Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

OΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

 


Φάγαμε τα μούτρα μας χτες με την Τουρκία που φάνηκε και χτες ότι δεν μπήκε στην διοργάνωση έτοιμη για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για κάτι καλό. Η Ουαλία έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Μπέιλ(θύμισε τον καλό Μπέιλ της Ρεάλ) κυριάρχησε πλήρως και θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα. Χωρίς να τους υπολογίζει κανένας όπως και στο προηγούμενο Euro εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πήραν την πρόκριση για τα νοκ άουτ. Η Ιταλία έδειξε και πάλι τις δυνατότητες της, ομάδα συνόλου και όχι σούπερ σταρ, φαίνεται στον τρόπο που πανηγυρίζουν τα γκολ(ένα κουβάρι όλοι, μαζί και οι παγκίτες), στον τρόπο που παθιάζονται στον εθνικό ύμνο, για να δούμε αν θα μας δικαιώσουν. Στο Ρωσία-Φιλανδία έγινε απροσδόκητα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες με αρκετά πάντως προβλήματα...που δύσκολα θα προχωρήσουν πέρα από τους 16. Γενικά και χτες είδαμε ματς υψηλού ρυθμού κάτι που δεν περιμέναμε στο τέλος μια τόσο κοπιαστικής σεζόν, ίσως η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Πάμε να δούμε τώρα τα τρία σημερινά ματς:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ 1 & OVER 1,5 : Μέτρια εμφάνιση των Ουκρανών στην πρεμιέρα, ενώ έδειξαν ότι έχουν ικανότητες ως ομάδα, δείχνοντας χαρακτήρα παρά το 2-0 των Ολλανδών, προδόθηκαν από τα εύκολα αμυντικά λάθη με το αριστερό άκρο της άμυνας να μοιάζει με κέντρο διερχομένων με τον νεαρό μπακ Μικολένκο της Ντιναμό Κιέβου να κάνει κακή εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές έδειξαν συνοχή και ποιότητα ειδικά επιθετικά, αλλά τους έλειψε ίσως περισσότερη συγκέντρωση. Τα Σκόπια έκαναν ίσως ότι καλύτερο μπορούσαν απέναντι στην Αυστρία βρήκαν το γκολ με τον γερόλυκο Πάντεφ, άλλα έδειξαν ότι έχουν ταβάνι. Το ίδιο θα κάνουν και σήμερα θα το παλέψουν όσο δεν πάει, αλλά περιμένουμε την Ουκρανία πιο σοβαρή και ανώτερη ομάδα. Θα ποντάρουμε στη νίκη για την ομάδα του Σεβτσένκο με το οver 1,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση και 1-0 να είναι το σκορ οι Σκοπιανοί θα προσπαθήσουν να βγουν μπροστά έστω στο τέλος για να βρουν χώρους στην αντεπίθεση οι Ουκρανοί. Eπειδή περιμένω φουλ άμυνα από τους Σκοπιανούς ίσως το κλειδί για την Ουκρανία να είναι ο Ζιντσένκο θα προσπαθήσει να πατήσει περιοχή και να μοιράσει μπάλα ή και να σουτάρει να βγει Mvp της αναμέτρησης ο παίκτης Μάντσεστερ Σίτι πληρώνει 19,00 .

ΔΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1: Εδώ τώρα έχουμε ένα μεγάλο ερωτηματικό...πως θα επηρεάσει τους Δανούς η όλη ιστορία με τον Έρικσεν, θα τους συσπειρώσει και θα τους δώσει έξτρα κίνητρο ή θα τους ρίξει την ψυχολογία βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι. Το κλίμα στις δηλώσεις πάντως βγάζει πως είναι υποχρέωση μας να παίξουμε για τον Έρισκεν....Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Δανοί κυριάρχησαν απέναντι στην Φιλανδία και πριν και μετά το συμβάν με τον Έρικσεν. Είχαν 22 τελικές,συντριπτική κατοχή μπάλας, χαμένο πέναλτι και δέχτηκαν το γκολ στην μοναδική τελική των αντιπάλων. Σίγουρα ο Έρικσεν είναι σημαντική απώλεια...αλλά έχει και άλλους παίκτες με ποιότητα η Σκανδιναβική ομάδα, ενώ μην ξεχνάμε ότι παίζει εντός έδρας στην Κοπεγχάγη. Το Βέλγιο κέρδισε 3-0 την Ρωσία χωρίς στην κυριολεξία να παίξει...είπε ευχαριστώ ο Λουκάκου στα λάθη των αντίπαλων αμυντικών. Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Αζάρ ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ εκτός μένει και ο Καστάν με τον Μενιέ να τον αντικαθιστά, ενώ και ο Βερτόγκεν δίνεται αμφίβολος. Πάμε όλοι μαζί για τον Έρικσεν το σύνθημα σήμερα στο γήπεδο και θα ποντάρουμε στην Δανία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ Χ2: Με αυτό το περίεργο 5-3-2 του Ντε Μπουρ η Ολλανδία έδειξε να λειτουργεί καλά τουλάχιστον επιθετικά, γιατί στην άμυνα δεν είχε σε καμία περίπτωση σιγουριά και δέχτηκε εύκολα γκολ. Ο Ντάμφρις έκανε απίστευτο ματς ως δεξί μπακ, δεν συνεργάστηκαν καλά ο Βαϊνάλντουμε με τον Ντε Γιονγκ, ενώ και ο Ντεπάι δεν βρήκε χώρο να εκτελέσει. Οι Αυστριακοί κέρδισαν χωρίς να εντυπωσιάσουν τα Σκόπια, έχουν παίκτες που παίζουν στην Bundesliga με τον Αλάμπα φυσικά να ξεχωρίζει. Ο τεχνικός Φόντα είναι αρκετά χρόνια στον πάγκο και μπορεί να στήσει έξυπνα την ομάδα του απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Περιμένουμε την Αυστρία να παίξει με τακτική και πρώτο μέλημα να μην αφήσει χώρους στους Οράνιε, έχει τους παίκτες και την ποιότητα να τα καταφέρει, θα πάμε με το Χ2.


Δυάδα Bet365

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ 1 & ΟVER 1,5  2,25

OΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ Χ2  2,37


Μονό αποδεκτό Stoiximan

ΔΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1  4,53


Να βγει Μvp Stoiximan

ΖΙΝΤΣΕΝΚΟ(ΟΥΚΡΑΝΙΑ) 19

,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου