Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΤΣ


Φοβερή παράσταση από τον Μέσι και την παρέα του χτες, εξαιρετική εμφάνιση από την στιγμή που βρήκαν το πρώτο γκολ δεν υπήρχε γυρισμός για τους Κροάτες που έδειχναν αρκετά σίγουροι μέχρι εκείνο το σημείο. Καλό κουουτσάρισμα από τον Σκαλόνι που γέμισε το κέντρο με κορμιά και τρεξίματα για να δυσκολέψει το passing game των Κροατών. Απίθανο ματς από τον Άλβαρες που πάλευε κάθε μπάλα σαν να μην υπάρχει αύριο...ο Μέσι είναι καλά και οδηγεί τους υπόλοιπους. Στοιχηματικά μας χάλασε η αλλαγή του Μπρόζοβιτς, γιατί χάσαμε τις πάσες του, θα έβγαιναν εύκολα.. Για το σημερινό έχουμε ποντάρει από χτες κάποια πράγματα, θα προσθέσουμε μερικά ειδικά ακόμα. Θέλουμε σίγουρα να μην σκοράρει ο Εμπαμπέ και θα υποστηρίζουμε και Μαρόκο έτσι για το επικό της ιστορίας...




 ΓΑΛΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ: Δεν ήταν καλύτερη από την Αγγλία και όμως πήρε την πρόκριση η ανθεκτική Γαλλία που έχει φτάσει ως εδώ χωρίς να εντυπωσιάσει. Από την άλλη το Μαρόκο μας έχει αφήσει άφωνους με αυτά που έχει καταφέρει. Μεγάλο πάθος, μεγάλη ένταση και μάχη ως το τέλος το trademark αυτής της ομάδας. Το ματς θα έχει και έντονο ενδιαφέρον με εκατομμύρια Μαροκινούς να ζουν στην Γαλλία και να θέλουν σαν τρελοί την νίκη...Το γήπεδο πάντως θα είναι κατάμεστο με πάνω από 50.000 Μαροκινούς. Μπορούν οι μαχητές του Ρεγκραγκί να κάνουν νέα υπέρβαση; Τους υποτιμήσαμε και το πληρώσαμε με την Πορτογαλία. Είναι δεδομένο πως θα πάνε το ματς στην δύναμη, τις μονομαχίες, στην σκληράδα, θα αντέξουν οι soft Γάλλοι, ειδικά στα χαφ, ποιος θα πέσει στην φωτιά ο Ραμπιό, ο Γκριεζμάν, ο Τσουαμενί..ίσως αυτός. Ρέφερι ο Μεξικανός Ράμος, σε τρία ματς στο Μουντιάλ είναι λίγο μαλθακός δεν δίνει κάρτες,έδωσε 2 κάρτες στο Πορτογαλία-Ελβετία, 2 κάρτες στο Βέλγιο-Μαρόκο και 3 κάρτες στο Δανία-Τυνησία. Στο εγχώριο πρωτάθλημα πάντως κάνει πάρτι φέτος σε 15 ματς, έχει 10 κόκκινες και 72 κίτρινες. Περιμένουμε ματς με ένταση τουλάχιστον από τους Μαροκινούς θα  πάμε το οver 3,5 κάρτες μόνο σε αυτούς και σε ένα συνδυαστικό και με κάρτες των Γάλλων και κόκκινη. Σε σημείο θα πάω με το γκολ-γκολ, η Γαλλία έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς και το Μαρόκο βγάζει φοβερές άμεσες επιθέσεις, από την άλλη το Μαρόκο έχει μεγάλη τύχη μέχρι τώρα που δεν δέχτηκε γκολ θα λυγίσει με τόσους αμφίβολους.


ANOIXTA AΠΟ ΧΤΕΣ

ΔΥΑΔΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

ΓΑΛΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,25


ΟVER 3,5 KAΡΤΕΣ 4,00

ΜΑΡΟΚΟ


ΑΠΟ ΤΟ BET BUILDER 23,00 ΝΟVIBET

ΜΑΡΟΚΟ ΟVER 0,5 KAΡΤΑ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΜΑΡΟΚΟ ΟVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 


UPDATE

Με αρκετά ερωτηματικά το Μαρόκο, Σάις, Αμπντέντ εξαιρετικά αμφίβολοι με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους, ενώ προβλήματα έχουν και οι Ζίγιεκ, Χακίμι, Άμπραματ. Με τις ενδεκάδες θα κάνουμε ένα bet σε κάρτες. Οι χτεσινές δηλώσεις Ρεγκραγκί δείχνουν πόσο πολύ ποντάρει στην ψυχολογία ο Μαροκινός τεχνικός, έχει πείσει τους ποδοσφαιριστές ότι αγωνίζονται για έναν ανώτερο σκοπό, δεν το βλέπουν σαν ένα ματς ποδοσφαίρου αλλά για κάτι πολύ παραπάνω. Θα πεθάνουν στο γήπεδο για να τα καταφέρουν. Pre game θα πάμε και με τα φάουλ του Μαρόκο, το line στην novibet είναι μέχρι 15,5 και δίνει 2,5, μέσο όρο στο Μουντιάλ έχει 14,8, αξίζει ένα ποντάρισμα. Τους ζήτησα να δώσουν και παραπάνω με bet request αλλά δεν δέχτηκαν. Πάμε και στα τάκλιν το Μαρόκο έχει μέσο όρο 20,8 ανά ματς, το οver 22,5 στο 2,50 είναι επιλογή και με ρίσκο οver 28,5 στο 8,50.Τώρα η Γαλλία μέχρι τώρα δεν έχει δείξει μεγάλες αρετές στο κράτημα μπάλας, κατοχή έχει 55,2 % , φυσικά και το Μαρόκο δεν θέλει την μπάλα με ποσοστό 31,6% έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση, πάνω μόνο από την Κόστα Ρίκα. Οπότε λογικά η Γαλλία θα ανεβάσει το ποσοστό της, ψάχνοντας στις πάσες ο Γκριενζμάν είναι σε τρομερή κατάσταση και κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, μαρκάρει, πασάρει ήρθε η ώρα να εκτελέσεις κιόλας. Γράφοντας το κείμενο συμπάθησα ακόμα περισσότερο τους Μαροκινούς...θα είμαστε 100% μαζί τους σήμερα, ας κάνουμε και ένα ποντάρισμα στην πρόκριση έτσι για το καλό.


ΟVER 15,5 ΦΑΟΥΛ 2,50 ΝΟVIBET

ΜΑΡΟΚΟ


ΟVER 28,5 TAKΛΙΝ 8,50

ΜΑΡΟΚΟ


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 10,00

ΜΑΡΟΚΟ ΟVER 22,5 TAKΛΙΝ, ΟVER 3,5 KAΡΤΕΣ 


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 11,00

ΓΚΡΙΕΝΖΜΑΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, ΟVER 2,5 ΣΟΥΤ, ΟVER 1,5 TAKΛΙΝ, ΟVER 50,5 ΠΑΣΕΣ


ΠΡΟΚΡΙΣΗ 4,33

ΜΑΡΟΚΟ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου