Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑ

  



Δεν είχε πολλές συγκινήσεις η πρώτη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής. Η Ολλανδία πάλι μέτρια ήταν και παρά την υπερπροσπάθεια των Καταριανών κέρδισε με 2-0, αλλά επιμένω πως έχει μεγάλα θέματα αυτή η ομάδα, όαση ο Γκάπχο(δώρο το πρώτος σκόρερ ομάδας στο 12,00 που προτείναμε). Ο Ισημερινός ήταν φανερό πως λύγισε από την πίεση, μια ομάδα που μέχρι θες έσφυζε από αυτοπεποίθηση και σιγουριά, δεν μπορούσε να κάνει βασικά πράγματα απέναντι στην Σενεγάλη. Δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τις προσδοκίες που ίδιοι βέβαια δημιούργησαν, σχεδόν όλοι έκλαιγαν με λυγμούς στο τέλος, ενώ και ο αρχηγός, Βαλένσια δεν άντεξε και λύγισε όταν πήγε να κάνει δηλώσεις. Αντίθετα η Σενεγάλη με την ηρεμία του Σισέ(Μπόμπ Μάρλεϊ) στον πάγκο έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως ήταν πνευματικά έτοιμη για τον τελικό πρόκρισης και κατάφερε να την πάρει απόλυτα δίκαια. Το βράδυ η Αγγλία έκανε ακριβώς αυτό που περιμέναμε, πάτησε λίγο το γκάζι και κέρδισε εύκολα το πτώμα της Ουαλίας. Το Ιράν ήταν κακό σε όλη την διάρκεια του ματς, δεν έβγαλε ούτε το γνωστό του πάθος, ενώ δεν κατάφερε να πιέσει ορθολογικά όταν ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ πως όλη αυτή η ιστορία με τις πιέσεις που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές τους επηρέασε αρνητικά τελικά. Οι ΗΠΑ έκαναν εμφάνιση καρμπόν με τα δύο πρώτα, πολύ ταλέντο, τρεξίματα αλλά δύσκολο γκολ. Χτες τουλάχιστον αντέδρασαν σωστά στην πίεση του Ιράν στο τέλος.Θα είναι μεγάλη απώλεια ο Πούλισιτς αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην Ολλανδία. Στοιχηματικά τώρα, δεν βρήκαμε στόχο, το Ιράν απογοήτευσε, για το Κατάρ δεν μετανιώνω και εξήγησα τους λόγους. Στην δυάδα μας πλήγωσε ο Ισημερινός... Δεύτερη μέρα σήμερα, δεν βγαίνουν πολλές επιλογές pre game, ίσως στο live είναι καλύτερα τα πράγματα...

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ: Δεν έχουμε σε καμία εκτίμηση την Αυστραλία, κόντρα στην Τυνησία ήταν τυχερή να βρει ένα καταλάθος γκολ και μετά εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη καθαρού μυαλού από τον αντίπαλο. Άτεχνη ομάδα με δυνατά κορμιά...αυτό και τίποτα άλλο είναι τα καγκουρό. Η Δανία έπαιξε θεωρώ λίγο πιο φοβισμένα από ότι έπρεπε κόντρα στην Γαλλία και το πλήρωσε. Είναι ομάδα με μεγάλη οργάνωση που δεν δέχεται εύκολα φάσεις, ενώ έχει υπομονή και ποικιλία στον τρόπο που βγάζει επιθέσεις. Της λείπει μέχρι τώρα το κάτι παραπάνω στην τελική ενέργεια. Μόνο νίκη το ζητούμενο για τους Δανούς, μάλιστα αν η Τυνησία κερδίζει την Γαλλία με δύο γκολ και πάνω διαφορά θα χρειαστούν και αυτό αντίστοιχο σκορ. Περιμένουμε την Δανία να ξεμπουκώσει, είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από την Αυστραλία και περιμένουμε να το βγάλει στο χορτάρι, η νίκη των Δανών πληρώνει 1,50...θα το συνδυάσουμε με οver , αν δεχτούν οι Αυστραλοί γκολ και ανοιχτούν την έχουν δύσκολα. Με το ανέβασμα της Δανίας περιμένουμε και περισσότερο Έρικσεν...που έχει διάθεση μέχρι τώρα, ειδικά με τους Γάλλους ήταν εντυπωσιακός,να σκοράρει και να έχει 3 σουτ δίνει 5,00. Άλλη μια επιλογή ίσως είναι τα κόρνερ, η Δανία θα πλαγιοκοπήσει αρκετά, κόντρα στην Τυνησία είχε 11, ενώ με την Γαλλία παρότι επιτέθηκε ελάχιστα πήρε 4, το οver 10 κόρνερ μόνο για την Δανία στο 10,00 είναι επιλογή.

ΤΥΝΗΣΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Πέρασαν πολλές σκέψεις γύρω από το ματς...η Γαλλία άνετη και ωραία, πρώτη στον όμιλο εκτός αν χάσει και κερδίσει η Αυστραλία με 3 γκολ διαφορά...Αλλαγές θα κάνει ο Ντεσάμπ, Καμαβινγκά αριστερό μπακ μάλιστα, γενικά ίσως υπάρχει μια χαλαρότητα παραπάνω. Η Τυνησία απέναντι στην Αυστραλία δεν μπόρεσε ποτέ να επιτεθεί σωστά κόντρα σε οργανωμένη άμυνα, αντίθετα με την Δανία έδειξε πως της ταιριάζει να περιμένει πίσω από την μπάλα οργανωμένα και να βγαίνει στην κόντρα. Υπάρχει μια περίεργη σχέση ανάμεσα στις δύο χώρες, σε επίπεδο κυβερνήσεων έχουν καλές σχέσεις...αλλά δεν νομίζω να υπάρχει η ίδια εκτίμηση στους μετανάστες που ζουν στην Γαλλία. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο Τυνήσιους. Βλέπω αυτό το 9,00 στον άσο και το σκέφτομαι, αλλά από την άλλη μπορεί ούτε η απλή νίκη να μην τους αρκεί. Το αφήνουμε για LIVE να δούμε την διάθεση των Γάλλων και πως θα μπουν στο ματς. 

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ: Ψυχωμένη η Σαουδική Αραβία, αδικείται από το τελικό 2-0 κόντρα στην Πολωνία. Είχε 16 τελικές, χαμένο πέναλτι, έδειξε πως δεν ήταν τυχαία η νίκη επί της Αργεντινής. Το Μεξικό είναι μεγάλη απογοήτευση μέχρι τώρα, ειδικά επιθετικά δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Οι συμπατριώτες του Ελ Τσάπο χρειάζονται μόνο νίκη για να ελπίζουν...και μάλλον και με δύο ή παραπάνω γκολ. Η Σαουδική Αραβία με νίκη είναι σίγουρη,με ισοπαλία θέλει νίκη της Πολωνίας ή ήττα της Πολωνίας με πολλά γκολ...Οπότε το μοναδικό ζητούμενο και για τους δύο είναι η νίκη και για το Μεξικό και με περισσότερα γκολ. Θα πάμε με το over στο 1,90, από κοντά και το οver 3,5 στο 3,40. Με την εικόνα που έχω από τις ομάδες, θα παίξω και το 4,75 στους Σαουδάραβες. Τέλος υπάρχει αξία και στις κάρτες, κρίνεται μια πρόκριση, η Σαουδική Αραβία είναι πρώτη στις κίτρινες κάρτες  με 8 , δεν πάει πίσω και το Μεξικό με 6. Διαιτητής ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, είναι περίεργος αλλά συνήθως δεν χαρίζει κάρτες. Σκέτη κόκκινη στο 5,50, ενώ θα κάνουμε και ένα συνδυαστικό που δίνει 41,00.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Πάρα πολύ δύσκολο ματς για ποντάρισμα... Η Πολωνία και με ισοπαλία προκρίνεται, ακόμα και με ήττα αν δεν έχει κερδίσει η Σαουδική Αραβία, θα μετρήσουμε τα γκολ...Από την άλλη η Αργεντινή με νίκη είναι σίγουρη, με ισοπαλία μένει έξω αν κερδίσει η Σαουδική Αραβία. Μπέρδεμα το πως θα διαχειριστούν οι δύο ομάδες το ματς. Η Πολωνία πάντως έχει 4 βαθμούς χωρίς να δεχτεί γκολ...αλλά με αρκετή δόση τύχης.  Σε δύο ματς δέχεται 13,5 τελικές, ενώ τα XGOALS εναντίον της είναι 2,50. Η άμυνα της δεν έχει ποιότητα, όταν δέχεσαι 16 τελικές από την Σαουδική Αραβία απέναντι στην Αργεντινή το πρόβλημα θα μεγαλώσει...όσο χαμηλά και να παίξει η αμυντική της γραμμή δεν θα βγει αλώβητη. Περιμένω από τον Μέσι και την παρέα του να ανεβάσουν στροφές, με την νίκη επί του Μεξικού έβγαλαν από πάνω τους ένα μεγάλο βάρος, πίεσης...πάλι ζορισμένοι είναι αλλά πήραν αυτοπεποίθηση πιστεύω. Εύκολη νίκη της Αργεντινής βλέπω, πρώτον γιατί την περιμένω καλύτερη και δεύτερον γιατί δεν έχω σε καμία εκτίμηση την Πολωνία. 

*Δυνατό παιχνίδι μπορεί να γίνει στο LIVE σήμερα, έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία κάθε γκολ θα έχει επίδραση και στο άλλο ματς. Οπότε υπομονή, παρακολούθηση των αγώνων για να χτυπήσουμε και εκεί.


ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ 41,00

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟVER 0,5 KAΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΜΕΞΙΚΟ ΟVER 0,5 KΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΜΕΞΙΚΟ ΟVER 1,5 KAΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ


Μονό 4,75

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1


Μονό 1,90

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΟVER


ΔΥΑΔΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ 2 & ΟVER 2,60

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2 & ΟVER 2,50


ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 5,50

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ


ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟVER 2,5 ΣΟΥΤ 5,00

ΕΡΙΚΣΕΝ 


OVER 10, 5 ΚΟΡΝΕΡ  10,0

ΔΑΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου