Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ BRAVEHEART ΟΙ ΣΚΩΤΖΕΖΟΙ



 Ωραία ματς είδαμε και χτες, γκολ πολλές φάσεις, πέναλτι ρυθμός, μόνο ίσως οι Αυστριακοί απογοήτευσαν και μας έστειλαν στον κουβά αφού απείλησαν ελάχιστα την ολλανδική άμυνα που με τον Ντε Λιχτ είναι αλήθεια πως έδειξε πιο σφιχτή. Απίθανο ματς και πάλι από τον δεξιό μπακ της Αϊντχόβεν Ντάμφρις, που βγήκε δεύτερο σερί ματς mvp. Oι Δανοί είχαν τελικά φτερά στα πόδια τους μετά την περιπέτεια του Έρικσεν κατάπιαν στην κυριολεξία τους Βέλγους στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι ακόμα και 3-0. Ο Ντε Μπρόυινε μπήκε αλλαγή και άλλαξε τα πάντα, αυτός είναι World Class player και το απέδειξε και χτες. Ακόμα και έτσι οι Δανοί αδικούνται ξεκάθαρα από το αποτέλεσμα είχαν και δοκάρι εκτός από τις 22 τελικές. Η Ουκρανία έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 2-0, αλλά έδειξαν και πολλές φορές έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα..κινδύνεψαν με ισοφάριση από τα Σκόπια. Απορίας άξιο πως ο αριστερός μπακ Μικολένκο...αξίζει 18 εκατομμύρια ευρώ, δεν το έχω δει το παιδί σε άλλα ματς, αλλά στα δύο του Euro είναι τραγικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, δεν γίνεται να παίζει αυτός και να είναι στον πάγκο ο βασικός στην Μπριζ Σομπόλ. Ματσάρες σήμερα στο πρόγραμμα τόσο στο Euro όσο και στο Copa America Αργεντινή-Ουρουγουάη για μας τους βρικόλακες στις 03:00.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ : Μπέρδεμα το ματσάκι...η Σουηδία παίζοντας μόνο άμυνα(15% κατοχή μπάλας) πήρε τον πόντο από την Ισπανία, ενώ έχασε και δύο απίθανες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη. Τώρα όμως πρέπει να αλλάξει τον ρόλο της και να προσπαθήσει να δημιουργήσει, γιατί η Σλοβακία τώρα ειδικά που έρχεται από το τρίποντο με την Πολωνία θα παίξει πίσω από την μπάλα ψάχνοντας την ισοπαλία. Δεν θα αλλάξει το 4-4-2 ο Άντερσον πιθανώς με την ίδια ενδεκάδα κιόλας, έχοντας αυτήν την φορά και τον Κουλουσέφκσι στον πάγκο που έχει την ατομική ενέργεια για να σπάσει την άμυνα των Σλοβάκων. Θα τον χρειαστεί γιατί ο Ισάκ θέλει χώρο για να κάνει το παιχνίδι του και σήμερα δεν θα τον βρει εύκολα. Χωρίς επιθετικό αναμένεται η παρέα του Μακ, με τους Χάμσικ και Ντούντα που είναι καλοί χειριστές της μπάλας να αγωνίζονται ως προωθημένοι. Θα πάμε με το σενάριο του κλειστού ματς αφού και οι Σουηδοί δεν πρόκειται να πάρουν τρελά ρίσκα τουλάχιστον από την αρχή. Το under πληρώνει 1,60...το Χ ημίχρονο είναι καλύτερο, στο live αν είναι ισοπαλία ποντάρουμε στον Κουλουσεφσκι.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ ΟVER: Απογοητευτική η Κροατία απέναντι στην Αγγλία απείλησε ελάχιστα και δεν έδειξε πείσμα να επιστρέψει στο ματς μετά το γκολ που δέχτηκε. Ο Μόντριτς φάνηκε κουρασμένος απέναντι στην νεανική τριάδα των χαφ του Σάουθγκειτ. Προβληματισμός  στο στρατόπεδο της ομάδας με τον κόουτς Ντάλιτς να προσπαθεί να βρει λύσεις κάνοντας πιθανώς πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Από τους Κροάτες περιμένουμε ένα κακό τουρνουά για αυτό ποντάραμε άλλωστε να τερματίσουν στην τελευταία θέση του ομίλου. Η Τσεχία μπορεί να κέρδισε με 2-0 την Σκωτία και μπορεί επιθετικά να δικαιούται τα δύο γκολ...το μηδέν στην άμυνα είναι άκρως κολακευτικό με την Σκωτία να έχει 1,9 expected goal και τον Βάλτσικ να μοιάζει απροσπέλαστος. Με τους τρεις βαθμούς στο σακούλι οι Τσέχοι μπαίνουν στο σημερινό ματς πιο άνετοι, έχουν πολλά τρεξίματα και εκεί πιστεύω θα κερδίσουν τους Κροάτες που μοιάζουν πολύ καταπονημένοι. Περιμένουμε ανοιχτό ματς αφού η Κροατία θα παίξει για την νίκη και η Τσεχία με τον Σικ σε καλή κατάσταση μπορεί να σκοράρει εξίσου εύκολα. To over 2,20 , διπλό 3,50 , ο συνδυασμός τους 6,00.

ΑΓΓΛΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ Χ: Έφτασε η μέρα που κάθε Σκωτζέζος περιμένει με φοβερή ανυπομονησία...αντίπαλος μας η Αγγλία και αυτό το ματς σημαίνει πολλά,.  Ίσως...απέναντι στην Τσεχία ήταν άτυχοι που δεν σκόραραν και άξιζαν κάτι παραπάνω. Επιστρέφει και ο Τίρνεϊ μάλλον σήμερα που θα δώσει περισσότερη ηρεμία στα μετόπισθεν αλλά και δημιουργία αφού θα αγωνιστεί ως τρίτο στόπερ. Η Αγγλία ήταν αρκετά σοβαρή στην πρεμιέρα και χωρίς να εντυπωσιάσει έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη. Θέλουμε λίγο υπερόπτες τους Άγγλους σήμερα να μπουν χαλαροί...για τους Σκωτζέζους είναι δεδομένο πως ως γνήσιοι απόγονοι του Braveheart θα δώσουν και την ψυχή τους στο σημερινό ματς. Πάμε λοιπόν με το Χ και το Under, δεν καταστρέφει και τον Σάουθγκεϊτ και κρατάει ζωντανούς τους Σκωτζέζους. Για κάρτα θα πάμε με τον Ρόμπερτσον που έδειξε νεύρο και συμμετείχε σε τσαμπουκάδες και στο πρώτο ματς.

AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Χ: Σούπερ ντέρμπι στο Κόπα Αμέρικα με τις δύο από τις πιο κλασικές δυνάμεις. Το φορμάτ της διοργάνωσης (5 ομάδες στον όμιλο, προκρίνονται οι 4) ευνοεί να παίξουμε για την ισοπαλία, δεν χωρίζουν πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι τις δύο ομάδες και ο ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός και δύσκολα θα τους στερήσει ενδεχόμενη πρόκριση. Πάντως πάντα τα μεταξύ τους έχουν τρομερή ένταση και πάθος και νεύρα. Οι κάρτες λοιπόν είναι μια επιλογή και το να έχουν από τουλάχιστον 2 οι καθεμία πληρώνει 1,80.


Δυάδα Bet365

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2,00

ΑΓΓΛΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ UNDER 1,90


Moνά,δυάδα,τριάδα Bet365

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ 2 & ΟVER 6,00

ΑΓΓΛΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ Χ 5,75

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Χ 3,40


Να δεχτεί κάρτα Bet365

ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ(ΣΚΩΤΙΑ) 5,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου