Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 


Καλή μέρα η χτεσινή για την στήλη με την δυαδούλα να επιβεβαιώνεται έστω με λίγο ζόρι. Η Πορτογαλία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ψυχωμένη άμυνα των Ούγγρων, αλλά δεν έχασε την οργάνωση της ποτέ και κατάφερε με μεθοδικό τρόπο(έστω και με τύχη στο πρώτο γκολ) να φτάσει στο 3-0 που πιθανόν να την βοηθήσει στις ισοβαθμίες στο τέλους του ομίλου. Γενικά το σύνολο του Σάντος δεν εντυπωσίασε...αλλά δεν περιμέναμε να το κάνει κιόλας, άλλος είναι ο τρόπος τους. Στο βραδινό ντέρμπι είδαμε περίπου ότι περιμέναμε, μια μπερδεμένη Γερμανία να προσπαθεί αλλά να είναι φανερό ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά απέναντι στην ομάδα του Ντεσάμπ. Aν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές πατούσαν γκάζι το κοντέρ θα έγραφε πολλά, ήταν πολύ προσεκτικοί ενώ δεν πήραν βοήθεια και από τον πάγκο, με αυτό το ρόστερ μόνο δύο αλλαγές; και η πρώτη στο 89'. Ήταν φανερό πως ο Ραμπιό δεν είχε δυνάμεις από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με Κομάν, Ντεμπελέ, Λεμάρ, Τολισό...δύσκολο να μπεις στο μυαλό των προπονητών τελικά. Ξεκίνημα σήμερα με την δεύτερη αγωνιστική έχοντας πλέον δείγμα από όλες τις ομάδες, πάμε να δούμε τα τρία ματς που είναι στο πρόγραμμα.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ : Απογοητευτικές εμφανίσεις και από τις δύο στην πρεμιέρα...με την διαφορά βέβαια ότι η Φιλανδία πήρε την νίκη, ενώ η Ρωσία δέχτηκε τρία γκολ. Ο Έρισκεν επισκίασε το ματς και οι Φιλανδοί βρήκαν τρόπο να πάρουν την νίκη με μία μόλις τελική στην εστία και τον Χαρντέσκι να μοιάζει με superman στην εστία πιάνοντας ακόμα και πέναλτι. Μέχρι το 42' που το ματς κυλούσε φυσιολογικά η Δανία τους είχε στριμώξει για τα καλά και το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου, με 23 τελικές τέλειωσαν το ματς οι συμπαίκτες του Έρισκεν. Η Ρωσία από την άλλη ήταν εμφανές ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για το ματς με το Βέλγιο, φτηνά λάθη έφεραν το γρήγορο γκολ, τραυματισμοί, αλχημείες από τον πάγκο, γενικά μια αβεβαιότητα στο παιχνίδι τους. Έδειξαν πάντως σε καλή φυσική κατάσταση αφού έτρεξαν 4 παραπάνω χλμ από τους Βέλγους ενώ κατά διαστήματα κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα. Η Φιλανδία μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα κάτι που ευνοεί το παιχνίδι των αντεπιθέσεων που της αρέσει, υστερεί πάντως σε ποιότητα αλλά δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτό το 1,60 της Ρωσίας που εύκολα μπορεί να μπλοκάρει στο τείχος που θα στήσουν οι Φιλανδοί. Αν οι Ρώσοι κερδίσουν πιθανόν να το κάνουν λόγω του Γκολόβιν είναι μαζί με τον Τζούμπα οι game changer που έχουν....ο μεσοεπιθετικός της Μονακό πληρώνει 9,00 να είναι ο MVP της αναμέτρησης .


ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 1: Η Τουρκία όπως είπαμε ήταν η απογοήτευση της πρεμιέρας, αφού απέναντι στην πολύ καλή είναι αλήθεια Ιταλία δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να σταθεί απέναντι της. Αυτή η εικόνα τους ήταν άκρως αντίθετη με όσα μας είχαν δείξει στα προκριματικά και στα ματς που προηγήθηκαν, έπαιξαν με πολύ φόβο και δεν έβγαλαν στο χορτάρι τις αρετές που έχουν ως ομάδα. Το σημαντικό μετά από μια τέτοια ήττα είναι η διαχείριση, ο προπονητής Γκιουνές είναι παλιά καραβάνα(θυμίζουμε ήταν στο τιμόνι και στην εκπληκτική πορεία του 2002 στα ημιτελικά του Μουντιάλ) και το ρεπορτάζ λέει πως το κύριο μέλημα του αυτές τις μέρες ήταν να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, ο αρχηγός Μπουράκ Γιλμάζ έδωσε το κλίμα: '' Είμαστε ενωμένοι ξανά και στεκόμαστε στα πόδια μας''. Η Ουαλία πήρε τον βαθμό με μπόλικη δόση τύχης απέναντι στους Ελβετούς(να ναι καλά ο Σεφέροβιτς) ενώ βρήκε το γκολ της...από στημένη φάση τι άλλο; O Tζέιμς που ήταν ο κορυφαίος έγινε αλλαγή, γεγονός που δεν του άρεσε και το έδειξε στον προπονητή μουρμουρίζοντας...Μπέιλ και Ράμσεϊ κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ενώ γενικά αμυντικά δεν έδειξαν την γνωστή τους σταθερότητα αφού επέτρεψαν στους Ελβετούς 18 σουτ. Ποντάρουμε στην ανάκαμψη των Τούρκων και στο γεγονός πως δεν θα επηρεαστούν από την απογοήτευση της πρεμιέρας, αν τα καταφέρουν είναι ανώτεροι από τους Ουαλούς και θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν, το 2,60 έχει ξεκάθαρα αξία. 

ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1: Εντυπωσιακή η Ιταλία στην πρεμιέρα, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό, διάθεση και αγωνιστικό πλάνο που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών . Παρότι είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας έτρεξαν περίπου παραπάνω 5 χλμ από τους Τούρκους γεγονός που δείχνει την ασφυχτική πίεση που ασκούσαν με αποτέλεσμα να ανακτούν άμεσα την μπάλα. Επιστρέφει στο σημερινό ματς και ο Βεράτι(δύσκολα από την αρχή) δίνοντας ακόμα περισσότερη ποιότητα στην χαφ. Για την Ελβετία δεν έχουμε να πούμε πολλά, παρότι κυριάρχησε απέναντι στους Ουαλούς κατάφερε να μην κερδίσει και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Γκρίνια έβγαλε στην αλλαγή του ο Σακίρι με τον κόουτς Πέτκοβιτς να τον καλύπτει πάντως. Ο Σεφέροβιτς έδειξε ότι δεν έχει το εύκολο γκολ παρότι βρέθηκε σε καλές θέσεις πολλές φορές ήταν εκνευριστικά άστοχος. Ο Εμπολό έδειξε σε καλή κατάσταση αλλά ποτέ δεν είχε σταθερότητα στην απόδοση του, για αυτό έχει καταλήξει αναπληρωματικός στην Γκλάντμπαχ. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα αλλά και την δυναμική τους ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, με την Ιταλία να είναι 28 ματς αήττητη ενώ δεν δέχεται γκολ στα τελευταία 9, οπότε η νίκη τους με under 3,5 είναι καλή επιλογή στο 2,10.

Δυάδα Bet365

TOYΡΚΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 1 2,60

ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1 ΚΑΙ UNDER 3,5 2,10


Μvp του αγώνα Βet365

ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΓΚΟΛΟΒΙΝ 9,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου