Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Η ΣΚΩΤΖΕΖΙΚΗ ΣΚΛΗΡΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ 501,00

Υποψήφιος για κίτρινη κάρτα


 Σε λίγες ώρες έχουμε μπροστά μας την έναρξη του Εuro 2024 με την οικοδέσποινα Γερμανία να αντιμετωπίζει τους παθιασμένους Σκωτζέζους. Απόφασισα να πάμε χαλαρά με 1-2 ειδικά για το σημερινό ματς και να γίνει νέα στήλη αύριο. Θα προσθέσουμε ακόμη ένα μακροχρόνιο που ζητήσαμε και μας έδωσαν απόδοση γιατί πριν δεν υπήρχε...είναι σενάριο μόνο του μυαλού μας. Να προσθέσουμε την αυστηρή οδηγία της UEFA στους διαιτητές να τιμωρούν κάθε διαμαρτυρία με κάρτα, μόνο ο αρχηγός θα έχει το περιθώριο να τους μιλάει. Οπότε μπορούμε να παίζουμε πιο εύκολα κάρτες σε ποδοσφαιριστές που έχουν την τάση να γκρινιάζουν...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ: Με βάση αυτών που έχουμε ποντάρει ήδη στα μακροχρόνια θέλουμε 5-4 τελικό σκορ 5 γκολ Χάρβετς, με ασίστ Βιρτζ και 4 γκολ του Μακγκίν...καλό θα ήταν το όνειρο. Ο Νάιγκελσμαν παίζει το πρώτο του επίσημο ματς, μέχρι τώρα έδινε φιλικά. Έχει κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα, την είδαμε με την εθνική μας και περιμένουμε να ανεβάσουν στροφές αφού πιστεύω πως υπάρχει προοπτική να πάει καλά, το Κροος, Γκουντογάν, Βιρτς, Μουσιάλα, Χάρβετς...αν βγάλουν λίγο πίεση από πάνω μπορούν να κρύψουν την μπάλα. Οι Σκωτζέζοι έρχονται ντερφομέ στο Euro με μία νίκη επί του Γιλβαρταρ στα τελευταία δέκα ματς, ενώ έχασαν σημαντικούς ποδοσφαιριστές με τραυματισμό. Με αμφιβολία για την ετοιμότητα του ο αρχηγός Ρόμπερτσον. Ο μπακ της Λίβερπουλ έχει όλη την πλευρά και ο Τίερνεϊ παίζει στην τριάδα πίσω. Γενικά δέχονται εύκολα γκολ στα τελευταία δέχτηκαν από δύο και πάνω, εκτός από το Γιλβαρτάρ νίκη με 2-0 και στην ήττα από την Β.Ιρλανδία με 0-1. Τρία από την Αγλλία, 4 από την Ολλανδία, 2 από την Γεωργία, 2 από την Ισπανία, 4 από την Γαλλία, 3 από την Νορβηγία, 2 από την Φιλανδία. Γενικά περιμένω να βγάλουν ψυχή, τρέξιμο, διαμαρτυρίες και κλωτσιά αυτό είναι το παιχνίδι τους. Το ματς θα κριθεί από τους Γερμανούς που περιμένουμε να βάζουν μπρος απο νωρίς.Μπορούν οι Σκωτζέζοι να βοήθησουν στο σκοράρισμα, έχουν εξαιρετικά στημένα με τον ΜακΓκιν. Θα πάμε με ακριβές σκορ 3-1.

Θα κάνουμε ένα betbuilder με τάκλιν και φάουλ από τους Σκωτζέζους...περιμένουμε κατοχή μπάλας από την Γερμανία γύρω στο 70%...οπότε θα χρειαστούν φάουλ για να σπάσει ο ρυθμός.




Στην συνέχεια θα πάμε με τις κάρτες ο Ράλτσον είναι τρίτη επιλογή ως δεξί μπακ αλλά οι τραυματισμοί φέρνουν βασικό σήμερα αν και στην Σέλτικ έπαιξε μόλις 15 ματς φέτος. Με τον Βιρτς να πέφτει πάνω του είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να παίξει σκληρά, η κίτρινη κάρτα στο 6,00 είναι εξαιρετική επιλογή. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα παίξει ο ΜακΓκρέγκορ(μπορεί να μπει ο Γκίλμουρ) θα τους έκανα δυάδα, τώρα θα επιχειρήσω να το κάνω με τον Άντριχ. Είναι ο μοναδικός από τους χαφ που θα έχει αμυντικό ρόλο ξεκάθαρα, αν και στην Λεβερκούζεν σούταρε συχνά. Τον είδαμε και από κοντά είναι από τους παίκτες που διαμαρτύρονται στον διαιτητή και μπορεί να πάρει έτσι κάρτα.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 3-1

12,00


ΒΕΤ BUILDER 7,50

ΜΑΓΚΙΝ ΟVER 1,5 TΑΚΛΙΝ

ΜΑΓΚΙΝ OVER 0,5 ΦΑΟΥΛ

ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ OVER 0,5 ΤΑΚΛΙΝ

ΡΑΛΤΣΟΝ ΟVER 0,5 ΤΑΚΛΙΝ

ΡΑΛΤΣΟΝ ΟVER 0,5 ΦΑΟΥΛ

ΜΑΚΤΟΜΙΝΑΪ ΟVER 0,5 ΦΑΟΥΛ


Μονό αποδεκτό

ΡΑΛΤΣΟΝ(ΣΚΩΤΙΑ) ΚΙΤΡΙΝΗ 6,00


Bet Builder 34,00

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΡΑΛΤΣΟΝ(ΣΚΩΤΙΑ)+ΑΝΤΡΙΧ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)


Τέλος ένα μακροχρόνιο που μας έδωσε απόδοση η NOVIBET


ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 501,00

ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Όλες οι επιλογές στα μακροχρόνια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου