Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΒΑΡΝΤΙΟΛ

 


Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους Γερμανούς χτες αν και τους το έκαναν αρκετά εύκολο οι Σκωτζέζοι. Δεν ενθουσιαζόμαστε αρχή είναι ακόμα, έδειξαν πάντως κάποια καλά δείγματα τα πάντσερ που είναι μια από τις επιλογές για κατάκτηση. Εξαιρετικό ταμείο χτες με τις κάρτες του Ράλρτσον και του Άντριχ που πλήρωσαν 34,00 μαζί!!! Για ένα τάκλιν χάσαμε το 7,5 του betbuider.Σούπερ αρχή λοιπόν και για εμάς, πάμε να δούμε τα τρία ματς τώρα του Σαββάτου.


ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Με όπλο την ομοιογένεια και την σταθερότητα με τον Ιταλό Ρόσι στον πάγκο η Ουγγαρία φτάνει για τρίτη σερί φορά σε Euro. Τερμάτισε αήττητη τα προκριματικά και με αρχηγό τον πιο νέο της διοργάνωσης τον εκπληκτικό Σόμποζλάι δείχνει ικανή για την πρόκριση. Στα τελευταία 20 ματς έχει μόλις 2 ήττες, νούμερα που δείχνουν την βελτίωση της.Η Ελβετία αγκομάχησε στα προκριματικά, τερμάτισε δεύτερη με 4 μόλις νίκες(οι δύο με την Ανδόρα). Ο προπονητής Μουράτ Γιακίν δέχεται έντονη κριτική και το ρόστερ μοιάζει γηρασμένο και χωρίς ταχύτητα. Ο Τσάκα μετά από μια φοβερή χρονιά με την Λεβερκούζεν έδειξε στον τελικό του Europa ότι έμεινε από δυνάμεις. Εδώ θα εστιάσουμε στην ταχύτητα είναι κάτι που Ούγγροι έχουν, ίσως είναι και το μεγάλο τους όπλο. Αμυντικά όμως έχουν και αυτοί κάποια θέματα. Βλέπω να σκοράρουν και οι δύο, από εκεί και πέρα οι αποδόσεις υποτιμούν την Ουγγαρία, μπορεί να πάρει έστω τον βαθμό. Υπερβολικό και το 4,75 στο γκολ του Σόμποζλαϊ. Στις κάρτες Σομποζλάϊ και Τσάκα είναι γνωστοί γκρινιάρηδες αλλά θα είναι αρχηγοί και είναι πιθανόν να την γλιτώσουν. Θα στραφούμε στο 8,5 του Ακάνζι μπορεί με την Σίτι να μην δέχεται κάρτες, αλλά με την εθνική που έχει πιο ηγετικό ρόλο, κιτρινίζεται πιο συχνά, δέχτηκε 3 στα προκριματικά.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Το πρώτο ματς στον όμιλο φωτιά...Γεμάτη ταλέντο η Ισπανία με Γιαμάλ, Νίκο Γουίλαμς και Πέδρι έχει ταχύτητα να δημιουργήσει πολλά πράγματα...αλλά με Μοράτα σέντερ φορ χαλάει η μαγιά.Γενικά περιμένω να χάνουν πάλι ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Για την Κροατία είναι η τελευταία παράσταση για την χρυσή φουρνιά της που έχει μεγαλώσει αρκετά. Δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις τον Μόντριτς και την παρέα του βγάζουν πάντα έξτρα πάθος στα ματς της εθνικής. Η Ισπανία δεν θα έχει τον Λαπόρτ, οπότε δίδυμο στην άμυνα Νάτσο και ο Λε Νορμάν, αριστερά ο κακός αμυντικά Γκριμάλντο και δεξιά ο Καρβαχάλ. Θα βρουν τρόπο να σκοράρουν οι Κροάτες, θα φάνε κιόλας όμως γκολ αφού αμυντικά υπάρχει ένα θέμα με δίδυμο Πόγκρανιτς, Σούταλο να έχει λίγες παραστάσεις μαζί, ενώ ο Βίντα που μπορεί αντί για έναν από τους δύο είναι αργός...Ο Γκβριαντόλ πάει αριστερό μπακ λογικά, τον δοκίμασε με την Πορτογαλία στο τελευταίο φιλικό και ήταν εξαιρετικός. Γκολ-γκολ η επιλογή μας στο 1,90, με τα ανεβάσματα του Γκβαρντιόλ το 5,00 να έχει ένα σουτ στο στόχο έχει αξία και να μην το κάνει σε ροή αγώνα, μπορεί να το κάνει σε στημένη φάση, οι Ισπανοί είναι πάρα πολύ κακοί σε αυτό το κομμάτι, δέχονται συχνά γκολ, ειδικά και χωρίς τον Λαπόρτ που είναι ο πιο ψηλός αμυντικός. Στο 2,10 να έχει ο αμυντικός της Σίτι ένα απλό σουτ...χωρίς να βρει εστία. Θα κάνουμε και ένα bet builder με βάση αυτό, αλλά και με τρέλα να σκοράρει κιόλας στο 23,00. Για κάρτα υποψήφιος ο Λε Νορμάντ που πάντα στην εθνική παίζει με παραπάνω άγχος στο 5,50, ενώ για τους Κροάτες ο Μπρόζοβιτς αλλά πληρώνει μόλις 3,00.



ΙΤΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ: Μεγάλη υποτίμηση για την εθνική Ιταλίας από παντού, την έχουν ξεγραμμένη οι περισσότεροι...Καλό αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, μπορεί να μην υπάρχει το ρόστερ με σούπερ αστέρες, αλλά οι Ατζούρι έχουν αναμφίβολα τον κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης και αυτό θα μετρήσει πολύ, ειδικά στα νοκ άουτ. Ο Μπαρέλα είναι σίγουρα ένας από τους αναντικατάστατους αυτής της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί και δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Είναι κομβικός ο μέσος της Ίντερ στο buid up αλλά και στην μεταφορά μπάλας, χωρίς αυτόν χάνει αρκετά δημιουργικά. Η Αλβανία όπως είπαμε πάει με άγνοια κινδύνου, χωρίς πίεση, θα έχει στο πλευρό της 50,000 κόσμου, έχει στο ρόστερ 10 παίκτες που βγάζουν το ψωμί τους στην Serie A'. Θα στηθεί πίσω και θα περιμένει, αυτό ήταν το όπλο τους στα προκριματικά η σοβαρή αμυντική λειτουργία, άλλωστε οι Ιταλοί δείχνουν να δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι να ανοίξουν κλειστές άμυνες. Θα κρατήσουμε το under στο 1,80...1-0 μπορεί και 0-0 περιμένω. Οι Αλβανοί είναι από τις πιο ήσυχες ομάδες με ελάχιστες κάρτες, όμως ξεχωρίζει το 7,50 του Μπαϊράμι θα έχει τον ρόλο να πιέζει ψηλά μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, στα προκριματικά κιτρίνιστηκε 2 φορές σε 7 ματς.

BET ΒUILDER ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 7,50

ΓΚΡΒΑΝΤΙΟΛ ΟVER 0,5 ΣΟΥΤ

ΓΚΡΒΑΝΤΙΟΛ ΟVER 0,5 ΦΑΟΥΛ

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΚΟΒΑΣΙΤΣ ΟVER 0,5 ΦΑΟΥΛ

ΠΕΔΡΙ ΟVER 0,5 ΣΟΥΤ

ΓΙΑΜΑΛ ΟVER 0,5 ΣΟΥΤ


ΜΟΝΟ 5,00

ΓΚΒΡΑΝΤΙΟΛ(ΚΡΟΑΤΙΑ) ΟVER O,5 ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ


ΔΥΑΔΑ 5,32

OYΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1Χ&ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 


ANYTIME SCORER

ΣΟΜΠΟΖΛΑΪ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 4,75


ANYTIME SCORER

ΓΚΒΡΑΝΤΙΟΛ(ΚΡΟΑΤΙΑ) 23,00


ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 64,00

ΑΚΑΝΖΙ (ΕΛΒΕΤΙΑ) 8,50

ΜΠΑϊΡΑΜΙ(ΑΛΒΑΝΙΑ) 7,50


ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 15,00

ΛΕ ΝΟΡΜΑΝ(ΙΣΠΑΝΙΑ)

ΜΠΡΟΖΟΒΙΤΣ(ΚΡΟΑΤΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου