηρία, εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της και έφτασε σε μια εύκολη νίκη. Πλέον έχει το πλεονέκτημα να διαχειριστεί το σημερινό ματς από θέση ισχύος αφού δεν θα πει όχι και στον βαθμό της ισοπαλίας. Ότι επιλογές και να κάνει ο Σαμπαολί για το κέντρο το δίδυμο Μόντριτς, Ράκιτιτς θα ελέγχει το ρυθμό, ειδικά αν μπει μαζί τους και ένας ανασταλτικός χαφ είτε ο Μπαντέι είτε ο Κόβασιτς. Η Αργεντινή έχει να ελπίζει μόνο σε ένα καλό ματς του Μέσι...αλλά και στην αστοχία των επιθετικών της Κροατίας αφού είναι δεδομένο πως θα βρεθούν πολλές φορές απέναντι στον Καμπαγέρο...με την αμυντική αφέλεια που έχει στο παιχνίδι της. Η Αργεντινή θα προσπαθήσει να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει να τον επιβάλλει με τους Κροατές να χειρίζονται άψογα την μπάλα, ενώ με τους Μάντζουκιτς και Πέρισιτς έχουν δύο επιθετικούς που κυνηγάνε κάθε μπάλα και δεν αφήνουν τους αντίπαλους αμυντικούς να κάνουν παιχνίδι. Περίμενα πιο ψηλά το διπλό από το 3,90...αλλά ακόμα και έτσι θα το τιμήσω.

Ακριβές Σκορ
ΔΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 0-0  7,50

Μονό αποδεκτό
ΓΑΛΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ  2  6,50

Μονό αποδεκτό
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2  3,90

Anytime Scorer
ΓΚΕΡΕΡΟ(ΠΕΡΟΥ) 4,50


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 8 ΟΜΙΛΩΝ

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου