Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΛΥΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ


 Δεν έχουμε να πούμε πολλά για χτες η Αλβανία έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά ήταν φανερά κατώτερη των Ισπανών που ήταν αρκετά στιβαροί αμυντικά και αφού βρήκαν το γκολ νωρίς δεν άφησαν περιθώριο στους παίκτες του Σιλβίνιο να πιστέψουν στην ανατροπή. Στο άλλο ματς η Κροατία έπεσε όρθια, παρά τα προβλήματα της βρήκε τρόπο να πετύχει ένα γκολ αλλά για δεύτερο σερί ματς δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αποχωρεί από την συνέχεια. Η Ιταλία προσπαθεί να παίξει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο του Σπαλέτι αλλά είναι φανερό πως δεν μπορεί ακόμα να το υπηρετήσει. Παρόλα αυτά βρίσκεται στα νοκ άουτ...και πάντα εκεί είναι δυνατή και έχει τρόπο να μένει ζωντανή. Τέσσερα ματς σήμερα και πολλά σενάρια ανοιχτά με την τρίτη θέση των ομίλων να τα κρατά όλα ανοιχτά.

 ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ: Η Ολλανδία έχει προκριθεί ενώ η Αυστρία για να μείνει έξω πρέπει να χάσει με 5 γκολ διαφορά και να γίνει αυτό πάλι θα ελπίζει... Παίζεται λοιπόν ουσιαστικά η θέση πρόκρισης, η Ολλανδία θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Γαλλία για να βγει πρώτη, ενώ η Αυστρία με νίκη είναι σίγουρα δεύτερη και ελπίζει σε μη νίκη των Γάλλων για την πρωτιά. Την άποψη μας για τις δύο ομάδες την έχουμε πει...πολλές φορές μέχρι τώρα, με το άγχος πρόκρισης να μην υπάρχει περιμένω από την Αυστρία να βγάλει ακόμα καλύτερη εικόνα και να κερδίσει την μετριότητα της Ολλανδίας. Οι αποδόσεις μάλιστα μας τσιγγλάνε ακόμα περισσότερο με την νίκη των Αυστριακών να αγγίζει το 4,20. Ένα ακόμα ειδικό στοίχημα...ο Μπαούμγκάρντερ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα...έβαλε ένα γκολ και έχει σκοράρει στα 5 από τα τελευταία 6 με την εθνική. Από την στιγμή που βλέπουμε την Αυστρία να φτάνει ψηλά...το 101,00 που τον βρίσκουμε να είναι πρώτος σκόρερ είναι υπερβολικό αφού έχει σίγουρα άλλα δύο ματς να παίξει.

ΓΑΛΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ: H Γαλλία έχει  ήδη προκριθεί χωρίς να βάλει γκολ (ένα αυτογκόλ με την Αυστρία) μάλιστα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ολλανδία για την πρωτιά. Η Πολωνία μας έχει αποχαιρετήσει και θα παίξει για την τιμή των όπλων. Ο Εμπαμπέ πιθανώς να αγωνιστεί δήλωσε έτοιμος, άγνωστο τι θα κάνει ο Ντεσάμπ. Νίκη και μάλιστα εύκολη για την Γαλλία φαίνεται στον ορίζοντα, να ανάψει λίγο τις μηχανές γιατί μέχρι τώρα πάει στο αργό.


ΔΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ: Η Δανία με ισοπαλία έχει προκριθεί ότι και να γίνει στο άλλο ματς, με ήττα χρειάζεται και ήττα των Σλοβένων αλλά με περισσότερα γκολ από αυτή  για να μείνει τρίτη και να έχει κάποιες μικρές ελπίδες πρόκρισης αφού θα έχει μόλις 2 βαθμούς. Με νίκη μπορεί να βγει και πρώτη. Για την Σερβία από την άλλη είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα θέλει μόνο νίκη. Δεν με έχουν πείσει ούτε η μία ούτε  άλλη, ειδικά η Σερβία έχει πολλά θέματα, δεν έχει ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και δεν βγάζει καμία σιγουριά στο παιχνίδι της, έμεινε ζωντανή με μπόλικη δόση τύχης στο ματς με την Σλοβενία. Από την άλλη η Δανία κοίταξε στα μάτια την Αγγλία κυρίως γιατί έβγαλε ενέργεια, δεν μου έβγαλε εικόνα ομάδας που μπορείς να εμπιστευτείς. Ανάμεσα στον άσο και το οver θα πάω με το δεύτερο η ανάγκη νίκης για τους Σέρβους θα τους κάνει να βάλουν ρίσκο στο ματς και μπορεί να ανοίξει.


ΑΓΓΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Η Αγγλία έχει προκριθεί, με νίκη είναι σίγουρα πρώτη με ισοπαλία, θέλει να μην κερδίσει η Δανία για να πάρει την πρωτιά, με ήττα αν δεν κερδίσουν οι Δανοί περνάει ως δεύτερη, αλλιώς πάει ως τρίτη. Η Σλοβενία με ισοπαλία προκρίνεται σίγουρα, με ήττα μένει εκτός, με νίκη βγαίνει και πρώτη αν δεν κερδίσουν οι Δανοί. Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους book η Αγγλία και μέχρι τώρα πνίγεται στο άγχος της. Μιζέρια, υπερβολική κριτική από τα μέσα της χώρας και από παλιούς διεθνείς, καρφιά εκατέρωθεν. Πάνω από όλα ένας Σάουθγκέιτ φανερά επηρεασμένος από όλα αυτά, με φοβικές επιλογές, που δεν του βγαίνουν. Ο ίδιος δήλωσε ότι από τους παίκτες του λείπει η ενέργεια για να παίξουν όπως αυτός θέλει, με πίεση ψηλά. Από την άλλη έχουμε την τίμια Σλοβενία, μια ομάδα που μπορεί να μην έχει υψηλή ποιότητα αλλά παλεύει στο χορτάρι και παίζει ορθολογικά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει βρει δίχτυα στα 21 από τα 22 τελευταία της ματς. Διαβάζει τα ρεπορτάζ της Αγγλίας και πραγματικά είναι να τους λυπάσαι....με τόσο κράξιμο που τρώνε, δεν ξέρω αν θα βγάλουν αντίδραση αλλά είναι φανερό πως οι περισσότεροι σταρ τους δεν είναι σε καλή κατάσταση, Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Ράις, Σακά είναι ξεζουμισμένοι, αριστερό μπακ δεν υπάρχει και ο Σάουθγκέιτ δεν δείχνει εμπιστοσύνη στους αναπληρωματικούς που είναι σίγουρο πως μπορούν να βοηθήσουν. H Σλοβενία θα δώσει την μάχη της και έδειξε πνευματικά και σωματικά δυνατή μέχρι τώρα.Εγώ θα στηρίξω την τίμια Σλοβενία και ας φάω τα μούτρα μου...το διπλό στο 12,00, το γκολ-γκολ 2.40, το γκολ-γκολ με  Χ2 στο 5,50, διαλέξτε, έτσι και αλλιώς και με ήττα θα προκριθούν οι Άγγλοι...


Μονά-δυάδα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2   4,20

ΑΓΓΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ& Χ2 5,50


Δυάδα 4,14

ΔΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΟVER 

ΓΑΛΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 1&ΟVER 


Mονό αποδεκτό 12,00

ΑΓΓΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2


Μονό αποδεκτό

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2 &ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 8,00


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΜΠΑΟΥΜΓΚΑΡΝΤΕΡ(ΑΥΣΤΡΙΑ) 101,00 (ΝΟVIBET)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου