Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


 

Σπουδαίο ημιτελικό είδαμε χτες αρκετά ισορροπημένο με την Ισπανία ίσως να ήταν καλύτερη στα σημεία αλλά την Ιταλία να παίρνει την σπουδαία πρόκριση στον τελικό. Η απουσία του Σπινατσόλα φάνηκε ειδικά αμυντικά ο Έμερσον δεν ήταν καλός, ενώ και η μέτρια μέρα του Βεράτι έφερε την κυριαρχία στο κέντρο για την ομάδα του Λούις Ενρίκε με τον εκπληκτικό Πέδρι να είναι στα 18 του ένας από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Χωρίς πολλά-πολλά σε ένα μίνι κείμενο που είναι ουσιαστικά update του χτεσινού. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ:

1992. Η Δανία φτάνει για πρώτη φορά στον τελικό ενός Euro και ο 5χρονος Κάσπερ Σμάιχελ, φορώντας τη στολή του πατέρα του, παίζει πέτρα-ψαλίδι-χαρτί μαζί του εν πτήσει.

2021. Ο 34χρονος Κάσπερ Σμάιχελ έχει πλέον τη δική του στολή και ετοιμάζεται να διεκδικήσει κι αυτός την πρόκριση στον τελικό ενός Euro.

Πηγή El Sombrero

ΑΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ : Εντυπωσιακή η Αγγλία με την Ουκρανία βάση του σκορ του αγώνα, με το γρήγορο γκολ του Κέιν να δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στους παίκτες τους Σάουθγκεϊτ να βγάλουν την δεδομένη ανωτερότητα τους στο χορτάρι και να φτάνουν εύκολα στο 4-0. Τρία γκολ από στημένες φάσεις τομέας που είναι πολύ δυνατό το σύνολο των Άγγλων. Ενθουσιασμός στο Ηνωμένο Βασίλειο, το μηδέν στην άμυνα,η επιστροφή στο σχεδόν γεμάτο Γούεμπλεϊ,βατός αντίπαλος στα ημιτελικά, το 4-0, έχουν δημιουργήσει ένα μείγμα υπερβολικής σιγουριάς για την επικράτηση επί της Δανίας. Ο Σαουθγκέιτ πρέπει να διαχειριστεί λοιπόν  όλη αυτήν την πίεση που πέφτει πάνω στους ποδοσφαιριστές του για την απαίτηση πρόκρισης στον τελικό, η αποτυχία θα προκαλέσει θύελλα που θα πλακώσει τους πάντες στο αγγλικό στρατόπεδο. Τα πόδια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιο βαριά, το άγχος κυριαρχεί, το μυαλό θολώνει εύκολα, αυτά θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος για την Αγγλία, αφού δεδομένα είναι ανώτερη από την Δανία ποιοτικά. Η πίεση του φαβορί που παίζει εντός έδρας έφαγε την Γαλλία το 2016, σε μια ομάδα μάλιστα γεμάτη προσωπικότητες και ποιότητα. Σπάνια η ομάδα που παίζει εντός έδρας παίρνει και το τρόπαιο. Πάμε τώρα και στην Δανία...εκεί τα προβλήματα για τον Χιούμλαντ τέλειωσαν στον Έρικσεν. Μετά ήρθε η ευτυχία, όλοι παίζουν για τον άτυχο συμπαίκτη τους, ο αρχηγός Κάιερ δήλωσε: “Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Κριστιάν όλα έχουν αλλάξει μεταξύ μας. Αισθανόμαστε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον εκεί, για να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα. Έχουμε αποκτήσει άλλο δέσιμο, άλλα συναισθήματα και έχουν ξεπεράσει τα όρια της ομάδας που είναι δεμένη. Αισθανόμαστε ότι είμαστε ένα και είμαστε υπερήφανοι...” Τα είπε όλα σε τρεις φράσεις!!! Αλλαγή συστήματος, σε κάθε αγώνα νέοι πρωταγωνιστές, πολύ τρέξιμο, φοβερή διάθεση, πάθος, φρεσκάδα, ενέργεια και ωραίο ποδόσφαιρο με πολλές τελικές προσπάθειες σε κάθε ματς. Κόντρα στην Τσεχία μετά το 2-0 του πρώτο ημιχρόνου μάλιστα έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί αποτέλεσμα και παρά το γρήγορο 2-1 δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου μέχρι το τέλος. Θα πάμε κόντρα στο ρεύμα και θα ποντάρουμε στην Δανία...την θεωρώ πιο δύσκολο αντίπαλο από την Γερμανία για τα Λιοντάρια. Επιλογή τα γκολ αφού θεωρώ πως ο Πίκφορντ θα δεχτεί γκολ...θα βρει τον τρόπο η Δανία που έχει πολλούς τρόπους να δημιουργεί ευκαιρίες, είναι μεγάλο το σερί απαραβίαστης εστίας για έναν ξεκάθαρα μέτριο τερματοφύλακα που έχει ροπή στις γκάφες, ίσως ήρθε η ώρα να κάνει μία. Να πετύχει γκολ η Δανία πληρώνει  1,80 και μας αρκεί.Απλή πρόκριση 3,25, νίκη στα 90 λεπτά 5,96...επίσης ΜVP αγώνα Σμάιχελ στο 17,00  ο τερματοφύλακας της Λέστερ είναι ταιριαστός ήρωας σε μια ενδεχόμενη πρόκριση απέναντι στην Αγγλία. 

                                         UPDATE

Εχουμε ανοιχτά στοιχήματα από χτες... την σκέτη πρόκριση για την Δανία στο 3,25 και για MVP τον Σμάιχελ, θα προσθέσουμε επειδή θεωρώ πως ο Πίκφορντ θα είναι αρνητικό πρωταγωνιστής να δεχτεί κάρτα...ίσως κάνει ένα πέναλτι στο 17,00, ενώ εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι value το 1,80 το να σκοράρει ένα γκολ η Δανία, αλλά επειδή δύσκολα θα κρατήσει και το μηδέν το συνδυαστικό πρόκριση Δανίας με γκολ-γκολ πληρώνει 7,00 και θα είναι επιλογή μας. Επικό τρολάρισμα Κάσπερ Σμάιχελ σε ερώτηση Άγγλου δημοσιογράφου για το its coming home... γιατί έχει έρθει ποτέ;  

Πάμε λοιπόν να συνεχίσουμε το παραμύθι των Δανών με την καρδιά του Έρισκεν για οδηγό...κόντρα σε μια Αγγλία που δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Euro και ονειρεύεται να το φέρει και σπίτι...


ANOIXTA ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονό αποδεκτό

ΑΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ  ΟVER 0,5 ΔΑΝΙΑ 1,80


Μονό αποδεκτό

ΔΑΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 3,25


ΜVP αγώνα

ΣΜΑΊΧΕΛ(ΔΑΝΙΑ) 17,00


Να δεχτεί κάρτα 

ΠΙΚΦΟΡΝΤ(ΑΓΓΛΙΑ) 17,00


Φτιάξτε αγορά

ΑΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ G/G & ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΑΝΙΑΣ  7,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου