Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΦΙΝΑΛΕ ΟΜΙΛΩΝ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ

 


Το καμάρι μας η Αυστρία χτες έδωσε ωραία παράσταση κέρδισε την μέτρια Ολλανδία και τερμάτισε μάλιστα πρώτη με τον δρόμο για να φτάσει ψηλά να είναι ανοιχτός...Μέτρια η Γαλλία για ακόμη ένα ματς, έβαλε δύσκολα στο εαυτό της αφού πήγε από το δύσκολο μονοπάτι, πάντως και άλλες φορές οι Γάλλοι κάνουν κακά ματς στους ομίλους και μετά ανεβάζουν στροφές. Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για την Αγγλία αλλά εκεί τα σημάδια δεν είναι καλά...ο Σάουθγκεϊτ δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα στην τακτική του και υπάρχει τεράστια πίεση πάνω στην ομάδα. Τερμάτισαν πρώτοι και ο κόσμους τους αποδοκίμασε μετά την λήξη του ματς, λογικό για ακόμη ένα ματς δεν παρουσίασαν τίποτα, ο μοναδικός στόχος που πέτυχαν ήταν να μείνει ακίνδυνη η φιλότιμη Σλοβενία. Η Σερβία απόλυτα δίκαια έμεινε εκτός, μια ομάδα που ήταν φανερό πως δεν είχε σοβαρό πλάνο ο προπονητής της. Ούτε η Δανία άφησε καλές εντυπώσεις, άλλωστε με τρεις ισοπαλίες προκρίθηκε. Στοιχηματικά πληρωθήκαμε εις διπλούν με την Αυστρία, αλλά ενώ ήμασταν σωστοί που κοντράραμε την Αγγλία έπρεπε να πάμε λίγο πιο συντηρητικά και να μείνουμε στο απλό Χ. Τελευταία μέρα με ματς ομίλων σήμερα, μετά έχουμε τα νοκ άουτ που είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν δύο μέρες κενές..Πέμπτη, Παρασκεύη, νέα στήλη θα έχουμε λογικά Παρασκευή με απολογισμό της φάσης των ομίλων.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: Το Βέλγιο με ισοπαλία προκρίνεται σίγουρα αλλά θα κυνηγήσει την νίκη για να βγει πρώτο να αποφυγεί την Γαλλία και γενικά το μονοπάτι με τα θηρία στα νοκ άουτ. Από την άλλη η Ουκρανία θέλει νίκη για να είναι σίγουρη, με ισοπαλία θα χρειαστεί να υπάρχει νικητής στο Ρουμανία-Σλοβακία. Βελτιωμένες και οι δύο ήταν στο δεύτερο ματς μετά τα στραπάτσα της πρεμιέρας και έφτασαν σε νίκες. Το Βέλγιο έδεσε κάπως την άμυνα με τον Βερτόγκεν, αλλά πάλι υπήρχαν κενά και η Ρουμανία απείλησε, επίσης βοήθησε και ο Τίλεμανς στην ανάπτυξη. Η Ουκρανία παρότι μπήκε το ίδιο μουδιασμένα με την πρεμιέρα και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει την Σλοβακία. Έβγαλε χαρακτήρα η ομάδα του Ρεμπρόφ το είχαμε σημειώσει ότι και στα πλέι οφ για να πάρει την πρόκριση έκανε ανατροπή του σκορ κόντρα σε Ισλανδία και Βοσνία. Πάντως οι αδράνειες στην άμυνα συνεχίστηκαν και είναι κακό σημάδι...γιατί όταν απέναντι σε Ρουμανία και Σλοβακία δέχεσαι 4 γκολ και αρκετές φάσεις, κόντρα στην ποιότητα των Βέλγων θα χρειαστεί σίγουρα μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το δυνατό σημείό και των δύο είναι η επίθεση, ουσιαστικά θέλουν την νίκη και οι δύο ας μας χαρίσουν ένα ωραίο ματς με γκολ. Θα προτιμούσαμε την Ουκρανία νικήτρια γιατί την έχουμε ποντάρει να φτάσει στα προημιτελικά.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Με μια απλή ισοπαλία προκρίνονται και οι δύο, κάτι που θα είναι τεράστια επιτυχία για τις δύο χώρες. Προέρχονται από μέτριες εμφανίσεις μετά τις μεγάλες νίκες που έκαναν στην πρεμιέρα. Η Σλοβακία παρότι μπήκε μπροστά στο σκορ μετά το 60' δεν ήταν στο γήπεδο, σαν να έμεινε από δυνάμεις, κάτι λογικό αφού έχει πάρα πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας στην ενδεκάδα της. Η Ρουμανία δέχτηκε μόλις στο 2' γκολ από το Βέλγιο, οπότε είπε αντίο στο πλάνο σφιχτή άμυνα γιατί έπρεπε να βγει και αυτή μπροστά κάτι που σίγουρα δεν είναι το ατού της. Δημιούργησε πάντως 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά όποτε ανέβαζε τις γραμμές της οι Βέλγοι απειλούσαν και έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ. Η ισοπαλία πληρώνει 2,10 και είναι λογικό, αλλά τι θα κάνουν θα παίζουν πασούλες 90 λεπτά; Δεν θα παίξουν κανονικά στην αρχή; Προτιμώ από το 2,10 του Χ το γκολ-γκολ στο 2,20 είναι πιο ωραίο το 1-1 από ένα στείρο 0-0 ή ακόμα και ισοπαλία με γκολ-γκολ πάει στο 3,75.

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Επιτυχία για την Γεωργία ότι έφτασε μέχρι εδώ και διεκδικεί ακόμα πρόκριση, για να τα καταφέρει βέβαια χρειάζεται νίκη απέναντι φυσικά στην παντελώς αδιάφορη Πορτογαλία που είναι σίγουρα πρώτη. Ο Μαρτίνεθ έβαλε μυαλό το γύρισε στο φυσιολογικό 4-3-3 και όλα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του. Με 9 αλλαγές πάει στο σημερινό ματς, τις θέσεις τους κρατάνε ο Ντίεγκο Κόστα στο τέρμα....και φυσικά ο 39χρόνος Κριστιάνο Ρονάλντο...μιλάμε για παράνοια. Δεν ξέρω τι διάθεση μπορεί να έχουν οι αναπληρωματικοί των Πορτογάλων, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν τεράστια ποιότητα. Η Γεωργία παρότι προσπάθησε να παίξει πολύ σφιχτά είναι η ομάδα που δέχτηκε τις περισσότερες τελικές στην εστία της και ο Μαμαρντασβίλι την κράτησε ουσιαστικά όρθια, ειδικά κόντρα στην Τσεχία. Είναι κακή η άμυνα της για να την στηρίξουμε την Γεωργία δεν βλέπω τον τρόπο να μην δεχτεί 1-2 γκολ. Το οver 3,5 ίσως είναι μια επιλογή αφού η Γεωργία θα ανοιχτεί. Θα ρισκάρουμε με σκόρερ στο 13,00 τον Γκονσάλο Ινάσιο ο κεντρικός αμυντικός της Σπόρτινγκ θα είναι λογικά βασικός και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και έβαλε 3 γκολ στα προκριματικά παίζοντας σε μόλις 5 ματς. Άλλωστε οι Γεωργιανοί παρά το ύψος που έχουν ως ομάδα δεν έχουν καλές αντιδράσεις στα στημένα...δέχτηκαν πολλές ευκαιρίες με αυτό τον τρόπο.

ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Τελικός πρόκρισης για την Τσεχία κυρίως που θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί. Στην Τουρκία κάνει η ισοπαλία, ενώ αν ηττηθεί θέλει αρχικά να μην κερδίσει η Γεωργία την Πορτογαλία και δεύτερον η ήττα της να είναι μέχρι δύο γκολ διαφορά για να μείνει στις καλύτερες τρίτες πάνω από την Ουγγαρία. Σε ματς που μόχθησε πολύ ως φαβορί η Τσεχία ρόλος που δεν της πάει έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 1-1 με την Τσεχία και στο τέλος θα μπορούσε να μείνει και με άδεια χέρια στην απίστευτη ευκαιρία των Γεωργιανών. Η Τουρκία όπως είχαμε τονίσει στην ανάλυση μας έχει τεράστιο πρόβλημα μεσοαμυντικά, δεν έχει σταθερότητα και κεντρικούς αμυντικούς που να εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με την απουσία του Μπαρκαντσί και τον Αϊκαντίν να είναι αμφίβολος. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μοντέλα πάντως δεν μπορεί να βασιστεί στην άμυνα του...ξεκάθαρα εκεί που πρέπει να ποντάρει είναι το ταλέντο που έχει στην επίθεση και ας του κάνει και η ισοπαλία. Ούτε η Τσεχία είναι σταθερή στην άμυνα κάνει πολύ εύκολα λάθος...και τα τρία γκολ που δέχτηκε μέχρι τώρα ήταν από κακή αντίδραση του μοιραίου Χράνατς. Το ματς ξεκινά από 1-1 και λογικά δεν θα σταματήσει εκεί. Ο Ρουμάνος Κόβατς που είναι ο διαιτητής είναι ο πιο καρτάκιας από όλους που σφυρίζουν στην διοργάνωση και με την πρόκριση να διακυβεύεται ίσως υπάρχει ένταση και κάρτες, έχουμε να δούμε κόκκινη από την πρεμιέρα...ας δούμε μία ακόμη στο τελευταίο ματς των ομίλων.


Δυάδα 5,00

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & ΟVER

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


Δυάδα 8,80

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟVER 3,5

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟVER 3,5


ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 4,50

ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 




BET BUILDER 13,00 ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΟVER 1,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΟVER 1,5 KITΡΙΝΕΣ ΤΣΕΧΙΑ

ΟVER 1,5 KITΡΙΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ


Να σκοράρει 13,00

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΝΑΣΙΟ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου