Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΟΝΕΛ

 


Αυτό ήταν φτάσαμε στο τέλος ενός υπέροχου Μουντιάλ(μιλάω καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι) που είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είδαμε ωραία πράγματα από ομάδες αουτσάιντερ, την εκπληκτική ομάδα του Μαρόκου, τον Μόντριτς να οδηγεί την Κροατία σε ακόμη μία φοβερή πορεία, την Βραζιλία να πνίγεται για ακόμη μια φορά με τον δικό της τρόπου...χορεύοντας για τα περιστέρια. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά στην τεράστια καριέρα του πόσο μεγάλο ΕΓΩ έχει...Γενικά μας αφήνει με ωραίες αναμνήσεις η διοργάνωση. Δεν αναφέραμε τίποτα για το ζευγάρι του τελικού για να τις δούμε αναλυτικότερα:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΓΑΛΛΙΑ: Θεωρώ πως η Αργεντινή δίκαια βρίσκεται στον τελικό σε αντίθεση με την Γαλλία που έφτασε χωρίς να εντυπωσιάσει, έχοντας σε κρίσιμα σημεία και την τύχη με το μέρος της. Αυτό φυσικά δεν την κάνει υποδεέστερη, παρά τις απουσίες ο Ντεσάμπ έχει ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα, έναν τρομερό Γκριενζμάν που είναι ο άνθρωπος κλειδί και φυσικά τον Εμπαμπέ που μπορεί με μια ενέργεια να πάρει ένα ματς μόνος του. Η Αργεντινή από την άλλη μόχθησε πάρα πολύ για να φτάσει ως εδώ, πέρασε δύσκολα μετά την ήττα από την Σαουδική Αραβία. Βρήκε όμως τα ψυχικά αποθέματα να αντεπεξέλθει, δεν έχει σε καμία περίπτωση την ποιότητα των Γάλλων είναι όμως ένα σύνολο που τα δίνει όλα για να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο. Όλα γυρίζουν γύρω από τον στρατηγό Μέσι που για πρώτη φορά σε τέτοια μεγάλη διοργάνωση φαίνεται απελευθερωμένος, δεν έχει άγχος είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και το δείχνει με κάθε ενέργεια του. Μπορεί στα 35 του να μην κάνει τα μαγικά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια ή να μην τα κάνει την συχνότητα και την ταχύτητα που μας είχε συνηθίσει, αλλά σε αυτό το Μουντιάλ παίζει γεμάτος αυτοπεποίθηση. Η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα του έδιωξε το μεγάλο βάρος που είχε στις πλάτες για μια επιτυχία με την εθνική και πλέον γουστάρει τρελά να παίζει με τα ''παιδιά'' του...γιατί ο Άλβαρες, ο Έντσο Φερνάντες, ο Ακούνια, ο Ντε Πολ, ο Μολίνα αλλά και όλη η ομάδα είναι φανερό πως παίζουν για αυτόν. Ο ίδιος το απολαμβάνει, το 2014 έκανε εμετούς από το άγχος..τώρα είναι ένα τελείως διαφορετικός Μέσι.

  Έχοντας ποντάρει πριν αρχίσει διοργάνωση στην Αργεντινή και στον Μέσι για πρώτο σκόρερ...δεν χρειάζεται να αναφέρουμε με ποιον θα είμαστε στον τελικό, ούτε να ποντάρουμε ξανά. VAMOS ARGENTINA!!!!!

«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, των παιδιών της Μαλβίνας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν θα καταλάβεις, για τους τελικούς που χάσαμε, πόσα χρόνια έκλαψα για αυτούς. Αλλά αυτό τελείωσε γιατί στο Μαρακανά, πατέρα νικήσαμε , ξανά, στον τελικό με τους Βραζιλιάνους. Παιδιά, τώρα ενθουσιαστήκαμε ξανά. Θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής Και τον Ντιέγκο, στον ουρανό μπορούμε να τον δούμε και τον πατέρα του Ντιέγκο και την Τότα, όλοι μαζί να φωνάζουν για τον Μέσι».



ΚΡΟΑΤΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ: Όταν 10 από τους 11 μικρούς τελικούς έχουν έρθει over είναι ένα καλό δείγμα γιατί πρέπει να περιμένουμε και στον σημερινό. Απελευθερωμένες τις ομάδες χωρίς άγχος να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Οver 3,5 και γκολ-γκολ στο 3,50 θα είναι η επιλογή μας και γιατί όχι ένα γκολ από τον Μόντριτς στο τελευταίο του μάλλον ματς με την εθνική στο 4,75.

ΟVER 3,5 & G/G  3,50

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 4,75

ΜΟΝΤΡΙΤΣ


ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 7,00 novibet


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΜΕΣΙ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 13,00 bet365

 

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΙ  29,00 bet365


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου