Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ETOIMOΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Ο ΛΕΑΟ



 Θα αρχίσουμε αντίθετα σήμερα και θα μιλήσουμε για την στοιχηματική μας νίκη, με τις πάσες της Ισπανίας να μας δίνουν ένα καλό ταμείο. Τέτοια σημεία που προκύπτουν μέσα από ψάξιμο και προσφέρουν τέτοιες αποδόσεις είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα. Ο Λαπόρτ όχι μόνο πέρασε τις 113 και τις 123 πάσες που ποντάραμε στο 3,75 και στο 8,00 αλλά έφτασε στις 149, όλη η Ισπανία έφτασε στις 1045!!! Η Κόστα Ρίκα πάντως είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα που είδαμε μέχρι τώρα, οπότε οι Ισπανόφιλοι μην βιάζεστε να αποθεώσετε τον Λούις Ενρίκε βρήκε και τα έκανε. Η Γερμανία έβγαλε αρκετές αδυναμίες και αφού δεν καθάρισε το ματς στα πρώτα 55 με 60 λεπτά που ήταν ανώτερη και είχε δύο δοκάρια, έδωσε την ευκαιρία στους Σαμουράι να κάνουν την ανατροπή. Το δεύτερο γκολ με τόσο αργή άμυνα που είναι ανεβασμένη τόσο ψηλά, πρόκειται για ρεσιτάλ ηλιθιότητας, με Ζούλε και Ρούντιγκερ δεν παίζεις τόσο ψηλά. Εντυπωσιακός ο Καναδάς...αλλά και επιπόλαιος, αφελής και άπειρος, κατάφερε να χάσει από ένα πολύ κακό Βέλγιο, και με τον Ντε Μπρούινε να κάνει μια σπάνια για αυτόν κακή εμφάνιση. Τέλος στο Κροατία-Μαρόκο...απλά δεν έπαιξαν οι δύο ομάδες, συντηρητική τακτική και συμβιβασμός με την ισοπαλία, έδειξε να μην έχει ιδέες επιθετικά η Κροατία που ήταν και το θεωρητικό φαβορί. Πάμε τώρα να δούμε τα σημερινά ματς και αν προκύπτουν ευκαιρίες όπως τις χτεσινές.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Στην ανάλυση μας τις έχουμε να μένουν εκτός συνέχειας, το Καμερούν λόγω έλλειψης ποιότητας και την Ελβετία γιατί την έχουμε βαρεθεί...χωρίς να δίνει πολλά να παίρνει προκρίσεις,ενώ θεωρούμε την Σερβία ανώτερη ως ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να φέρουν μια ισοπαλία...δεν θα μπλέξουμε με σημείο όμως. Η επιλογή μας θα είναι η κόκκινη κάρτα, δεν έχουμε δει ακόμα στην διοργάνωση, η Ελβετία με τον Τζάκα και τον Σακίρι έχει νεύρο στο παιχνίδι της, ενώ το Καμερούν θα προσπαθήσει να πάει το ματς στην δύναμη που είναι τομέας που υπερτερεί. Ο ρέφερι Τέγιο από την Αργεντινή έχει 0,4 κόκκινες ανά ματς, ενώ είναι ο ρέφερι που πρόσφατα έβγαλε 10 κόκκινες στον τελικό Μπόκα Τζούνιορς-Ρασίνγκ. Πάμε λοιπόν στην κόκκινη στο 5,00 και στην κόκκινη και οι δύο στο 51,00.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-Ν.ΚΟΡΕΑ: Μπαίνει άλλη μια ομάδα μας στην διοργάνωση και ελπίζουμε να το κάνει με το δεξί. Η ανανεωμένη Ουρουγουάη με τον Ντίεγκο Αλόνσο στον πάγκο και τους Καβάνι, Σουάρες, Γκοντίν, Κάσερες, Μουσλέρα να είναι έτοιμοι για την τελευταία τους παράσταση...Μαζί τους η νέα φουρνιά ο Βαλβέρδε,ο Μπεντακούρ, ο Νιούνιες, ο Πελίστρι(δώστε προσοχή σε αυτόν...μόλις 20 χρονών), ο Ολιβέιρα. Το καλό κλίμα, το πάθος και η δίψα για διάκριση δεν λείπουν ποτέ από αυτή την ομάδα, αν καταφέρει να βρει χημεία ο Αλόνσο υπάρχουν το υλικό για μεγάλα πράγματα. Η Ν.Κορέα έχει τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο...ναι αυτόν που έκανε χειρονομίες στην Λεωφόρο, για αυτόν τον θυμόμαστε γιατί σαν προπονητής είναι μια μετριότητα. Φουλ άμυνα θα παίξει, κλειστά και ποντάρει πολλά στα τρεξίματα. Ο Σον που είναι το άλφα και το ωμέγα αυτής της ομάδας έρχεται από εγχείρηση στο ζυγωματικό, θα αγωνιστεί με μάσκα...αλλά λογικά δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο άσος πληρώνει 1,70, θα τον γλυκάνουμε λίγο προσθέτοντας το over 1,5 γκολ και το να μην δεχτεί γκολ η Ουρουγουάη, κάτι σε 2-0 το περιμένουμε. Σε δεύτερο πλάνο θα στραφούμε στον Βαλβέρδε, ο μέσος της Ρέαλ έρχεται γεμάτος αυτοπεποίθηση με 8 γκολ στο ενεργητικό του. Μπορεί στην εθνική να μην έχει τόσο επιθετικό ρόλο όσο στους Μαδριλένους, όμως δεν διστάζει να σουτάρει, να έχει 3 σουτ στο ματς πληρώνει 2,75.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ: Έχουμε δείξει εμπιστοσύνη στην Πορταγαλία στα μακροχρόνια πονταρίσματα μας, με την νίκη τους στο σημερινό ματς να δίνει 1,40 δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε κάτι άλλο...απλά θα περιμένουμε να κάνει το καθήκον της. Περιμένουμε από τον Λεάο να λάμψει σε αυτή την διοργάνωση, να βγει καλύτερος παίκτης του αγώνα δίνει 11,00 και θα το τιμήσουμε. Ένα ειδικό στοίχημα που θα παίξουμε είναι να βγει 3 φορές οφσάιντ η Πορτογαλία, ο Κριστιάνο έχει χάσει την έκρηξη του αλλά το συνήθειο να παίζει στο όριο δεν το έχει κόψει, έχει μέσο όρο 1 οφσάιντ ανά ματς μόνος του, την μπάλα οι Πορτογάλοι θα την έχουν θα ψάξουν μπαλιές στην πλάτη με τον γρήγορο Λεάο μπορούν εύκολα να βγουν εκτεθειμένοι, άλλωστε με το νέο σύστημα του ημιαυτόματου βγαίνουν πολλά οφσάιντ πλέον.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ: Η ματσάρα της βραδιάς με τις δύο ομάδες να έχουν βρεθεί και στο προήγουμενο Μουντιάλ στους ομίλους και την Σελεσάο να παίρνει την νίκη με 2-0. Η Σερβία έχει βελτιωθεί αρκετά από τότε, διαθέτει υπερόπλα μεσοεπιθετικά. Η Βραζιλία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση, δικαίως θα πω εγώ βάση ρόστερ. Στο σημερινό ματς το ρεπορτάζ λέει πως ο Τίτε πάει για πιο επιθετική τακτική από ότι συνηθίζει, βάζοντας Βινίσιους, Νεϊμαρ, Ραφίνια πίσω από τον Ριτσάρλισον και δίπλα από τον Κασεμίρο τον επιθετικό χαφ συνήθως Πακετά και όχι τον Φρεντ ή τον Φαμπίνιο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ωραίο ματς, όλοι αυτοί της Βραζιλίας, συν Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς, Κόστις, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς μας προδιαθέτουν για γκολ. Το over βέβαια δίνει 1,60...και το γκολ-γκολ 1,80. Με τόση ποιότητα επιθετικά θα πάμε σε ένα ακόμα ειδικό, θα δούμε πολλές ατομικές ενέργειες οπότε θα ποντάρουμε στα πέναλτι...καταλογισμός πέναλτι δίνει 2,60, να πάρουν και οι δύο από ένα στο 33,00 θα είναι η επιλογή μας, Ιρανός ο ρέφερι δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία, σε τρία ματς στο προηγούμενο Μουντιάλ έδειξε 18 κίτρινες και 1 πέναλτι, ενώ είχε σφυρίξει και το μεταξύ τους ματς δίνοντας 3 κίτρινες στους Σέρβους. Οι πάσες μας πληρώνουν δύο μέρες σερί, έτσι υπάρχει αξία στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο μέσος της Λάτσιο είναι αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι των Σέρβων είναι ο εγκέφαλος αυτής της ομάδας, σε 7 ματς στα προκριματικά είχε 64,5 πάσες μέσο όρο, θα πάμε με το όριο στο 54,5 με δεδομένο πως την μπάλα θα την έχει η Βραζιλία.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 5,00

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 


ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 51,00 NOVIBET

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ


ΟVER 54,5 ΠΑΣΕΣ 4,33

ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ-ΣΑΒΙΤΣ


ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 33,00 STOIXIMAN

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ


ΟVER 2,5 ΟΦΣΑΙΝΤ 2,75

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 11,00

ΛΕΑΟ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)


ΝΑ ΕΧΕΙ ΟVER 2,5 ΣΟΥΤ  2,75

ΒΑΛΒΕΡΔΕ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 


ΜΟΝΟ  4,33

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1&ΟVER 1,5 & N/G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου