Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Είναι άδικο για τους Δανούς να τελειώνει με αυτόν τον τρόπο η πορεία τους σε αυτό το Euro. Μια ομάδα που μας δίδαξε το ποσό σημαντικό είναι να μένεις ενωμένος στις δύσκολες στιγμές, ένα σύνολο που συσπειρώθηκε μετά την κατάρρευση του συμπαίκτη τους και όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά δίνοντας όλοι το κάτι παραπάνω κατάφεραν αυτήν την εκπληκτική πορεία. Τεράστιο παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι στο ποδόσφαιρο να υπάρχει καλό κλίμα γύρω από την ομάδα, να υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο-στόχος που θα οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην υπέρβαση για να τον κατακτήσουν. Για την Αγγλία θα πούμε μεν ότι ήταν σίγουρα ανώτερη από την Δανία αλλά και συνολικά στην διοργάνωση μπορούμε να πούμε ότι δίκαια είναι στον τελικό...όμως ο τρόπος που το κατάφερε θα αφήσει την ρετσινιά. Μιλάμε για διπλό μεγάλο λάθος, πρώτα η δεύτερη μπάλα ακριβώς δίπλα στην φάση...και φυσικά η βουτιά του γνωστού Στέρλινγκ, σαν να περίμενε την ευκαιρία ο Ολλανδός διαιτητής. Μας χάλασε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε στα πέναλτι δύο τεράστια στοιχήματα με το γκολ-γκολ-πρόκριση Δανίας στο 7,00 και MVP τον Σμάιχελ στο 13,00 που θα μπορούσε να βγει ακόμα και έτσι με την εκπληκτική εμφάνιση που έκανε. Γράφω από σήμερα κείμενο γιατί έχουμε ξενύχτι απόψε με τον μεγάλο τελικό του Copa America, περιμένοντας από τους θεούς του ποδοσφαίρου να αποδώσουν δικαιοσύνη και στους δύο τελικούς.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Η μητέρα των μαχών, η μάχη των αιωνίων και πολλά άλλα κλισέ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τον τελικό του Copa America. H Bραζιλία παίζει εντός έδρας έφτασε χωρίς να εντυπωσιάσει ως εδώ με δύο νίκες με 1-0 στα προημιτελικά(Χιλή) και ημιτελικά(Περού), να σημειώσουμε ότι δεν δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο Περού στο 0-0 σε χερούκλα του Τιάγκο Σίλβα.Ο Ζεζούς είναι τιμωρημένος. Στην Αργεντινή ο Μέσι φαίνεται από το πρώτο λεπτό της διοργάνωσης πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει αυτό το πολυπόθητο τρόπαιο με την εθνική του, 4 γκολ, 5 ασίστ, φοβερή θέληση και πάθος, μοιάζει αγριεμένος. 28 χρόνια είναι πάρα πολλά για έναν τίτλο, στην Αργεντινή ζουν και αναπνέουν για την στιγμή και μάλιστα μέσα στην Βραζιλία. Ο Μέσι μετρά τέσσερις χαμένους τελικούς με την εθνική...έχει αφοσιωθεί σε αυτό, άφησε τις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για αργότερα, αυτή την στιγμή το μόνο που τον νοιάζει είναι η κούπα, να λυτρωθεί αυτός αλλά και οι συμπατριώτες του. Η Βραζιλία είναι ανώτερη ως σύνολο αλλά η Αργεντινή πιστεύω το θέλει πιο πολύ. Τον χρωστάει στον Μέσι ο θεός του ποδοσφαίρου. Κατάκτηση για την Αργεντινή με οποιαδήποτε τρόπο στο 2,55, να σκοράρει ο Μέσι 3,35 να βάλει δύο γκολ ο Μέσι 13,50, να δώσει ασίστ 3,75. Λογικά θα έχουμε και ένταση, νεύρα, κάρτες με διαιτητή Ουρουγουανό που βγάζει εύκολα κόκκινη, το συνδυαστικό οver 2,5 κάρτες και για τις δύο με κόκκινη δίνει 8,50, ενώ υποψήφιοι για κάρτα είναι Οταμέντι, Λο Σέλσο και Νεϊμάρ.

ITAΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Με βάση την εικόνα τους μέχρι τώρα στην διοργάνωση μάλλον είναι δίκαια στον τελικό. Η Ιταλία ήταν εντυπωσιακή στους ομίλους αλλά και στα νοκ άουτ έβγαλε χαρακτήρα, αφήνοντας έξω Βέλγιο και Ισπανία. Η Αγγλία μπορεί να είναι βαρετή, αλλά ο Σάουθγκέιτ παίζει σφιχτά και έχει καταφέρει να θωρακίσει την άμυνα, ένα γκολ δέχτηκε και αυτό με φάουλ. Περιμένουμε ματς λεπτομερειών που θα κριθεί στις στιγμές...Το Γουέμπλεϊ λέω ξανά πως δεν είναι πλεονέκτημα για τους Άγγλους τους αγχώνει περισσότερο, είδατε πως έτρεμε ο Πίκφορντ στον ημιτελικό; Είναι σίγουρο πως θα παίξει μεγάλο ρόλο η διαχείριση της πίεσης, οι Ιταλοί πιστεύω σε αυτόν τον τομέα είναι top, δεν θα μασήσουν ούτε από Γούεμπλεϊ, ούτε από διαιτησία, θα μπουν μέσα έτοιμοι να φάνε σίδερα. Με την Ισπανία έχασαν τον μεγάλο τους όπλο την πίεση ψηλά και τα κλεψίματα μπάλας, γιατί οι Ισπανοί είναι εξπέρ στην κατοχή και ξέφευγαν με Μπουσκέτς, Πέδρι. Η Αγγλία με Φίλιπς, Ράις στα χαφ έχουν πνευμόνια, θωράκιση αλλά κατοχή και κυκλοφορία μπάλας δεν έχουν, και μέχρι τώρα δεν έχουν πιεστεί για να φανεί αυτό. Σε μερικά κομμάτια του αγώνα με την Γερμανία φάνηκε...ούτε από την άμυνα φτιάχνουν παιχνίδι εύκολα αφού Μαγκουάιρ και Στόουνς δεν τους λες και τους καλύτερους χειριστές της μπάλας. Εκεί πιστεύω θα είναι το κλειδί, το pressing των Ιταλών μπορεί να τους δώσε πλεονέκτημα και ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Ας ελπίσουμε πως θα αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και οι Άγγλοι θα τιμωρηθούν για την πρόκριση σκάνδαλο στον τελικό.
Τώρα προσωπικά δεν θα ποντάρω κάτι, περιμένω κατάκτηση από την Ιταλία για να πιάσουμε το πιο δυνατό μακροχρόνιο που ποντάραμε. Επιλογή έτσι όπως είναι οι αποδόσεις το 2,05 για την Ιταλία να το κατακτήσει. Τώρα θεωρώ πως ο Βεράτι θα είναι αυτός που μετά το κλέψιμο θα δώσει την τελική πάσα για το γκολ, η ασίστ του πληρώνει 5,00, ενώ ο Μπαρέλα είναι εξαιρετικός στο να τρυπώνει στην περιοχή αλλά και είναι από τους τρεις στο κέντρο που εκτελεί πιο συχνά αφού είναι πιο ψηλά στο γήπεδο, το 8,50 να σκοράρει είναι υπερβολικό.

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!!!

Δυάδα  Stoiximan
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2,55
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΙΤΑΛΙΑ 2,05

Να σκοράρει δύο γκολ Stoiximan
ΜΕΣΙ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)  13.50

Nα σκοράρει  ΒET365
ΜΠΑΡΕΛΑ  8,50

Να σκοράρει  Stoiximan
ΜΕΣΙ  3,30

Να δώσει ασίστ  Stoiximan
ΒΕΡΑΤΙ  5,00

Να δεχτούν κάρτα BET365
ΝΕΊΜΑΡ+ΛΟ ΣΕΛΣΟ+ΟΤΑΜΕΝΤΙ  41,00

Φτιάξτε Αγορά BET365
OVER 2 KAΡΤΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ+ΟVER 2 ΚΑΡΤΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ+ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  8,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου