Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΪΝ



 Η εικόνα του αγώνα στο Μόναχο ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε με την Ιταλία να κυριαρχεί πλήρως σχεδόν σε όλο τον αγώνα εκτός ίσως από τα τελευταία 15 λεπτά. Το Βέλγιο παρότι είχε τον Ντε Μπρούινε στο χορτάρι έδειχνε πως ικανοποιούνταν να παίζει με αντεπιθέσεις και ήταν επικίνδυνο σε αυτές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αν οι Ιταλοί είχαν σε καλύτερη μέρα τον Ιμόμπιλε θα κέρδιζαν ακόμα πιο εύκολα, η τριάδα Ζορζίνιο, Βεράτι και Μπαρέλα κάνει απίστευτα πράγματα...Για την Ισπανία τι να πει κανείς; Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάνει ευκαιρίες...μοιάζει πολλές φορές εξωπραγματικό, χρειάστηκε τα πέναλτι και μια αυστηρή κόκκινη για να προκριθεί. Με την εικόνα που έχουμε από τις δύο ομάδες...η Ιταλία έχει ισχυρό προβάδισμα,αλλά μιλάμε για έναν ημιτελικό Euro. Στοιχηματικά μας έλειψε αυτό το ένα γκολ στην Ισπανία για να βγάλουμε την δυάδα, ούτε στα ειδικά με τις κάρτες βρήκαμε στόχο...ενώ το οver 3,5 στην Ιταλία δεν βγήκε με 2-1 από ημίχρονο. Πάμε να δούμε τα σημερινά:

ΤΣΕΧΙΑ-ΔΑΝΙΑ X: Oι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Δύο ομάδες που βγάζουν πολύ φρεσκάδα, τρέχουν πολύ και έχουν σαφές αγωνιστικό πλάνο. Η διαφορά τους είναι πως η Τσεχία αμύνεται καλύτερα και δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, ενώ η Δανία επιθετικά πετάει φωτιές μέχρι τώρα και μάλιστα με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές που δεν περιμέναμε. Η Τσεχία παίζοντας πανέξυπνα κέρδισε κατακράτος τακτικά την Ολλανδία, απενεργοποίησε όλα της τα όπλα και όταν πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα έφτασε εύκολα και στην νίκη. Φανταστική δουλειά στο κέντρο από τους Σούτσεκ, Χόλες...Για την Δανία είναι ξεκάθαρο πως η ιστορία με τον Έρικσεν της έχει δώσει φτερά, με το 3-4-3 να δείχνει να της ταιριάζει με τους Ντάρμσγκάντ, Μέιλε να βγάζουν μάτια, ενώ έδειξε πως έχει λύσεις και στον πάγκο με τους Ντόλμπεργκ και Στρίγκερ Λάρσεν που μπήκαν με την Ουαλία να είναι εξαιρετικοί. Φαβορί η Δανία αλλά θα διαφωνήσω...γιατί η Τσεχία έχει δόντια και μπορεί να βρει τρόπο να μπλοκάρει τον ενθουσιασμό και την επιθετικότητα του αντιπάλου της. Η επιλογή μου θα είναι η ισοπαλία, το βλέπω αρκετά ισορροπημένο και γιατί όχι και με 1-1, άρα και γκολ-γκολ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ OVER: Βρήκε τον τρόπο ο Σάουθεγκεϊτ να ξεπεράσει το ψυχολογικό βάρος από τους ποδοσφαιριστές του και με σωστή τακτική πήρε μια πάρα πολύ σημαντική πρόκριση επί της Γερμανίας. Χωρίς να δεχτεί γκολ η Αγγλία σε 4 ματς, δείχνει πως παίζοντας σφιχτά νοιώθει πιο ασφαλής. Βέβαια οι Γερμανοί είχαν της ευκαιρίες τους με τον Πίκφορντ να φωνάζει παρών..και τον Μίλερ να χάνει το τετ α τετ που του έκανε δώρο ο Στέρλινγκ. Σημαντικό και το γκολ που βρήκε ο Κέιν για να πάρει ψυχολογία γιατί μέχρι τώρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Ουκρανία ζει το όνειρο της...από εκεί που για 2-3 μέρες είχε αποκλειστεί, τελικά είναι στα προημιτελικά(το πληρωθήκαμε στα μακροχρόνια). Πάντως είναι ξεκάθαρο πως έχει την τύχη με το μέρος της και έχει κάνει υπέρβαση, με την Σουηδία στάθηκε καλά με την αλλαγή συστήματος από τον Σεφτσένκο (5-3-2) αλλά και πάλι υπήρχαν κενά πίσω, αφού οι Σουηδοί είχαν 2 δοκάρια, 2 ακόμα καλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ. Η αποβολή στην παράταση και ένας παράξενος ήρωας...έφεραν την πρόκριση στο 121' . Ο Μαλινόφσκι λογικά είναι έτοιμος για ενδεκάδα.Δεν υπάρχει κανένα άγχος πλέον για τον Σεβτσένσκο και τους ποδοσφαιριστές του, ξαναλέω ότι ούτε με το 5-3-2 έδειξε στιβαρή στην άμυνα, η Αγγλία μέχρι τώρα παίζει μαγκωμένα και της ταιριάζει...αλλά με τον Κέιν πιο ορεξάτο, την ψυχολογία στα ουράνια ίσως δούμε επιτέλους λίγο περισσότερα πράγματα και επιθετικά, ο αντίπαλος προσφέρεται, αλλά μπορεί να παραβιαστεί και η εστία του Πίκφορντ για πρώτη φορά. Η επιλογή μας θα είναι το οver στο 2,00, ο Φόντεν μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα και μπορεί να δώσει ασίστ στο 7,00 ενώ αν υποθέσουμε ότι ο Κέιν όντως ξεμπλόκαρε το να βάλει δύο γκολ πληρώνει 5,00.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1: Σπουδαίο ματς ο προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα. Δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα οι δύο ομάδες αλλά θα δώσουμε προβάδισμα για δύο λόγους στην Ουρουγουάη. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία ως ομάδα, έχει στην ενδεκάδα δύο φονικά όπλα με τους Καβάνι, Σουάρες, στο κέντρο με Βαλδέρδε, Μπεντακούρ, Βεσίνο έχει ποιότητα, η απουσία του Γκοντίν εγώ λέω ότι είναι για καλό...γιατί μεγάλωσε, ο Κόατες που θα τον αντικαταστήσει έκανε απίστευτη χρονιά με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και διψάει για συμμετοχές με την εθνική. Η Κολομβία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με νέο προπονητή...τον Χάμες εκτός, και τους Κουαρδάδο, Ουρίμπε με τιμωρία και τραυματισμό. Άσος λοιπόν, για να το πασπαλήσουμε αφού πρόκειται για λατινοαμερικάνικο ντέρμπι θα πάμε και με κάρτες η Κολομβία έχει δεχτεί μέχρι τώρα 10 κίτρινες και μία κόκκινη, να δέχτούν και οι δύο από δύο κάρτες και πάνω μαζί με νίκη Ουρουγουάης πάμε στο 5,00.


Δυάδα

ΤΣΕΧΙΑ-ΔΑΝΙΑ G/G 2,00

OYKΡΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER 2,00


Μονό αποδεκτό

ΤΣΕΧΙΑ-ΔΑΝΙΑ Χ  3,25


Μονό αποδεκτό

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1&OVER 1,5 KAΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ  5,00


Να σκοράρει δύο γκολ και πάνω

ΚΕΪΝ(ΑΓΓΛΙΑ) 5,00


Να δώσει ασίστ *αν ξεκινήσει βασικός

ΦΟΝΤΕΝ(ΑΓΓΛΙΑ)  7,00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου