Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ MVP ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ



 Ωραία βραδιά και η χτεσινή με τα ματς να μας προσφέρουν πολλές συγκινήσεις αλλά όχι τόσο ωραίο θέαμα. Η Τσεχία μας δικαίωσε απόλυτα με το παιχνίδι της, μπλόκαρε εύκολα τους Ολλανδούς και έφτασε σε μια μεγάλη πρόκριση. Καθοριστικό σημείο στο ματς η χαμένη ευκαιρία του Μάλεν και μετά από λίγο η κόκκινη του Ντε Λιχτ. Οι Τσέχοι έτρεξαν 12 χιλιόμετρα παραπάνω, κέρδισαν περισσότερες μονομαχίες και άφησαν τους Ολλανδούς χωρίς τελική προσπάθεια εντός στόχου...Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία στα προημιτελικά το ζευγάρι Τσεχία-Δανία. Το βράδυ είδαμε πόσο άδικο μπορεί να γίνει το ποδόσφαιρο, ένα Βέλγιο που για ακόμη ένα ματς ήταν κακό πήρε την πρόκριση με ένα σουτ στο στόχο σε όλο το ματς...τι σουτ όμως ε; Απίστευτο γκολ από τον Τόργκαν Αζάρ. Η Πορτογαλία ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, είχε 24 τελικές, είχε δοκάρι, ο Σάντος έβαλε ότι είχε από τον πάγκο αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Το ματς ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του είχε μια άγρια ομορφιά και δεν ήθελες να τελειώσει ποτέ. Το Βέλγιο που προβλημάτισε συνολικά με την εμφάνιση του πάει απέναντι στην Ιταλία και μάλλον χωρίς τον Ντέ Μπρούινε για να δούμε λοιπόν. Στοιχηματικά δεν ρισκάραμε με το ξερό διπλό της Τσεχίας και χάσαμε την δυάδα γιατί δεν σκόραρε η Πορτογαλία, ούτε τα ειδικά μας βρήκαν στόχο...ενώ ο αποκλεισμός της Πορτογαλίας μας άφησε μόνο με την Ιταλία στα μακροχρόνια. Τουλάχιστον διαβάσαμε καλά τα ματς...ειδικά η Ολλανδία αν κατάλαβα καλά πήρε πάνω της πολύ παιχνίδι, όπου και αν διάβασα εύκολη επικράτηση της ήταν η πρόβλεψη. Δύο καυτά φαβορί έχουμε στα δύο σημερινά ματς, πάμε να τα αναλύσουμε...με ένα ειδικό που ξεχωρίσαμε να μας κάνει το κλικ, 40 ματς χωρίς MVP αγώνα σε κανένα τερματοφύλάκα.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ Χ: Δύο ομάδες που δεν τις έχουμε σε εκτίμηση από την αρχή της διοργάνωσης...Δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν την πρόκριση. Η Κροατία είδε τον Μόντριτς να ξυπνά και αυτό αρκούσε για να νικήσει τους Σκωτζέζους, τα αγωνιστικά προβλήματα πάντως ήταν πάλι εκεί...δυσκολία στην ανάπτυξη(μην σας ξεγελούν τα τρία γκολ) προβλήματα και πολλές ευκαιρίες για τον αντίπαλο στην άμυνα. Μόνο η ποιότητα κάποιων παικτών ξεχωρίζει σε αυτή την ομάδα πλέον, ένας από αυτούς είναι και ο Πέρισιτς που μένει όμως εκτός με covid. Η Ισπανία της 67% κατοχής μπάλας διέλυσε την Σλοβακία και είδαμε το φως...Για να γίνε το 1-0 ο Ντουμπράφκα έκανε απόκρουση σχολικού πρωταθλήματος και έξοδο μεσολλογίου για το 2-0, δεύτερο αυτογκόλ από τον Κούτσκα. Νωρίτερα ο Μοράτα είχε καταφέρει να χάσει πέναλτι και τετ α τετ. Το πρόβλημα στο γκολ είναι τεράστιο και δεν νομίζω να λύθηκε τόσο εύκολα με το 5-0 επί της Σλοβακίας. Η γριά κότα Μπουσκέτς πάντως διόρθωσε κάπως τα πράγματα στο κέντρο και βοήθησε να φεύγει πιο άμεσα η μπάλα στην επίθεση. Αν έπαιζαν με οποιαδήποτε άλλο αντίπαλο και οι δύο το πιο πιθανόν είναι να τις κόντραρα...δεν με πείθουν, έχουν προβλήματα που πιστεύω δεν λύθηκαν με τις νίκες-προκρίσεις που έκαναν, θα πάω με την μέση λύση, ισοπαλία. Ειδικά στοιχήματα τώρα, ο Μορένο είναι ότι πιο αξιόπιστο σε αυτή την ομάδα, θα πάρει πολλές προσπάθειες και να βρει δύο φορές στόχο σε σουτ πληρώνει 2,60, θα το κρατήσουμε. Τώρα επειδή βλέπουμε την ισοπαλία, οπότε παράταση, πέναλτι κτλ...ο τερματοφύλακας των Κροατών Λιβάκοβιτς είναι εξαιρετικά ταλαντούχος ψάχνει μεταγραφή από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την αστοχία που έχουν οι επιθετικοί τους Λούις Ενρίκε εύκολα τον βγάζουν MVP του αγώνα ακόμα και στην κανονική διάρκεια του αγώνα χωρίς πέναλτι. Πληρώνει 15,00 και είναι περίεργο που δεν έχουμε ακόμα μετά από 40 ματς τερματοφύλακα MVP αγώνα ίσως ήρθε η ώρα. Ο Λιβάκοβιτς είναι 26 χρονών έχει αξία 15 εκατομμύρια ευρώ και απέκλεισε μόνος του την Τότεναμ στο Europa League με απίθανες αποκρούσεις. Πάρτε μια ιδέα από την μπορεί να κάνει.


ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΟVER: Η Γαλλία είναι άλλο ένα μεγάλο φαβορί που μέχρι τώρα προβληματίζει παρά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Η ποιότητα της πάντως είναι δεδομένη και της αρκούν μικρά διαστήματα που την βγάζει στο χορτάρι ανά παιχνίδι για να παίρνει αυτό που θέλει. Τα προβλήματα για τον Ντεσάμπ πολλά, σαν να ψάχνεται ακόμα αφού άλλαξε τρεις φορές πρόσωπα και σχηματισμό. Ήρθαν και οι τραυματισμοί, Ντεμπελέ, Ντιν, Κουντέ, Τουράμ, Λεμάρ είναι εκτός και εξαιρετικά αμφίβολος ο Ερναντές. Αν ο μπακ της Μπάγερν δεν τα καταφέρει πάει για τριάδα στην άμυνα με τον Λενγκλέ να πλαισιώνει τους Κιμπεμπέ, Βαράν, τον Ραμπίο αριστερό μπακ χάφ και τον μοναδικό υγιή ακραίο μπακ Παβάρ στο δεξί άκρο. Οι πεντάδα Πογκμπά, Καντέ, Γκριεζμάν, Εμπαμπέ, Μπενζεμά δεν κουνιέται για κανέναν λόγο και η αλήθεια είναι τα πάντα εξαρτώνται από αυτούς. Η χλωμή Ελβετία δεν είναι ομάδα με στιβαρότητα για να ποντάρουμε πως θα παίξει με δυναμισμό και σκληράδα, είναι πιο soft ομάδα και αυτό ταιριάζει στους Γάλλους, δεν είναι Ουγγαρία ας πούμε σε καμία περίπτωση. Αμυντικά η ομάδα του Πέτκοβιτς είναι κακή, δέχτηκε γκολ και φάσεις από Ουαλία, Τουρκία ενώ η Ιταλία την διέλυσε και το 3-0 την κολακεύει ως την έκταση του σκορ. Η μοναδική μας επιλογή στο ματς θα είναι το οver στο 2,20, η Ελβετία δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν...κόντρα σε αυτήν την επιθετική γραμμή και αν ανοιχτεί μάλιστα κάποια στιγμή μπορεί να δεχτεί και άλλα γκολ, επιθετικά από την άλλη ίσως μπορέσει να βοηθήσει κόντρα στην πειραματική άμυνα των Γάλλων.


Μονό αποδεκτό

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ Χ  3,70


Δυάδα

ΜΟΡΕΝΟ(ΙΣΠΑΝΙΑ) OVER 1,5 ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ 2,62

ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΟVER 2,20


MVP του αγώνα Stoiximan

ΛΙΒΑΚΟΒΙΤΣ(ΚΡΟΑΤΙΑ) 15,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου