Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ, ΕΥΚΟΛΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Κορυφαίος Κροάτης μέχρι τώραο Γκβραντιόλ

Τα φαβορί επικρατούν μέχρι τώρα στην φάση των 16 με τέσσερις στις τέσσερις προκρίσεις. Η Γαλλία έφτασε εύκολα στην επικράτηση όπως περιμέναμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Υπήρχε όμως ένα εικοσάλεπτο, από το 20 μέχρι το 40 που η Πολωνία κυριάρχησε, κράτησε μπάλα, πίεσε και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Ο Εμπαμπέ μπορεί να είναι αχώνευτος(θα γίνει μεγαλύτερος εγωιστής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο) αλλά αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, όταν θέλει να παίξει για την ομάδα και όχι για την πάρτι του. Το σημείο κλειδί για το ματς δεν είναι τα γκολ του, αλλά η εξαιρετική του ασίστ για το 1-0 με τον Ζιρού να κάνει ωραίο τελείωμα. Στο άλλο ματς το ματς πήγαινε όπως ακριβώς το περιμέναμε η Σενεγάλη είχε κλείσει ιδανικά τους χώρους και άφηνε την Αγγλία να αλλάζει πάσες με τον Στόουνς και τον Μαγκουάιρ, μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Όμως δύο φοβερές ενέργειες του Μπέλιγχμαμ έκαναν την διαφορά και ήρθε το 2-0 πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε και πολλά πράγματα με τον Σαούθγκειτ να κάνει διαχείριση και να ξεκουράζει παίκτες. Αυτήν την διαχείριση πληρώσαμε και εμείς με την αλλαγή του Στόουνς στο 75'...ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι είχε 92 πάσες μέχρι τότε, εμείς θέλαμε 95 για να πληρωθούμε ένα ωραιότατο 6,50, μας το στέρησαν...όπως και το Χ ημίχρονο που φαινόταν να έρχεται πολύ εύκολα. Πληρωθήκαμε τουλάχιστον με αρκετή δόση τύχης το οver 3,5 της Γαλλίας και διπλά εκτελεσμένο πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Τρίτη μέρα στα νοκ άουτ και οι Ασιάτες έχουν την τιμητική τους.

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Παράξενη πρόκριση για την Ιαπωνία...με νίκες επί Ισπανίας, Γερμανίας και ήττα από την Κόστα Ρίκα. Περίεργη και ως ομάδα...έχουν μερικά ξεσπάσματα μέσα στα ματς που πιέζουν υπερβολικά, έτσι βρήκαν μαζεμένα και τα δύο γκολ, 75' και 83΄κόντρα στην Γερμανία, 48' και 51' κόντρα στην Ισπανία. Δεν κρατάνε μπάλα πάντως κόντρα στην Ισπανία είχαν 17,7% κατοχή, 26,1% με την Γερμανία ακόμα και με την Κοστα Ρίκα που κυριάρχησαν σε όλο το ματς έφτασαν στο 56,4%. Τρέχουν πάντως πολύ και έχουν μεγάλη πειθαρχεία. Η Κροατία όσο είχε δυνάμεις κυριάρχησε απέναντι στο Βέλγιο, μετά το 60' όμως σαν να τέλειωσε η βενζίνη στο ρεζερβουάρ, δεν κρατούσε καθόλου μπάλα, δεν έβγαζε ούτε αντεπιθέσεις και πιέστηκε πάρα πολύ. Η αστοχία του Λουκάκου της έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση. Σε δύο αντίστοιχα ματς με το σημερινό σαν φαβορί η Κροατιά, κόντρα στο Μαρόκο ήταν μέτρια, απέναντι στον Καναδά ήταν εξαιρετική, η προσέγγιση της Ιαπωνίας ταιριάζει πιο πολύ στον Μαρόκο, δεν θα πάρουν τρελά ρίσκα οι Ασιάτες θα περιμένουν. Σε εκείνο το ματς πάντως έφτασε 64,8% κατοχή μπάλας, κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα. Ο Γκραβτνιόλ είναι ο MVP με διαφορά, κάνει απίστευτα ματς και είναι απροσπέλαστος, ενώ από αυτόν ξεκινάει και το παιχνίδι από πίσω. Κόντρα στο Μαρόκο είχε 115 πάσες, θα φτάσει ψηλά και σήμερα, αν όπως είπαμε η ομάδα του κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, οι 94,5 πληρώνουν 4,00 θα είναι η επιλογή μας. Από κοντά και ο Μπρόζοβιτς που έχει τις περισσότερες μέσο όρο 79, αλλά στο ματς με το Μαρόκο είχε 89. Να φτάσει πάλι τόσες πληρώνει 4,00. Τώρα για σημείο θα πάμε με την ισοπαλία. Μάλιστα θα το κάνουμε πιο ειδικό, η Κροατία όπως είδαμε μένει από δυνάμεις στο τέλος, οπότε θα πάμε με την Κροατία να ανοίξει το σκορ και ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα στο 9,00. Τέλος ο Μπρόζοβιτς δεν έχει δεχτεί κάρτα ακόμα και έχει το περιθώριο να πάρει μία για να σταματήσει μια ενδεχόμενη αντεπίθεση των γρήγορων Σαμουράι.

BΡΑΖΙΛΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ: Με μπόλικη δόση τύχης και χωρίς να το αξίζει πήρε την πρόκριση η Νότιος Κορέα.Παρότι χρειαζόταν το γκολ και την νίκη κόντρα στους Πορτογάλους, δεν πίεσε καθόλου, αντίθετα οι αντίπαλοι πίεζαν...και σ'ένα δικό τους κόρνερ, ο Σον έκανε μια απίστευτη κούρσα και έβγαλε τον συμπαίκτη φάτσα με το γκολ.Δεν λέω πεισματάρηδες, μαχητές, τα δίνουν όλα, αλλά δεν έχουν τόσο ποιότητα για να τα βάλουν με την Βραζιλία. Ο Κιμ της Νάπολι δεν έπαιξε με την Πορτογαλία, αν δεν παίξει και σήμερα, πιστεύω θα συντριβούν οι Κορεάτες. Είναι πάρα πολύ σημαντικός στην αμυντική λειτουργία και φυσικά ο κορυφαίος τους μετά τον Σον. Η Βραζιλία με εντελώς εναλλακτική ενδεκάδα έχασε από το Καμερούν...αλλά αυτό που τους καίει είναι οι τραυματισμοί. Τέλες και Ζεζούς αποχαίρετησαν, ο Άλεξ Σάντρο δεν θα παίξει και σήμερα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αριστερό μπακ. Θα παίξει είτε ο Μιλιτάο, είτε ο Ντανίλο(επιστρέφει από τραυματισμό) με ανάποδο πόδι. Στα θετικά ότι ο Νεϊμάρ είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αν βγάλουμε εκτός το τελευταίο ματς, η Βραζιλία έδειξε απίστευτη αμυντική συνέπεια και κόντρα σε Σερβία και Ελβετία δεν δέχτηκε τελική στην εστία. Από εκεί ξεκινάει και το σκεπτικό του ο Τίτε, είμαστε σοβαροί στην άμυνα και επιθετικά με την ποιότητα που έχουμε θα βρεθεί άκρη. Μέχρι τώρα πάντως είναι άστοχοι οι επιθετικοί...αφού σκοράρουν ένα γκολ ανά 17 τελικές. Εύκολη επικράτηση βλέπω για την Σελεσάο, ειδικά αν δεν παίξει ο Κιμ. Πολλά κόρνερ κερδίζουν οι Βραζιλιάνοι μέχρι τώρα, και στον αέρα υπερτερούν κατά κράτος από τους κοντούληδες Κορέατες. Ο Τιάγκο Σίλβα στο 11,00 για σκόρερ η επιλογή μας.


ΔΥΑΔΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ G/G 1,95

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1&ΟVER 1,90



ΑΠΟ ΤΟ BET BUILDER NOVIBET  9,00

ΚΡΟΑΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ, ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ


ΟVER 93+ ΠΑΣΕΣ  6,50 NOVIBET

ΓΚΒΡΑΝΤΙΟΛ


ΟVER 88,5 ΠΑΣΕΣ 4,00

ΜΠΡΟΖΟΒΙΤΣ


ΜVP AΓΩΝΑ 34,00

ΓΚΒΑΡΝΤΙΟΛ


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 8,00

ΟVER 94,5 ΠΑΣΕΣ ΓΚΒΡΑΝΤΙΟΛ

ΟVER 88,5 ΠΑΣΕΣ ΜΠΡΟΖΟΒΙΤΣ 


ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ 4,00

ΜΠΡΟΖΟΒΙΤΣ 


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 11,00

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου