Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ;



 Μεγάλη απογοήτευση η Δανία χτες, έδειχνε ανήμπορη να βγάλει μια επίθεση της προκοπής. Είναι απορίας άξιο πως αυτή η ομάδα που τόσο μας είχε εντυπωσιάσει στο Euro αλλά και στα προκριματικά αλλά κα στο Nations League παρουσίασε αυτό το άθλιο πρόσωπο. Δεν έβγαζαν ούτε πάθος και θέληση στο παιχνίδι τους. Οι Αυστραλοί πως πέρασαν πιστεύω ούτε αυτοί κατάλαβαν, δεν πλησιάζουν ούτε στο να τους χαρακτηρισούμε μια μέτρια ομάδα...είναι 10 αγγούρια και ο Μόι, και όμως βρίσκονται στους 16. Η Γαλλιά τελικά...απλά κατέβηκε με πάρα πολλές αλλαγές, αλλά δεν προλάβαμε το 9,00 που έδινε πριν ανακοινωθούν οι ενδεκάδες. Κρίμα για τους Τυνήσιους πάντως άξιζαν την πρόκριση. Το βράδυ είδαμε μια εξαιρετική Αργεντινή, ήταν όπως την περιμέναμε πριν αρχίσει η διοργάνωση. Ασφυχτική πίεση στον αντίπαλο, με κλεψίματα μπάλας, τρέξιμο και πάθος. Τους κατάπιε τους Πολωνούς και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί της, θα μπορούσε να γράψει πολλά το κοντέρ. Στο άλλο ματς το Μεξικό αποφάσισε να παίξει μπάλα επιτέλους, αλλά πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο μόνο και έτσι δεν του έφτανε ο χρόνος για να πάρει την πρόκριση. Κακή η Πολωνία, αλλά ήταν ελαφρώς καλύτερη από το Μεξικό και δίκαια πήρε την πρόκριση. Στοιχηματικά δεν τα πήγαμε καλά, βοήθησε λίγο το γκολ στις καθυστερήσεις από τους Σαουδάραβες για να μειωθεί η χασούρα. Πάμε να δούμε τα σημερινά...υπομονή για παιχνίδι στο LIVE, είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ευκαιρία...

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: Bελτιωμένη παρουσιάστηκε η Κροατία μετά την νωθρή πρεμιέρα και παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, έφτασε εύκολα στην νίκη κόντρα στον Καναδά. Στο Βέλγιο η κατάσταση στα αποδυτήρια μοιάζει με reality, τσακωμοί, οι μισοί δεν μιλούν στους άλλους μισούς, ο ένας κατηγορεί τον άλλο. Κάπως έτσι εξηγείται και η εικόνα των Βέλγων στο γήπεδο, το είπε και ο προπονητής τους: ''Έχουμε χάσει την όρεξη μας για ποδόσφαιρο''. Βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν μόνο νίκη, μπορούν να βγάλουν αντίδραση; Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν τόσα μεγάλα εσωτερικά θέματα να υπάρχει συσπείρωση και η Κροατία δεν είναι καμιά ομαδούλα. Θα πάμε με τους Κροάτες, θα βρουν χώρους να πάρουν την νίκη που θα τους δώσει και την πρωτιά, που τις δίνει λογικά πιο βατό αντίπαλο στους 16 και όχι την Ισπανία.

ΚΑΝΑΔΑΣ-ΜΑΡΟΚΟ: Θετικές εντυπώσεις έχουν αφήσει και οι δύο ομάδες, με την διαφορά βέβαια πως το Μαρόκο έχει και ουσία, ενώ ο άπειρος Καναδάς θα μείνει μόνο με τις εντυπώσεις για το όμορφο ποδόσφαιρο που παρουσίασε, αφού με δύο ήττες έμεινε εκτός. Το Μαρόκο από την άλλη με την αμυντική του προσέγγιση, μείωσε κατά πολύ τις απειλές απέναντι σε Κροατία, Βέλγιο, ενώ επιθετικά χωρίς να εντυπωσιάσει βρίσκει τρόπο να απειλεί. Ο Καναδάς χωρίς κανένα άγχος θα μπει να κάνει το παιχνίδι του, το Μαρόκο έχει το πλεονέκτημα ότι του κάνει και η ισοπαλία και δεν θα ανοιχτεί. Αν καταφέρει να κόψει τον ρυθμό των Καναδών, θα βρει πολλές ευκαιρίες να χτυπήσει στην κόντρα. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από Μαροκινούς που θα δώσουν έξτρα ώθηση.Θα ποντάρουμε στο Μαρόκο. 

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: Κανονική χαρακίρι η Ιαπωνία, κατάφερε να χάσει από την Κόστα Ρίκα που πάτησε μόλις δύο φορές στην περιοχή της...Πλέον οι Ασιάτες θέλουν αποτέλεσμα κόντρα στην Ισπανία, με νίκη έχουν προκριθεί, με ισοπαλία θέλουν ισοπαλία και στο άλλο ή νίκη της Γερμανίας με μέχρι ένα γκολ διαφορά. Η Ισπανία για να μείνει έξω πρέπει να ηττηθεί και να κερδίσει η Κόστα Ρίκα ή να κερδίσει η Γερμανία με 8 γκολ διαφορά. Ουσιαστικά έχει προκριθεί και ο Λούις Ενρίκε θα κάνει rotation. Είδαμε ότι οι αλλαγές του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο...Θα δούμε ότι χτες στο ματς της Γαλλίας; Πιθανό λέω εγώ η Ιαπωνία είναι πειθαρχημένη ομάδα και μπορεί να απειλήσει ορθολογικά την άμυνα των Ισπανών. Να δώσω και μια άλλη διάσταση...η Ισπανία στους 16(είτε βγει πρώτη ή δεύτερη), θα παίξει με Μαρόκο, Βέλγιο ή Κροατία, αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο στα προημιτελικά θα βρει μπροστά της μάλλον την Βραζιλία και στα ημιτελικά την Αργεντινή...αν όμως βγει δεύτερη πάει στην άλλη μεριά και στα προημιτελικά θα έχει πιθανόν Πορτογαλία και μετά μάλλον Αγγλία...Μήπως είναι καλύτερα για αυτούς να βγουν δεύτεροι; Λέω εγώ τώρα... Στο 9,50 ο άσος για τους Σαμουράι, θέλουμε και γκολ Καμάντα για το μακροχρόνιο με τους πρώτους σκόρερ ομάδας.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Δύο φορές πάτησε περιοχή...προσέξτε όχι δύο σουτ...δύο φορές πάτησε στην περιοχή της Ιαπωνίας και σκόραρε η Κόστα Ρίκα. Είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του Μουντιάλ και όμως διεκδικεί πρόκριση. Η Γερμανία πλέον ελπίζει βάσιμα, αλλά θέλει από την Ισπανία να κάνει το καθήκον της, αν κερδίσουν οι Ισπανοί της αρκεί μια απλή δικιά τους νίκη, αν φέρουν ισοπαλία θέλουν νίκη με δύο γκολ, αν χάσουν οι Ισπανοί θέλουν νίκη οι Γερμανοί με 8 γκολ διαφορά...Περιμένω από την Γερμανία να ποδοπατήσει την Κοστα Ρίκα, μπορεί να βάλει και 8 γκολ που θα τις χρειαστούν. Μπορεί να έχουν θέματα ως ομάδα, λείπει κλασικό σέντερ φορ, καλοί ακραίοι μπακ, αλλά είναι Γερμανοί και όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο πάντα βγάζουν χαρακτήρα. Θα πάμε με το over 4,5 στο 3,00. Εδώ θέλω να δω την ενδεκάδα του Φλικ, όποιος παίξει φορ θα έχει την ευκαιρία να βάλει πολλά γκολ, αλλά όλα είναι ανοιχτά, μπορεί να είναι Χάβερτς, μπορεί Μίλερ, μπορεί Φίλγκουργκ...

*ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LIVE...

Μονό 9,50

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1


Δυάδα

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1 2,70

ΚΑΝΑΔΑΣ-ΜΑΡΟΚΟ 2 2,00


Μονό 3,00

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER 4,5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου