Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΑΚΙΑ ΡΑΜΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 36ΑΡΗ ΖΙΡΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

''Μαμά τα παιδιά στα αποδυτήρια με κορόιδευουν''


Η καλύτερη μέρα του Μουντιάλ μέχρι τώρα η χτεσινή, με ωραία ματς, αμφίρροπα που μας κράτησαν το ενδιαφέρον ως τα τελευταία τους λεπτά και φυσικά είδαμε τρία αουτσάιντερ να παίρνουν αποτέλεσμα. Εξαιρετικό το Ιράν κυνήγησε με κάθε τρόπο το γκολ, έχασε απίθανες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και δικαιώθηκε στο τέλος, απέναντι σε μια τραγική Ουαλία για ακόμη ένα ματς. Το πίστευα πολύ αυτό το σημείο του 4,00...όταν παντού διαβάζαμε χτες για τον άσο της Ουαλίας. Το ίδιο πίστευα και τον Ισημερινό που επίσης μας δικαίωσε κάνοντας απίστευτη εμφάνιση απέναντι στην πεθαμένη Ολλανδία, άξιζε την νίκη η ομάδα από την Νότια Αμερική και την κυνήγησε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με την Ολλανδία θα τα πούμε στα νοκ άουτ(εκτός αν καταφέρει να χάσει και από το Κατάρ) με την εικόνα που έχει, όποιον και να βρει μπροστά της(ΗΠΑ ή Ιραν) δεν έχει τύχη. Η Σενεγάλη τα κατάφερε κόντρα στο βελτιωμένο πάντως Κατάρ και θα παίξει τελικό πρόκρισης με τον Ισημερινό. Πάντως έβγαλε και πάλι αδυναμίες στην άμυνα. Τέλος η Αγγλία από τους διθυραμβούς και την αποθέωση μετά την εξάρα...έφτασε στην γιούχα μετά την λήξη του αγώνα με τις ΗΠΑ. Έπαιξε για την ισοπαλία ο Σάουθγκέιτ που τον φέρνει ένα βήμα από την πρόκριση και την πρωτιά. Οι Αμερικάνοι για δεύτερο σερί ματς...μένουν στην ισοπαλία ενώ είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο, δεν έχουν το εύκολο γκολ. Η ομάδα ανίκανοι-ικανοι θα τους χαρακτήριζα. Τεράστιο ματς το Ιραν-ΗΠΑ που έχουμε μπροστά μας. Στοιχηματικά στο τέλος μείναμε με το διπλό του Ιράν...αλλά έφτανε να μας δώσει ένα μικρό κέρδος. Μεγάλα ματς σήμερα με την Αργεντινή να είναι με την πλάτη στον τοίχο.


 ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Εντύπωση προκάλεσε η οργάνωση, το καθαρό μυαλό και η γρανιτένια άμυνα της Τυνησίας απέναντι στην Δανία. Με μπροστάρη τον Σκίρι που έτρεξε 13,14 χιλιόμετρα δεν απειλήθηκε πολύ από τους Σκαδιναβούς αλλά ούτε και αυτή έκανε πολλά πράγματα επιθετικά. είχε 11 τελικές αλλά μόλις μία εντός εστίας. Η Αυστραλία είχε την εικόνα που περιμέναμε, μια μέτρια ομάδα, με ελάχιστη ποιότητα που προσπαθεί να παίξει άμεσα με αντεπιθέσεις ποντάροντας στα φυσικά χαρίσματα, δύναμη, ύψος. Παρότι βρήκε το γκολ νωρίς η Γαλλία της έκανε εύκολα την ανατροπή και πολύ γρήγορα. Κλειστό ματς περιμένουμε, αφού η Τυνησία θα προσπαθήσει με υπομονή να πάρει το ματς και η Αυστραλία δύσκολα θα παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Επειδή ο βαθμός όμως ουσιαστικά δεν ευνοεί καμία από τις δύο κάποια στιγμή θα πρέπει να ρισκάρουν, κρατάμε ως επιλογή το Χ ημίχρονο και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δίνουμε προβάδισμα για νίκη στους αφρικανούς που είναι και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στο Κατάρ, αφού υπάρχουν πάρα πολύ μετανάστες που ζουν μόνιμα στην χώρα. Στα ειδικά στοιχήματα θα επιμείνουμε στις πάσες του Μόι, απέναντι στην Γαλλία με την ομάδα του να έχει 37,6% κατοχή είχε 67 πάσες, τώρα λογικά η Αυστραλία θα έχει περισσότερο κατοχή μπάλας, να φτάσει ο αμυντικός χαφ της Σέλτικ πάνω από 75,5 δίνει 4,33 και έχει αξία. Αντίστοιχα ο αμυντικός χαφ της Τυνησίας Σκιρί που βρίσκεται παντού στο γήπεδο και έχει στην Bundesliga μέσο όρο 51,6  πάσες με την Κολωνία, στο πρώτο ματς είχε μόλις 33, τώρα όμως με την Τυνησία να έχει την πρωτοβουλία να φτάσει στις 50 είναι επιλογή. Μαζί και τα δύο μας πληρώνουν 8,00.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Κακή χωρίς ιδέες στην επίθεση και προβλέψιμη η Πολωνία απέναντι στο Μεξικό. Ο Λεβαντόφσκι ήταν απομονωμένος δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου. Ακόμα και έτσι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να σκοράρει από τα 11 βήματα αλλά δεν τα κατάφερε. Συνολικά μόλις 5 τελικές και από αυτές οι 3 ήταν από στημένη μπάλα. Έχοντας την Αργεντινή την τελευταία αγωνιστική η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να μείνει ζωντανή. Η Σαουδική Αραβία με ένα μαγικό τρόπο πήρε την νίκη απέναντι στην Αργεντινή με μόλις δύο τελικές έβαλε δύο γκολ...τα X,goals ήταν μόλις 0,1. Πάθος, πολλά φάουλ τα περισσότερα στην πρώτη αγωνιστική 21, άτσαλα μαρκαρίσματα για αυτό και 6 κίτρινες κάρτες. Hρωίκά τάκλιν, τερματοφύλακας μεγάλη μορφή, με  επική γονατιά στον συμπαίκτη του, γενικά εικόνες από κόμιξ. Να μην τους αδικήσουμε τελείως έπαιξαν εξαιρετικά το τεχνητό οφσάιντ, βγάζοντας τους Αργεντινούς επιθετικούς 10 φορές εκτεθειμένους. Επίσης ο Γάλλος τεχνικός Ρενάρντ είναι η τρίτη ομάδα που οδηγεί σε Μουντιάλ(Ακτή Ελεφαντοστού, Μαρόκο) και θεωρείται μετρ στην ψυχολογία. Δείτε ΕΔΩ την επική του ομιλία στο ημίχρονο του αγώνα με την Αργεντινή. Από μια Ρόλς Ρόις έδωσε ο πρίγκιπας στους παίκτες και ημέρα αργίας σε ολόκληρη την χώρα η επόμενη της νίκης. Η εικόνα της Πολωνίας στην πρεμιέρα δεν με αφήνει να ποντάρω πάνω της, ειδικά σε τέτοιες αποδόσεις. Μπορούν να το κάνουν ξανά το θαύμα τους οι Σαουδάραβες; ;Eχουν και πολύ κόσμο στο πλευρό τους που τους δίνει έξτρα κίνητρο. Δεν θα κρατήσουμε κάτι pregame, στο live αν η εικόνα της Πολωνίας είναι κακή ίσως. Στην θέση του τραυματία αριστερού μπακ Ελ Σαχράνι μάλλον θα παίξει ο Αλ Μπρέικ και η κάρτα του δίνει 6,50, προφανώς γιατί δεν τον περιμένουν βασικό...υπάρχει αξία. Ένα δεύτερο ειδικό που θα δοκιμάσουμε είναι η ασίστ του Ζιελίνσκι, οι Σαουδάραβες μετά την επιτυχία που είχαν στο τεχνικό οφσάιντ στο πρώτο ματς θα το επιχειρούν και πάλι, ο Λεβαντόφσκι όμως έχει την ποιότητα να το αντιμετωπίσει και να εκμεταλλευτεί μια κάθετη του μέσο της Νάπολι, εκτελεί και στα στημένα έτσι και αλλιώς.

''Ολιβιε, η μαμά μου με είπε ότι είμαι παικταράς''


ΓΑΛΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ: Η Γαλλία μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, αλλά έφτασε εύκολα στην ανατροπή με τον Ζιρού να σκοράρει δύο φορές και τον Εμπαμπέ να δείχνει μεγάλη διάθεση να πάρει την ομάδα πάνω του. Τα προβλήματα πάντως εντοπίστηκαν στην άμυνα με τους Αυστραλούς που είναι μια κακή ομάδα όσες φορές έψαξαν με γρήγορη μετάβαση να δημιουργήσουν, να φέρνουν προβλήματα στην γαλλική άμυνα, μάλιστα είχαν και δοκάρι εκτός από το γκολ. Η επιστροφή Βαράν μπορεί να διορθώσει κάπως την κατάσταση αν και έχει μείνει καιρό έξω και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Επίσης στο κέντρο Ραμπιό, Τσουαμενί, Γκριεζμάν...αποτελούν μια τριάδα που απέναντι σε οργανωμένη ομάδα θα τα βρουν σκούρα. Ο μέσος της Ρεάλ όσα ταλαντούχος και να είναι, ίσως δεν έχει ακόμα το ειδικό βάρος να γεμίσει τα παπούτσια του Καντέ. Όσο για τον Ραμπιό μια χρυσή μετριότητα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν είναι πάντα κρυμένος, ο μαμάκιας, 27 χρονών και τον κάνει κουμάντο η μάνα του... Καλός ο Ζιρού, φιλότιμος αλλά έχει ταβάνι και αυτό πλέον είναι μικρό, ναι έβαλε δύο γκολ απέναντι στην Αυστραλία, τώρα με την συμπαγής άμυνα της Δανίας που έχει τέλειες αλληλοκαλύψεις δεν θα ακουμπήσει μπάλα λέω εγώ. Θα πόνταρα άφοβα στην Δανία, αλλά και αυτή με προβλημάτισε με την εικόνα της στην πρεμιέρα, ήταν φανερό πως είχε άγχος, ίσως οι μεγάλες προσδοκίες που μπήκαν τις έκαναν κακό και τους γέμισαν με δεύτερες σκέψεις. Πάντως ο Έρικσεν με την παρέα του κέρδισαν τους Γάλλους μέσα έξω στο πρόσφατο Nations League, δεν υπάρχει περίπτωση να φοβηθούν, θα κλείσουν καλά τους χώρους, θα τρέξουν πολύ και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις κόντρα επιθέσεις στο transision. Αν ο Εμπαμπέ δεν είναι σε σούπερ βραδιά η Γαλλία θα έχει δύσκολο βράδυ. Στο 4,75 το διπλό, πιο συντηρητικά το  Χ2 στο 2,00.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΜΑ ΡΑΜΠΙΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΜΕΞΙΚΟ: Σε ένα ματς που η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο ήταν για 3 με 4 γκολ από την Αργεντινή, ένα μαγικό πεντάλεπτο έφερε τα πάνω κάτω. Το ανησυχητικό δεν είναι ότι δέχτηκαν τα γκολ, αλλά ότι σοκαρίστηκαν τόσο πολύ που δεν έβγαλαν ποτέ αντίδραση, στράβωσε το ματς και πελάγωσαν, δεν έδειξαν χαρακτήρα ως ομάδα. Το καλό για αυτούς και για εμάς που έχουμε ποντάρει πάνω τους, πως υπάρχει και άλλη ευκαιρία και μπορούν να το γυρίσουν. Έχει συμβεί πολλές φορές άλλωστε ένα χαστούκι στο πρώτο ματς να φέρνει αφύπνιση και εκπληκτικές πορείες στην συνέχεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν θα αλλάξει πολλά ο Σκαλόνι, ίσως ο Ντιμπαλά να μπορούσε να φέρει λίγο ορμή, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι μετά τον τραυματισμό του. Το Μεξικό δικαίωσε όλους αυτούς που λέγανε στο εσωτερικό της χώρας ότι είναι η χειρότερη εκδοχή της εθνικής του σε Μουντιάλ. Πολύ λίγα πράγματα απέναντι σε μια αργή ομάδα, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν ηττήθηκαν με το χαμένο πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Κορυφαίος λοιπόν ο θρυλικός Οτσόα, άντε και ο Λοζάνο που έμοιαζε όμως πολύ μόνος. Το ματς είναι ζωής και θανάτου, η ήττα είναι απαγορευτική και για τους δύο, η ισοπαλία ίσως κάνει στο Μεξικό, αν υποθέσουμε ότι θα κερδίσει την Σαουδική Αραβία την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε νίκη της Αργεντινής για τα μακροχρόνια μας, η επιλογή μας για το ματς θα είναι οι κάρτες΄, παρόλο που υπάρχει βέβαια οδηγία να μην βγαίνουν πολλές. Όπως είπαμε περιμένουμε ένταση στο ματς ο Ιταλός Ορσάτο, στην πρεμιέρα έβγαλε 6 στο Κατάρ-Ισημερινός και γενικά σε ματς εθνικών ομάδων βγάζει κάρτες (έχει 67 στα τελευταία του 12 ματς με εθνικές). Περιμένουμε ένταση από την αρχή οπότε θα πάμε με το συνδυαστικό να έχουν οver 0,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και οver 1,5 και οι δύο στο δεύτερο, πληρώνει 7,50. Για συγκεκριμένους παίκτες όταν έχουμε τις ενδεκάδες, όπως και για πάσες τα στόπερ της Αργεντινής θα έχουν υψηλό ποσοστό, αλλά ο Μαρτίνες διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα οπότε ας μην ποντάρουμε από τώρα. 


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 8,00

ΣΚΙΡΙ(ΤΥΝΗΣΙΑ) ΟVER 49,5 ΠΑΣΕΣ

ΜΟΊ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ)ΟVER 75,5 ΠΑΣΕΣ


ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ 6,00

ΖΙΕΛΙΝΣΚΙ(ΠΟΛΩΝΙΑ)


ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ 6,50

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛ-ΜΠΡΕΙΚ(ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ)


ΜΟΝΟ  3,75

ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1 & ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕ ΑΓΟΡΑ 7,50

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER 0,5 KAΡΤΕΣ, 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΞΙΚΟ ΟVER 0,5 KAΡΤΕΣ, 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ, 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΞΙΚΟ ΟVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ


MONO 5,58 STOIXIMAN

ΓΑΛΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου