Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΒΑΡΕΤΟ PASSING GAME ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ



Συναρπαστική μέρα η χτεσινή με την Αργεντινή να παθαίνει μεγάλο κάζο, στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του ματς ήταν για 5-0. Πέντε λεπτά μαγείας από τους Σαουδάραβες έφεραν τα πάνω κάτω, ο Μέσι και οι συμπαίκτες του δεν επέστρεψαν ποτέ στο ματς, έδειξαν έλλειψη χαρακτήρα και αυτό είναι χειρότερο από το αποτέλεσμα. Βέβαια το καλό είναι πως η ζημιά ακόμα διορθώνεται, αλλά θέλει άντερα πλέον και να δείξουν όντως ότι είναι φαβορί. Στο Δανία-Τυνησία είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που τα κρατάμε για την συνέχεια, δίκαιη η ισοπαλία, αλλά μάλλον θα έπρεπε να είναι με γκολ. Μοιραίος ο Λεβαντόφσκι στο Πολωνία-Μεξικό που είδαμε δύο μέτριες ομάδες με κακή επιθετική λειτουργία και χωρίς ιδέες. Τέλος η Γαλλία παρά το αρχικό σοκ, κέρδισε εύκολα την μετριότητα της Αυστραλίας, αλλά οι αδυναμίες της φάνηκαν ξεκάθαρα. Στοιχηματικά ευτυχώς οι πάσες του Ραμπιό και το Μόι μας βγήκαν εύκολα και μας χάρισαν ένα ωραιότατο 5,00, συν την επιστροφή χρημάτων που δίνει η bet365 στην λευκή ισοπαλία στους σκόρερ(μας επέστρεψαν τα πονταρίσματα σε Λοζάνο και Λεβαντόφσκι), έτσι κλείσαμε με κέρδος την τρίτη μέρα. Πάμε γρήγορα στα σημερινά.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Για την Ισπανία τα έχουμε γράψει/ποντάρει στον αποκλεισμό της από τον όμιλο. Η υπεροψία αυτής της ομάδας και του Λούις Ενρίκε κάπου πρέπει να τους πληγώσει. Αυτό που θέλει ο Καταλανός τεχνικός είναι τεράστια κατοχή μπάλας, κόντρα στην Κόστα Ρίκα θα την έχει και με το παραπάνω, καθώς οι Βορειόαμερικανοι δεν ξέρουν να κάνουν και τίποτα άλλο εκτός από άμυνα και μάλιστα βαθιά στην περιοχή τους. Είναι η πιο γερασμένη ομάδα της διοργάνωσης με αρκετές παλιοσειρές στο ρόστερ. Με τις αποδόσεις που υπάρχουν θα στραφούμε στα εξής ειδικά στοιχημάτα. O Λαπόρτ στην εθνική με το στυλ που έχουν φτάνει σταθερά πάνω από 100 πάσες ανά ματς, στα προκριματικά του Μουντιάλ είχε 104 μέσο όρο και στο Euro 115, το ματς θα είναι ένας μονόλογος με την Κόστα Ρίκα να είναι πίσω από την σέντρα μόνιμα, οπότε το  οver 113,5 έχει αξία στο 3,75,ενώ θα ρίξουμε το κατιτί μας και στο 123,5 στο 8,00, με τον κεντρικό αμυντικό της Μάντσεσερ Σίτι να είναι αυτός που ξεκινά το build up. Γενικά και στα χαφ της Ισπανίας θα έχουν πολλές πάσες, αλλά δεν ξέρουμε με σιγουριά ποιους θα προτιμήσει στην ενδεκάδα, οπότε ίσως ένα update στο facebook βοηθήσει, Ένα δεύτερο ποντάρισμα θα γίνει στις κάρτες της Κόστα Ρίκα, είναι σκληρή ομάδα και θα δεν μασήσουν να ρίξουν κλωτσιές για να σπάσουν τον ρυθμό και το passing game. Το οver 2,5 κάρτες είναι στο 2,25, το Over 0,5 κάρτα στο πρώτο και οver 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο είναι στο 3,40.

ΜΑΡΟΚΟ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Μεγάλος προβληματισμός για το ματς, μου αρέσει το 2,00 plus στην νίκη της Κροατίας, αλλά και το Μαρόκο παρά το περίεργο κλίμα στο εσωτερικό του έχει καλές μονάδες, ενώ θα έχει και πολύ κόσμο στο πλευρό του. Από την στιγμή που περιμένουμε την Κροατία πρώτη στον όμιλο,δεν θα μπλέξουμε με σημείο...θα περιμένουμε από τον Μόντρις να κάνει το καθήκον του.Στις κάρτες θα στραφούμε και εδώ με τον Αργεντινό ρέφερι Ραπαλίνι που είναι ο πιο καρτάκιας της διοργάνωσης με μέσο όρο 5,5 κίτρινες ανά ματς και 0,4 κόκκινες. Έχουν και οι δύο ομάδες παίκτες που δεν χαρίζουν και αρπάζονται εύκολα.. Το οver 1,5 κάρτες και για τις δύο στο 2,20 δεν είναι άσχημο, ενώ με τις ενδεκάδες ίσως παίξουμε και συγκεκριμένους παίκτες να κιτρινιστούν. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ: Το ίδιο πρόβλημα έχουν οι δύο ομάδες δεν έχουν το εύκολο γκολ, λόγω της έλλειψης ποιοτικού σέντερ φορ. Δεν μπορεί να διαβαστεί εύκολα το ματς, καθώς η πειθαρχία, τα τρεξίματα και το πάθος των Γιαπωνέζων μπορεί να βάλουν δύσκολα στους Γερμανούς. Ενώ το γεγονός πως 8 του ρόστερ βγάζουν το ψωμί τους στην Γερμανία...κάνει πιο ιντριγκαδόρικο το πράγμα. Έχουμε ποντάρει για πρώτο σκόρερ στην Ιαπωνία τον Καμάντα, ο μεσοεπιθετικός της Άιντραχτ έχει 12 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και έρχεται με φόρα, εξαιρετικό το 6,00 στο να βρει δίχτυα στο σημερινό ματς. Από την άλλη υπάρχει ο ανερχόμενος Μουσιάλα της Μπάγερν με 12 γκολ και 10 ασίστ μέχρι τώρα, στο 3,25 να σκοράρει και σήμερα.

ΒΕΛΓΙΟ-ΚΑΝΑΔΑΣ:  Το Βέλγιο το περιμένουμε με προβληματική εικόνα, αναλύσαμε τους λόγους στο κείμενο με τα μακροχρόνια. Ο Καναδάς είναι ένα ερωτηματικό, πρόκειται πάντως για ομάδα που πιέζει ψηλά και έχει ως πρώτο στόχο την δημιουργία άμεσων επιθέσεων μέσου του transision. Νεανική ομάδα με πολλά τρεξίματα, μπορεί να βρει γκολ απέναντι στα βαριά κορμιά των Βέλγων μεσοαμυντικά. Θα δούμε γκολ στο ματς με το γκολ-γκολ και οver στο 2,15 θα πάμε ή ακόμα και στο οver 3,5, αξία υπάρχει και στον φορμαρισμένο Τροσάρντ αλλά μάλλον δεν θα τον ξεκινήσει ο Μαρτίνεθ...για να βάλει τον παροπλισμένο Αζάρ.

ΟVER 123,5 ΠΑΣΕΣ  8,00
ΛΑΠΟΡΤ(ΙΣΠΑΝΙΑ)

ΟVER 113,5 ΠΑΣΕΣ 3,75
ΛΑΠΟΡΤ(ΙΣΠΑΝΙΑ)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 6,00
ΚΑΜΑΝΤΑ(ΙΑΠΩΝΙΑ) 

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 3,25
ΜΟΥΣΙΑΛΑ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ 21,00
ΚΑΜΑΝΤΑ+ΜΟΥΣΙΑΛΑ

ΔΥΑΔΑ 
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΟVER 2,5 KAΡΤΕΣ 2,25
ΜΑΡΟΚΟ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 2,20


OVER 3,5 ΓΚΟΛ 2,75
ΒΕΛΓΙΟ-ΚΑΝΑΔΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου