Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ 191,00 ΑΠΟΔΟΣΗ



Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και σε λίγες ώρες θα σφυρίξει σέντρα στο πιο παράξενο Μουντιάλ όλων των εποχών και λέω παράξενο γιατί όσα γίνονται στο Κατάρ σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. Εδώ βέβαια θα ασχοληθούμε μόνο με το στοιχηματικό κομμάτι και όσα συμβαίνουν στο χορτάρι. Ας ελπίσουμε λοιπόν να δούμε πρώτα από όλα καλό ποδόσφαιρο με εκπλήξεις, συγκινήσεις, ωραίες ιστορίες και χωρίς παρατράγουδα. Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε μόνο με το ματς της πρεμιέρας και χαλαρό ποντάρισμα για ζέσταμα, αύριο νέα στήλη.

ΚΑΤΑΡ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: Λίγο ξενέρωτο ζευγάρι για πρεμιέρα, αλλά τι να κάνουμε θα το δεχτούμε, άλλωστε η διαδικασία να διαβάσεις το παιχνίδι τέτοιων ομάδων να βρεις ευκαιρίες πονταρίσματος...είναι το καλύτερο μας. Στο Κατάρ νοιώθουν ότι όλος ο πλανήτης είναι εναντίον τους και ότι τους κατηγορούν άδικα. Ποδοσφαιρικά πάντως τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ, το 2019 βγήκαν πρωταθλητές Ασίας, ενώ πήραν μέρος ως guest στο Κόπα Αμέρικα βγάζοντας πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έχουν μεγάλη ομοιογένεια ως ομάδα, με τους περισσότερους παίκτες τα 2/3 να ανήκουν στην πρωταθλήτρια Αλ Σαντ. Ο Καταλανός τεχνικός Φέλιξ Σάντσες προτιμά το 5-3-2 και θέλει η ομάδα του να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας,αλλά χωρίς πολλά ρίσκα στην επιθετική λειτουργία. Ο Ισημερινός έρχεται με άκρως νεανική ομάδα,φρεσκάδα και μια άκρως επιτυχημένη πορεία στα προκριματικά. Καλή αμυντική λειτουργία και τρεξίματα τα ατού της. Ξεχωρίζει ο Καϊσέδο της Μπράιτον που έρχεται με φόρα με φοβερές εμφανίσεις στην Premier League. Στα προκριματικά ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές με 2 γκολ, 4 ασίστ, 5 κίτρινες σε 15 ματς. Κλειστό ματς περιμένουμε με λίγες φάσεις και το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Επιλογή το under 1,5 στο 2,50, ή το συνδυαστικό under 2 γκολ και για τις δύο ομάδες(να βάλουν το πολύ μέχρι ένα γκολ) στο 1,75. Στα ειδικά παικτών θα πάμε τον Καϊσέδο, να δεχτεί κάρτα πληρώνει 6,00, να δεχτεί κάρτα και να δώσει ασίστ πληρώνει 48,00. Επίσης με την Μπράιτον έχει έχει μέσο όρο 53,9 πάσες , ανεβάζουμε το λίγο στο 58,5 το νούμερο καθώς με την εθνική έχει πολύ πιο δημιουργικό ρόλο και περνάει η μπάλα πιο πολύ από τα πόδια του, μαζί με οver 2,5 τάκλιν (3,1 έχει στην Premier League) δίνουν 4,00. Να κάνει όλα τα παραπάνω μαζί πληρώνει 191,00, επιμένω πολύ στον 21 χρόνο μέσο αλλά όποιος έχει δει φέτος ματς της Μπράιτον θα με καταλάβει...βρίσκεται παντού στο γήπεδο.
Μόλις βγουν οι επίσημες ενδεκάδες ίσως κάνουμε και ένα μικρό update με κάποια ειδικά παικτών που έχω σημειωμένα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα. 


ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
KATAΡ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ UNDER 1,5  2,50

 ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ 4,00
ΜΟΪΣΕΣ ΚΑΪΣΕΔΟ(ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ) ΟVER 2,5 TAKΛΙΝ & ΟVER 58,5 ΠΑΣΕΣ

ΜΟΝΟ 
ΜΟΪΣΕΣ ΚΑΪΣΕΔΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ  6,00

 ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ 48,00
ΜΟΪΣΕΣ ΚΑΪΣΕΔΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ& ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ

ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ 191,00
ΜΟΪΣΕΣ ΚΑΪΣΕΔΟ ΟVER 2,5 TAΚΛΙΝ, ΟVER 58,5 ΠΑΣΕΣ, ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου