Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΜΕΣΙ, ΜΕ ΣΚΛΗΡΑΔΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

 Δεν μπορεί μόνος του ο Εμπαμπέ ήταν ο τίτλος στο τελευταίο κείμενο μας, όντως δεν μπόρεσε τον βοήθησε και ο Κέιν και η γενική τάση αυτοκαταστροφής που έχουν οι Άγγλοι. Ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το ματς, είχαν την υπεροχή τις περισσότερες ευκαιρίες, απενεργοποίησαν τον υπερόπλο με βοήθειες στον Γούολκερ από τον Χέντερσον και φυσικά τον Σάκα που δεν άφησε τον Ερναντές να ανέβει. Γενικά η Αγγλία άξιζε περισσότερο την πρόκριση, απέναντι σε μια Γαλλία που είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Γκριεζμάν και τον Γιορίς. Στο άλλο ματς η Πορτογαλία ήταν άτυχη αλλά και μπερδεμένη...δεν κατάφερε να έχει καθαρό μυαλό για να διασπάσει την άμυνα των Μαροκινών. Ηρωϊκά πράγματα από τους μαχητές της Ερήμου, μοναδικό αυτό που έχουν καταφέρει και ελπίζουν ακόμα να μεγαλώσουν και άλλο το έπος τους. Στοιχηματικά πλέον στηρίζουμε όλες τις ελπίδες μας στην Αργεντινή και τον Μέσι, έχουμε κατάκτηση Αργεντινή, πρωτό σκόρερ Μέσι και συνδυασμό και των δύο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους δύο ημιτελικούς:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Κατάφερε να το κάνει θρίλερ η Αργεντινή απέναντι στην Ολλανδία, παρότι ήταν ανώτερη, πέτυχε δύο γκολ, έδωσε την μπάλα στους Ολλανδούς που ήταν όμως ακίνδυνοι. Ένα από τα μπλακ άουτ που παθαίνει η ομάδα του Σκαλόνι έφεραν το 2-2. Για την Κροατία τι να πούμε απλά ένα τεράστιο respect για αυτά που έχει καταφέρει.. Θέλουμε Αργεντινή, θέλουμε Μέσι αυτό είναι σίγουρο, δεν κάνουμε δεύτερο ποντάρισμα πάνω τους, άλλωστε δεν λένε και τίποτα φοβερό οι αποδόσεις. Μια σκέψη είναι να σκοράρει ο Μέσι με σουτ εκτός περιοχής, την ψάχνει συχνά αυτή την αγαπημένη του κίνηση με το πλασέ στην απέναντι γωνία και οι Κροάτες θα αμύνονται χαμηλά, πληρώνει 9,00 στην bet365. Επίσης θα πάμε με το σενάριο να έχει την μπάλα η Κροατία περισσότερο...αν πετύχει γκολ η Αργεντινή ειδικά, άρα θα πάμε ειδικά για πάσες των Κροατών, ο Μπρόζοβιτς έχει μέσο όρο 95,2 να φτάσει στις 81 πληρώνει 4,33. Επίσης η Αργεντινή έχει προηγηθεί με 2-0 στα 4 από τα πέντε ματς...με Μεξικό και Πολωνία ήταν και το τελικό σκορ, με Αυστραλία και Ολλανδία δέχτηκε γκολ. Τελικό σκορ 2-0 στο 8,00. Επίσης τα 2-3 γκολ μάλλον έχουν τύχες.

ΓΑΛΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ: Δεν ήταν καλύτερη από την Αγγλία και όμως πήρε την πρόκριση η ανθεκτική Γαλλία που έχει φτάσει ως εδώ χωρίς να εντυπωσιάσει. Από την άλλη το Μαρόκο μας έχει αφήσει άφωνους με αυτά που έχει καταφέρει. Μεγάλο πάθος, μεγάλη ένταση και μάχη ως το τέλος το trademark αυτής της ομάδας. Το ματς θα έχει και έντονο ενδιαφέρον με εκατομμύρια Μαροκινούς να ζουν στην Γαλλία και να θέλουν σαν τρελοί την νίκη...Το γήπεδο πάντως θα είναι κατάμεστο με πάνω από 50.000 Μαροκινούς. Μπορούν οι μαχητές του Ρεγκραγκί να κάνουν νέα υπέρβαση; Τους υποτιμήσαμε και το πληρώσαμε με την Πορτογαλία. Είναι δεδομένο πως θα πάνε το ματς στην δύναμη, τις μονομαχίες, στην σκληράδα, θα αντέξουν οι soft Γάλλοι, ειδικά στα χαφ, ποιος θα πέσει στην φωτιά ο Ραμπιό, ο Γκριεζμάν, ο Τσουαμενί..ίσως αυτός. Ρέφερι ο Μεξικανός Ράμος, σε τρία ματς στο Μουντιάλ είναι λίγο μαλθακός δεν δίνει κάρτες,έδωσε 2 κάρτες στο Πορτογαλία-Ελβετία, 2 κάρτες στο Βέλγιο-Μαρόκο και 3 κάρτες στο Δανία-Τυνησία. Στο εγχώριο πρωτάθλημα πάντως κάνει πάρτι φέτος σε 15 ματς, έχει 10 κόκκινες και 72 κίτρινες. Περιμένουμε ματς με ένταση τουλάχιστον από τους Μαροκινούς θα  πάμε το οver 3,5 κάρτες μόνο σε αυτούς και σε ένα συνδυαστικό και με κάρτες των Γάλλων και κόκκινη. Σε σημείο θα πάω με το γκολ-γκολ, η Γαλλία έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς και το Μαρόκο βγάζει φοβερές άμεσες επιθέσεις, από την άλλη το Μαρόκο έχει μεγάλη τύχη μέχρι τώρα που δεν δέχτηκε γκολ θα λυγίσει με τους Σαϊς και Αμντέντ εκτός μάλιστα από την αρχή.

ΔΥΑΔΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

ΓΑΛΛΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,25


ΟVER 80,5 ΠΑΣΕΣ 4,33

ΜΠΡΟΖΟΒΙΤΣ


ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-0 8,50

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ 


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 9,00

ΜΕΣΙ


ΟVER 3,5 KAΡΤΕΣ 4,00

ΜΑΡΟΚΟ


ΑΠΟ ΤΟ BET BUILDER 23,00 ΝΟVIBET

ΜΑΡΟΚΟ ΟVER 0,5 KAΡΤΑ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΜΑΡΟΚΟ ΟVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου