Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΜΕ ΦΟΡΑ Ο ΜΕΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

 

Μεγάλος κοκκινάκιας ο Σέζαρ Ράμος από το Μεξικό

Με επιστροφές και η δεύτερη μέρα του Μουντιάλ, με το Γκάκπκο να μας πληρώνει ως σκόρερ και τον Μεντί με την κάρτα του. Ο Ράις έπιασε άνετα το όριο στις πάσες αλλά δεν βρήκε σουτ. Στα αγωνιστικά η Αγγλία μπήκε φουριόζα αλλά ως ένα σημείο βρήκε και τα έκανε γιατί το Ιράν παρουσιάστηκε αλλόκοτα με διάθεση για πίεση ψηλά. Η Ολλανδία ήταν κακή και με μπόλικη δόση τύχης πήρε την νίκη απέναντι σε μια Σενεγάλη που απλά δεν το πίστεψε...Τέλος οι Αμερικάνοι έπαθαν αυτό που φοβόμουν, κόστισε η απειρία τους, ένα ματς που θα μπορούσαν εύκολα να το καθαρίσουν...παραλίγο να το έχαναν κιόλας στο τέλος, ομάδα Ουαλία πάντως για μένα δεν υπάρχει, το κρατάμε αυτό. Πάμε τώρα να δούμε τα σημερινά που είναι και πολλά με την πρώτη μέρα με 4 ματς.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, η Αργεντινή και ο Μέσι είναι από τις βασικές μας επιλογές στα μακροχρόνια στοιχήματα, θέλουμε λοιπόν εύκολη νίκη με πολλά γκολ από τον Αργεντινό αρχηγό. Δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο να γκελάρει και να σπάσει το ρεκόρ των 37 ματς αήττητη που έχει η Ιταλία. Οι Σαουδάραβες θα παίξουν κλειστά και με φουλ αμυντική διάθεση...δύσκολα θα τα καταφέρουν. Η κατοχή της μπάλας θα είναι συντριπτική οπότε τα δύο χαφ της Ντε Πόλ και Παρέδες θα έχουν πολλές πάσες. Επίσης το συνδυαστικό γκολ και ασίστ Μέσι είναι στο 4,00 και είναι τίμιο.

ΔΑΝΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ: Για την Δανία έχουμε πολλές προσδοκίες και στην στηρίζουμε και στα μακροχρόνια πονταρίσματα μας. Ομάδα γεμάτη υγεία, πολύ τρέξιμο, πολλές πάσες, ποικιλία στους τρόπους επίθεσεις, συνεχής εναλλαγής θέσων των παικτών, ενώ πλέον έχει και πάρα πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις , σε σημείο που να είναι μεγάλος γρίφος η ενδεκάδα. Από την άλλη η Τυνησία δεν έχει μεγάλες προσδοκίες. αλλά είναι μια τίμια ομάδα που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις. Θα έχει ρυθμό το ματς λογικά αφού η Δανία θα τον επιβάλει, θα πάμε το πλούσιο οver. Ένα μικρό ποντάρισμα και στην κόκκινη κάρτα με τον διαιτητή Ράμος από το Μεξικό να έχει βγάλει 143 κόκκινες σε 311 στην καριέρα του, σχεδόν μία κόκκινη ανά δύο ματς, ενώ έρχεται φορτσάτος με 5 κόκκινες στα τελευταία 6 ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα.

ΜΕΞΙΚΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ: Η αναμέτρηση είναι πάρα πολύ πιθανό να κρίνει και την πρόκριση αφού Αργεντινή και Σαουδική Αραβία δύσκολα θα ξεφύγουν από τις θέσεις 1 και 4 αντίστοιχα. Περίεργο κλίμα στο Μεξικό με τον Αργεντινό τεχνικό Τάτα Μαρτίνο να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και τον Χιμένες στα πιτς το τελευταίο διάστημα. Η Πολωνία βασίζεται στους Λεβαντόφσκι, Ζιέλινσκι και Μίλικ...αλλά στην άμυνα έχει προβλήματα, έλλειψη ποιότητας, αλλά και ταχύτητας. Θα πάμε και εδώ με το οver με δεδομένο πως η επίθεση είναι το όπλο των Πολωνών, ενώ και η ταχύτητα των Μεξικανών μπορεί να αποτελέσει σημείο κλειδί, απέναντι στα βαριά κορμιά της παρέας του Λεβαντόφσκι. Ο Λοσάνο είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για τους Ατζέκους, στο 4,33 να βρει δίχτυα ο επιθετικός της Νάπολι. Ενώ και το 3,00 του Λεβαντόφσκι δεν το λες και άσχημο...

ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙA: Με πολλές απουσίες η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, Κιμπεμπέ, Καντε, Πογκμπά και μόλις προχτές Μπενζεμά έμειναν εκτός, ενώ ο Βαράν δεν βρίσκεται στο 100%. Κάπως έτσι στο βασικό σχήμα του Ντεσάμπ θα βρίσκονται ο Ραμπιό με τον Ζιρού...Δεν βλέπω την Γαλλία να φτάνει ψηλά τα έχουμε γράψει...αλλά την Αυστραλία με την μηδενική ποιότητα και την μαζική άμυνα λογικά θα βρει τρόπο να κερδίσει. Επιλογή το under στο 2,10 αφού βλέπω τους Τρικολόρ να δυσκολεύονται να σπάσουν την άμυνα των καγκουρώ. Μπορεί να μην τον έχω σε εκτίμηση τον Ραμπιό αλλά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη να ξεπεράσει τις 61 πάσες είναι επιλογή και θα το συνδυάσουμε και τον Μόι τον χαφ της Σέλτικ που κάνει όλο το παιχνίδι των Αυστραλών στις 47 είναι καλό όριο.

ΔΥΑΔΑ

ΔΑΝΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ ΟVER 2,30

MEΞΙΚΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΟVER 2,50


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ

ΜΕΣΙ 4,00


ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 6,00

ΔΑΝΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 4,33

ΛΟΖΑΝΟ(ΜΕΞΙΚΟ)  


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 3,00

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ 15,00

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΛΟΖΑΝΟ 


ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΣΕΣ  5,00

ΡΑΜΠΙΟ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) ΟVER 61,5

MΟΊ (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) ΟVER 47,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου