Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ



Πρώτη μέρα με καθαρό κουβά χτες αφού δεν καταφέραμε να βρούμε στόχο. Η Τυνησία δέχτηκε ένα γκολ κόντρα στην ροή του ματς και στην συνέχεια έδειξε πως δεν είχε τρόπο να φέρει σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες, έτσι οι άμπαλοι της Αυστραλίας πήραν την νίκη. Η Σαουδική Αραβία μπορεί κόντρα στην Αργεντινή να ήταν τυχερή, αλλά χτες αυτή που πρέπει να αισθάνεται ανακουφισμένη με το αποτέλεσμα είναι η Πολωνία. Οι Σαουδάραβες με την ψυχολογία στα ύψη μπήκαν με χίλια στο ματς, σφυροκόπησαν την παρέα του Λεβαντόφσκι, είχαν 16 τελικές, χαμένο πέναλτι, γενικώς ήταν ανώτερη και βλέπω να κερδίζουν το Μεξικό και να παίρνουν την πρόκριση. Η Δανία ίσως έπρεπε να παίξει λίγο πιο θαρραλέα, όσες φορές το έκανε δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε μετά το 1-1 να κάνει και την ανατροπή. Για την Γαλλία τα είπαμε, αν είναι σε καλή βραδιά ο Εμπαμπέ έχει καλώς...δεν μας έπεισε η ομάδα του Ντεσάν. Ο Ράμπιο πάντως οφείλω να ομολογήσω πως έκανε εξαιρετική εμφάνιση και με αποστόμωσε. Τέλος η Αργεντινή έπαιξε με απίστευτο βάρος και άγχος στην πλάτη της, βρήκε απέναντι της μια ομάδα που έμεινε πίσω από την μπάλα, έκλεισε όλους τους χώρους. Όταν βρήκε το γκολ από την εξαιρετική ενέργεια του Μέσι, μας έδειξε ότι της ταιριάζει περισσότερο ένας πιο παθητικός ρόλος και να φεύγει γρήγορα στους χώρους. Στα πρόσωπα τους έβλεπες πάντως την ανακούφιση μετά τα γκολ, ο προπονητής Σκαλόνι δάκρυσε, υπάρχει τεράστια πίεση. Αν καταφέρουν να περάσουν πάντως τα νοκ άουτ τους ταιριάζουν καλύτερα, αν μπορέσει να βοηθήσει και ο Ντιμπαλά, γιατί λείπει η γρήγορο μεταφορά της μπάλας στην επίθεση, ένας παίκτης που να κινείται ανάμεσα στις γραμμές και να δίνει λίγο περισσότερο χώρο στον Μέσι. Την μέτρια Πολωνία που έχουμε δει πάντως λογικά θα την κερδίσουν. Μεγάλο ματς σήμερα το Ισπανία-Γερμανία με τα πάντσερ να είναι με την πλάτη στον τοίχο.

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Τεράστια νίκη για την Ιαπωνία κόντρα στην Γερμανία, μια νίκη που ήρθε με ανατροπή στο σκορ μάλιστα. Εκεί στο 60' ήρθαν τα πάνω κάτω στο ματς, μέχρι τότε οι Ασιάτες θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί πολλά παραπάνω γκολ, αφού οι Γερμανοί είχαν και δύο δοκάρια, συνολικά δέχτηκαν 21 τελικές. Όταν το πίστεψαν πάντως έδειξαν μεγάλη θέληση και πάθος για να τα καταφέρουν. Η Κόστα Ρίκα έμεινε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα κόντρα στην Ισπανία, δεν είναι μόνο τα 7 γκολ που δέχτηκε, δεν προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, δεν έβγαλε ούτε το γνωστό της πάθος που την έχει καθιερώσει σε αυτό το επίπεδο. Πλεόν δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, γηρασμένη ομάδα με τον Νάβας φανερά βαρύ...Πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα στο σημερινό ματς για την τιμή τους, αλλά δύσκολα θα αλλάξει δραματικά η εικόνα τους. Αυτό που μπορούν να κάνουν καλά πάντως είναι να βγάλουν σκληράδα στο παιχνίδι τους...με τον Άγγλο Μάικλ Όλιβερ στην σφυρίχτρα οι κάρτες είναι μια επιλογή, και να δεχτούν οι Κοσταρικανοί πάνω από τρεις πληρώνει 2,20.

ΒΕΛΓΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ: Το Βέλγιο προβλημάτισε έντονα με την εικόνα του κόντρα στον Καναδά. Είναι κάτι που περιμέναμε είναι η αλήθεια, αλλά η μέτρια παρουσία του Ντε Μπρούινε έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Η φρεσκάδα και η ορμή που έβγαλε ο Καναδάς δημιούργησε τεράστια θέματα στους γηρασμένους Βέλγους μεσοαμυντικούς. Ο Κουρτούα όμως είχε απαντήσεις μια βαθιά μπαλιά έφερε το γκολ και την νίκη. Πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα σήμερα απέναντι στο Μαρόκο, που μπορεί να μην έχει τόσα φυσικά προσόντα όπως ο Καναδάς, αλλά είναι πιο έμπειρη ομάδα, πιο σφιχτή, ενώ επιθετικά έχει την ταχύτητα να χτυπήσει στην κόντρα. Κόντρα στην Κροατία δεν τόλμησε πάρα πολύ αλλά πήρε εύκολα το 0-0. Θα ποντάρουμε στους Μαροκινούς στο 4,50, θα έχουν και την κερκίδα δικιά τους, ενώ θα ποντάρουμε και στον Ζίγιεκ. Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι έχει την τάση να τραβά προσπάθειες από τα μαλλιά...είναι παραγκωνισμένος στην ομάδα του και θέλει πάρα πολύ να δείξει πράγματα στο Μουντιάλ. Έδειξε πολύ ορεξάτος στο πρώτο ματς, είχε δύο σουτ, τώρα θα βρει περισσότερους χώρους να εκτελέσει ενώ παίρνει και τα στημένα τα over 4,5 σουτ για τον ίδιο δίνουν 9,00 και έχουν αξία, προσέξτε όχι στην εστία απλά σουτ...ας πάει και στα περιστέρια.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ: Μέτρια η Κροατία στην πρεμιέρα, έδειξε να μην χωλαίνει στην δημιουργία φάσεων και προτίμησε από ένα σημείο και μετά να κρατήσει την ισοπαλία χωρίς πολλά ρίσκα. Έχει πάντως παίκτες με τεράστια προσωπικότητα και εμπειρία στην ενδεκάδα της, που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοια μεγάλα ματς. Αντίθετα ο Καναδάς στερείται εμπειρίας και κατάφερε να χάσει κάνοντας κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο. Αφέλεια στην άμυνα και έλλειψη καθαρού μυαλού στις τελικές προσπάθειες είναι αυτά που πλήρωσαν οι Βορειόαμερικάνοι. Στο ματς έβαλε φωτιά ο Άγγλος προπονητής των Καναδών , που δήλωσε πως είπε στους παίκτες του ''Πάμε να γαμήσουμε τους Κροάτες''. Έλλειψη σεβασμού το χαρακτήρισε ο Κροάτης ομοσπονδιακός, ενώ στην παρτίδα ο Τζον Χερντμαν έγινε πρωτοσέλιδο γυμνός με ''τίτλο έχεις το στόμα, άλλα έχεις τα αρχίδια να το κάνεις; Νομίζω καλή η άγνοια κινδύνου των Καναδών αλλά πλέον έδωσαν και ένα έξτρα κίνητρο στους έμπειρους Κροάτες. Θα πάμε με τον άσο στο τίμιο 2,25. Αναμένουμε ίσως και ένταση στο ματς με όλα αυτά, ρέφερι ο Ουρουγουανός Ματόντε, με 5,69 κίτρινες μέσο όρο ανά ματς και 0,51 κόκκινες, στο τελευταίο του ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα έδειξε 4 κόκκινες και 13 κίτρινες. Η απλή κόκκινη στο 4,50, κόκκινη και οι δύο στο 67,00, 

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Γερμανία αδίκησε τον εαυτό της κόντρα στην Ιαπωνία είχε 21 τελικές ,2 δοκάρια θα μπορούσε να καθαρίσει την νίκη, δεν το έκανε όμως, άφησε ζωντανή την αντίπαλο και όταν πιέστηκε φανέρωσε όλες τις αδυναμίες της. Αργή άμυνα, μέτρια ακραία μπακ έκαναν πάρτι οι γρήγοροι γιαπωνέζοι. Η Ισπανία εγώ θα πω περισσότερο πως βρήκε και τα έκανε...απέναντι στους ακούνητους Κοσταρικανούς. Θέλω να την δω και σήμερα που θα έχει να φοβάται και στην άμυνα. Γενικά το μόνο που μου βγαίνει είναι τα γκολ...θα ήθελα μια νίκη των Γερμανών, άλλωστε θέλουμε και αποκλεισμό Ισπανίας στα μακροχρόνια, αλλά η εικόνα τους δεν με αφήνει να ποντάρω πάνω τους. Το οver η μόνη επιλογή.


ΜΟΝΟ 4,50

ΒΕΛΓΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ 2


ΔΥΑΔΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 1 2,25

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER 1,90


OVER 4,5 ΣΟΥΤ 9,00

ΖΙΓΙΕΚ(ΜΑΡΟΚΟ)


BET BUILDER NOVIBET  10,00

KΡΟΑΤΙΑ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ, ΚΑΝΑΔΑΣ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ


ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 67,00 ΝΟVIBET

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου