Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ



 Το Βέλγιο συνέχισε να προβληματίζει και αυτή φορά το πλήρωσε καθώς δεν είχε απέναντι της τον αφελή Καναδά αλλά το σκληροτράχηλο Μαρόκο. Σε δύο πράγματα στηριζόταν οι Βέλγοι για κάτι καλό στην διοργάνωση, στους Κουρτουά και Ντε Μπρούινε...ο πρώτος χτες ήταν μοιραίος, ενώ ο δεύτερος για δεύτερο σερί ματς ήταν μέτριος. Συμπαγής ομάδα με συνοχή και πλάνο το Μαρόκο για δεύτερο σερί ματς έδειξε άκρως ανταγωνιστική απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους. Η Κροατία έβγαλε την προσωπικότητα της στο χορτάρι, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με την σέντρα, δεν αγχώθηκε και έφτασε εύκολα στην ανατροπή, απέναντι στον συμπαθέστατο αλλά άπειρο Καναδά. Η Κόστα Ρίκα έπιασε τζακ ποτ...μία τελική ένα γκολ και πλέον ελπίζουν σε πρόκριση, αυτή την φορά πάντως έδειξαν περισσότερα πράγματα, αμύνθηκαν ασφαλώς καλύτερα και άφησαν τους Ιάπωνες με τρεις τελικές στην εστία, Πραγματικό χαρακίρι για τους Ιάπωνες που κατάφεραν να χάσουν και να ακυρώσουν την νίκη της πρεμιέρας . Πειθαρχία, συνοχή και πίστη στο αγωνιστικό πλάνο από τους Ασιάτες αλλά στο γκολ έδειξαν μεγάλο πρόβλημα. Αυτή η ήττα της Ιαπωνίας έκανε την Γερμανία να παίξει λίγο πιο συντηρητικά, ξέροντας πως και η ισοπαλία αφήνει ορθάνοιχτη την πρόκριση. Η Ισπανία έδειξε πως δεν αρκεί μόνο αυτό το ατέλειωτο passing game, έχει αδυναμίες , τόσο στο εύκολο γκολ, όσο και στην άμυνα σε φάση πίεσης. Η Γερμανία έβγαλε χαρακτήρα και έδειξε πως παρά την προβληματική της εικόνα θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση. Στοιχηματικά το Μαρόκο μας έδωσε ένα ωραιότατο 4,50, αλλά μας έλειψε ένα γκολ στο ντέρμπι για να βγάλουμε την δυάδα μας, έτσι πήγε στράφι η εύκολη νίκη των Κροατών. Αρκετή σκοπιμότητα περιμένω και σήμερα.

  KAMEΡΟΥΝ-ΣΕΡΒΙΑ: Γνώρισαν ήττες στην πρεμιέρα από τα φαβορί αν και έδειξαν και οι δύο μια θετική εικόνα. Το Καμερούν στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από την Ελβετία, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά μόλις δέχτηκε το γκολ στο 48' έδειξε να μην έχει τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των Ελβετών. Γενικά το εύκολο γκολ δεν το έχουν οι Καμερουνέζοι παρά την καλή κατάσταση του Τσούπο Μότινγκ. Η Σερβία απέναντι στην Βραζιλία επέλεξε μια πιο συντηρητική τακτική από ότι συνήθως, αφήνοντας τον Μίτροβιτς μόνο στην κορυφή και τους Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς και Τάντιτς από πίσω του. Έδειξε μεγάλη οργάνωση, κράτησε την Βραζιλία σε χαμηλό τέμπο, υπέκυψε στην ανωτερότητα της αλλά κράτησαν το σκορ σε νορμάλ επίπεδα. Επιστρέφουν στην κανονική τακτική σήμερα με την νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο για να παίξουν τελικό πρόκρισης με την Ελβετία την τελευταία αγωνιστική, θα κυνηγήσουν ίσως και νίκη με παραπάνω γκολ για να έχουν και την ισοπαλία στην ισοβαθμία. Νίκη Σερβίας βλέπουμε και με οver μάλιστα στο 3,00, τους γείτονες τους περιμένουμε άλλωστε και στους 16 για τα μακροχρόνια μας. Ο Μίτροβιτς θα πάρει πάνω του την Σερβία, να σκοράρει πληρώνει 2,40 το ανεβάζουμε στο 3,5 συνδυάζοντας 3 τελικές συνολικά και 2 τελικές στο τέρμα για τον επιθετικό της Φούλαμ. 8 Γκολ είχε στα προκριματικά, 9 έχει στην Premier League φέτος, πραγματικά καυτός.

Ν.ΚΟΡΕΑ-ΓΚΑΝΑ: Οι Νοτιοκορεάτες στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στην Ουρουγουάη, είχαν καλή αμυντική λειτουργία και είχαν δύο-τρεις ευκαιρίες. Ο Σον παρότι αγωνίστηκε με μάσκα ήτα αρκετά ορεξάτος. Η Γκάνα έδειξε με 5-3-2 που παρέταξε κυρίως αμυντική προσέγγιση απέναντι στην Πορτογαλία, μέχρι να γίνει το 1-0 τα πήγαινε καλά, μόλις ρίσκαρε λίγο παραπάνω...δέχτηκε εύκολα άλλα δύο γκολ. Επιθετικά έδειξαν εκτελεστικότητα με 3 τελικές στο τέρμα να γίνονται 2 γκολ. Ο Πάρτει ήταν ηγετικός ενώ εντυπωσίασε ο Κουντούς του Άγιαξ...με τον προπονητή του, να το κάνει αλλαγή χωρίς να καταλάβει κανένας τον λόγο. Η Γκάνα θα ρισκάρει κάποια στιγμή...αλλά και η Κορέα για να γίνει φαβορί για την πρόκριση την νίκη πρέπει να κυνηγήσει. Η ταχύτητα των Ασιατών θα δημιουργήσει προβλήματα, ενώ ο Κιμ της Νάπολι δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πρώτο ματς, τα ρεπορτάζ λένε ότι θα αγωνιστεί κανονικά, αν δεν είναι στο 100% θα έχουν πρόβλημα οι Κορεάτες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για αυτούς. Θα πάμε με το οver του 2,60... Στα ειδικά στοιχήματα θα επιλέξουμε τον Πάρτει της Γκάνας, κόντρα στην Πορτογαλία κυριάρχησε στο κέντρο, θα τα καταφέρει και σήμερα λογικά, στο πρώτο ματς είχε 55 πάσες με την Γκάνα να έχει 38& κατοχή, στην Premier League με την Άρσεναλ έχει φέτος μέσο όρο 64,2  εκεί θέλουμε να φτάσει στις 65, στο 4,00 η απόδοση να τα καταφέρει, αν βάλουμε δίπλα και να κάνει δύο τάκλιν που τα έχει ψωμοτύρι στην καριέρα του το πάμε στο 6,50. Θα τιμήσουμε και το 4,5 να σκοράρει ο Κούντους το έψαξε πολύ και στο πρώτο ματς, είχε δύο ευκαιρίες, ενώ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει ατομική ενέργεια. 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Η Βραζιλία έδειξε πιο έτοιμη από όλες τις ομάδες στην πρεμιέρα, ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Σερβία. Είχε συνοχή, είχε υπομονή στο παιχνίδι της, παρότι δεν ήρθε το γκολ νωρίς δεν αγχώθηκε και κυριάρχησε πλήρως, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου. Σημαντικές απουσίες των Νεϊμάρ, Ντανίλο, τον πρώτο θα αντικαταστήσει μάλλον ο Φρεντ, ανεβάζοντας πιο ψηλά τον Πακετά, ενώ τον δεύτερο ο Μιλιτάο με τον 39χρόνο Ντάνι Άλβες όμως να έχει τις πιθανότητες του. Η Ελβετία στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή, το Καμερούν είχε επιβληθεί και ήταν αυτό που είχε 2-3 ευκαιρίες. Η ομάδα του Γιακίν βρήκε το γκολ στο 48΄και πάτησε καλύτερα βρίσκοντας περισσότερους χώρους. Γενικά δεν μας εντυπωσίασε...και ούτε περιμένουμε να το κάνει. Θα κερδίσει η Σελεσάο αλλά δεν νομίζω να φορτσάρει τρελά κάτι σε 2 με 3-0 το περιμένουμε πάλι, οπότε ο άσος με under 3,5 στο 2,05 μας κάνει. Ο Βινίσιους άγγιξε το γκολ ήταν από τους καλύτερους, στο 3,10 να τα καταφέρει σήμερα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Η Πορτογαλία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην μαζική άμυνα της Γκάνας, μόλις βρήκε το γκολ όμως έδειξε άνετη με την Γκάνα να ρισκάρει και να αφήνει κενά. Στην άμυνα δεν έβγαλε σιγουριά, ο τραυματισμός του Ντανίλο, φέρνει τον 39χρόνο Πέπε στην ενδεκάδα. Ο Σάντος άφησε τον Λεάο στον πάγκο...δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι σίγουρα, αλλά είναι κρίμα να μένει εκτός ο επιθετικός της Μίλαν. Η Ουρουγουάη κατάφερε να μείνει χωρίς τελική στον στόχο απέναντι στην Ν.Κορέα, είχε βέβαια δύο δοκάρια. Της έλειψε η επιθετική σπίθα και ένας παίκτης να μεταφέρει πιο γλυκά την μπάλα στην επίθεση, καθώς ο Βαλβέρδε είχε αρκετά αμυντικό ρόλο. Αμυντικά πάντως ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη, με τον τερματοφύλακα Ροσέτ ίσως να μην βγάζει σιγουριά σε κάποιες μεταβιβάσεις του. Θεωρώ ότι θα δούμε παιχνίδι υπομονής και από τους δύο, ότι και να έχει γίνει νωρίτερα στο άλλο ματς η ισοπαλία θα είναι κάτι που θα δεν θα πουν όχι. Συμβιβασμός λοιπόν με τον βαθμό, επειδή περιμένουμε όπως είπαμε παιχνίδι υπομονής και η μπάλα θα περνάει πολύ στην κυκλοφορία από τα στόπερ. Ο Γκοντίν με την Κορέα είχε 80 πάσες, να φτάσει τις 65 σήμερα δίνει 6,50 και θα είναι επιλογή μας.

ΔΥΑΔΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΣΕΡΒΙΑ 2 & OVER 2,5   3,10
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & UNDER 3,5 2,05


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 3,50
ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ ΟVER 2,5 ΣΟΥΤ, MITΡΟΒΙΤΣ ΟVER 1,5 ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 3,20
ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 6,50
ΠΑΡΤΕΪ ΠΑΣΕΣ ΟVER 64,5,ΠΑΡΤΕϊ OVER 1,5 TAKΛΙΝ


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 4,50
ΚΟΥΝΤΟΥΣ(ΓΚΑΝΑ) 

 
ΜΟΝΟ 3,40
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Χ


ΟVER 64,5 ΠΑΣΕΣ 6,50
ΓΚΟΝΤΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου