Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ME TOYΣ VIKINGS


Δικαιωθήκαμε κατά το ήμισυ με την Κροατία να ξεβρακώνει όλες τις αδυναμίες της Αργεντινής του Σαμπαόλι που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από τις επιλογές του, αν και σίγουρα οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο αυτόν. Απίστευτο ματς από Μόντριτς, πραγματικά απίστευτο. Η Γαλλία με  το 4-2-3-1 έδειξε να πατά καλύτερα αν και πάλι σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα ήταν απογοητευτική, με το Περού να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είχε ρυθμό το ματς της Δανίας με την Αυστραλία και πέσαμε μέσα στην μοιρασιά αλλά όχι στο σκορ του 0-0. Θα το ψάξουμε και  στις σημερινές μας επιλογές.



ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 0-0: Η Σερβία έδειξε μεγάλη συγκέντρωση και πάθος απέναντι στην Κόστα Ρίκα και έφτασε στην νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει. Η Ελβετία δεν φοβήθηκε την Βραζιλία, ευτύχησε να σκοράρει με ένα κόρνερ και πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Πλέον οι Ελβετοί έχουν το πάνω χέρι παίζοντας την τελευταία αγωνιστική με την Κόστα Ρίκα, από την άλλοι η Σερβία δύσκολα θα ρισκάρει αφού ούτε αυτή θα την χαλάσει η ισοπαλία αφού θα πάει στους 4 πόντους. Γενικά περιμένουμε ματς υπομονής, μονομαχιών, έντασης και άμυνας. Υπάρχει έντονο υπόβαθρο στο ματς με την Ελβετία να έχει στις τάξεις τους Σακίρι, Τσάκα, Μπεχραμί που είναι από το Κόσοβο...την χώρα που δεν αναγνωρίζει η Σερβία. Υπήρξαν και κάποιες δηλώσεις του Σακίρι που ανέβασαν το θερμόμετρο οπότε θα υπάρχει μεγάλη ένταση. Επιμένουμε με το 0-0 που δεν μας έκατσε χτες, αφού περιμένουμε ματς λίγων ευκαιριών. Ενώ καλή περίπτωση μοιάζει και η κόκκινη κάρτα με τον διαιτητή της αναμέτρησης Μπριχ να την δείχνει εύκολα(19 κόκκινες σε 59 ματς Champions League και 6 κόκκινες στα προκριματικά του Μουντιάλ σε 11 ματς, στο προηγούμενο Μουντιάλ σε 2 ματς έβγαλε μία κόκκινη).

Άψογη τακτικά η Ισλανδία
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2: Η εικόνα της Ισλανδίας ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Αργεντινή, μια ομάδα άψογα στημένη τακτικά, με απίστευτα τρεξίματα, μεγάλο πάθος, φοβερές αλληλοκαλύψεις και νικήτρια σε όλες τις μονομαχίες. Μπορεί να περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο αλλά τις λίγες φορές που βγήκε μπροστά έδειξε πως είναι δουλεμένη και στο κομμάτι της δημιουργίας, αφού με μόλις 28% κατοχή μπάλας έφτιαξε 9 τελικές προσπάθειες. Η Νιγηρία από την άλλη έδειξε κακό πρόσωπο απέναντι στην Κροατία, ήταν τρομερά ασύνδετη με την επίθεση της να είναι τελείως αποκομμένη αφού ο Μίκελ στον ρόλο του 10 δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Στην άμυνα υπήρχε η αίσθηση πως δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να λείπουν η σταθερότητα και η σιγουριά από τις κινήσεις των αμυντικών που έτσι και αλλιώς στερούνται ποιότητας. To μοναδικό που άρεσε ήταν το δίδυμο των χαφ Εντινί και Ετέμπο. Δεν το κουράζουμε παραπάνω η Ισλανδία έδειξε ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της σε αντίθεση με την Νιγηρία που έδειξε χωρίς συνοχή και γενικότερα μια ομάδα που ψάχνεται...Ποντάρουμε στους Βίκινγς στο 2.70(Όποιος έχει δει την ομώνυμη σειρά καταλαβαίνει γιατί...). Για σκόρερ θα πάμε με τον Ράγκναρ Λόθμπορκγ των Ισλανδών τον ηγέτη αυτής της ομάδας τον Σίγκουρσον.



Θα έρθει στα ίσια του ο Νεϊμάρ
 ΒΡΑΖΙΛΙΑ(-1)-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1 : H Βραζιλία ξεκίνησε καλά το ματς με την Ελβετία προηγήθηκε και στην συνέχεια προσπάθησε να κάνει αυτό που ξέρει καλά με τον Τίτε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα με προσοχή. Μια στημένη φάση όμως έφερε την ισοφάριση και στην συνέχεια δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό για να μπει μπροστά στο σκορ αν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Νεϊμάρ ήταν υπερβολικός και καθόλου ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Η Βραζιλία θα ανεβάσει ρυθμούς σιγά-σιγά και θα πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Η Κόστα Ρίκα κόντρα στην Σερβία έπαιξε με το γνωστό της τρόπο...όλοι στην άμυνα για το μηδέν και μήπως έρθει ένα στημένο ή καμιά αντεπίθεση. Δύσκολα θα αντισταθούν οι Τίκος αφού δεν μπορούν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και αυτό θα τους φέρει διαρκώς σε φάση άμυνας απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες που μπορούν με μια ενέργεια να δημιουργήσουν προβλήματα. Θα ποντάρουμε στην νίκη της Σελεσάο με παραπάνω από ένα γκολ, τελικό σκορ 3-0 και τον Νεϊμάρ να βάζει δύο γκολ.

Ακριβές σκορ
ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 0-0  6,00
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 3-0 7,00


Δυάδα
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2  2,80
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (-1)-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ  1 1,72

Μονό αποδεκτό
ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  5,00

Δυάδα
ΝΕΪΜΑΡ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ  4,33
ΣΙΓΚΟΥΡΣΟΝ ANYTIME SCORER 3,75





ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου