Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΔΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ



 Ωραία ξεκίνησαν τα νοκ άουτ, με την Δανία να δίνει εντυπωσιακή παράσταση φτάνοντας εύκολα στην νίκη με 4-0. Παρά τις απώλειες της τελευταίας στιγμής με Πόουλσεν και Βας, βρήκε στους αντικαταστάτες τους την λύση με τον Ντόλμπεργκ να είναι εντυπωσιακός, ενώ ο παικταράς Μέϊλε μας πλήρωσε με την γκολάρα του το 12,00 με τον μπακ της Αταλάντα να πατά περιοχή πολλές φορές. Με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά η Ουαλία δεν κατάφερε να αντισταθεί. Η Ιταλία αποδείχτηκε πως δεν είναι άτρωτη και μια πολύ στιβαρή Αυστρία της έβαλε πολύ δύσκολα. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μαντσίνι κυριάρχησαν δεν βρήκαν το γκολ, ο Αρναούτοβιτς σίγα-σιγά κέρδιζε μέτρα και σε φάση πίεσης η ιταλική άμυνα δεν πήρε καλό βαθμό, δύο φορές γλίτωσε από το VΑR. Οι αλλαγές πάντως που άργησαν να γίνουν έδωσαν πάντως την πρόκριση στην παράταση, με την Ιταλία πάντως να δέχεται αμφισβήτηση στην αυτοπεποίθηση της...κάτι που ίσως της κάνει και καλό. Η κάρτα του Ντράγκοβιτς έστω και στην παράταση μας πλήρωσε λόγω της ειδικής προσφοράς της Βet365. Έτσι παρότι πέσαμε έξω στα σημεία μας και στα δύο ματς, τα ειδικά μας καλοπλήρωσαν με 12,00 για το γκολ του Μέιλε και 4,00 για την κάρτα του Ντράγκοβιτς. Πάμε να δούμε τα σημερινά.

OΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ Χ2: Σαν να της ήρθαν πολύ εύκολα της Ολλανδίας όλα στην φάση των ομίλων, τρεις νίκες χωρίς να ζοριστεί πολύ. Το 5-3-2 του Ντε Μπουρ λειτούργησε άψογα με την ομάδα του να είναι η πρώτη σε κλεψίματα ψηλά με αποτέλεσμα να χτυπά με γρήγορες αντεπιθέσεις, ο Ντάμφρις είναι ο παίκτης κλειδί αφού σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Στην άμυνα πάντως υπάρχουν κάποια θεματάκια και φάνηκαν τόσο απέναντι στην Ουκρανία που δέχτηκαν δύο γκολ αλλά και με τα Σκόπια που τους ακυρώθηκαν δύο γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι. Γενικά δεν έχουμε δεν έχουμε δει τους Ολλανδούς ακόμα σε φάση πίεσης αφού και η Αυστρία δεν κατάφερε να τους απειλήσει, παίζοντας αρκετά παθητικά. Η Τσεχία δεν εντυπωσίασε και ήττα από την Αγγλία σε ένα ματς που πριν γίνει είχε πάρει την πρόκριση την έφερε στην τρίτη θέση αν και ήταν πολύ καλύτερη από την Κροατία. Είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με συνοχή και πολλά τρεξίματα, της λείπει όμως λίγο παραπάνω ποιότητα επιθετικά για να δημιουργήσει περισσότερες φάσεις. Έχει παίκτες εργάτες που κάνουν πολλές δουλείες στο χορτάρι και δίνουν και την ψυχή τους. Πιστεύω πως το παιχνίδι της Ολλανδίας είναι εύκολο να διαβαστεί, η Τσεχία δεν θα έχει πρόβλημα να κλείσει τους χώρους και να περιμένει χαμηλά, για να μην αφήσει του Οράνιε να κλέψουν μπάλες και να βγουν χώρο στις αντεπιθέσεις.Θα ποντάρουμε ότι δεν χάσουν οι Τσέχοι στο 90λέπτο. Στα ειδικά μας η επιλογή θα είναι να δεχτεί κάρτα ο Σούτσεκ που είναι ο κορυφαίος της ομάδας του μέχρι τώρα με τον αμυντικό χαφ της Γούεστ Χαμ να είναι αυτός που θα βρίσκεται λίγο μπροστά από την άμυνα , 5,50 δίνει να μπει στο μπλοκάκι του Ρώσου Καράσεφ. Καλή επιλογή και ο αριστερός μπακ Καντέραμπεκ που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Μπορίλ και θα έχει το δύσκολο έργο να σταματήσει τον Ντάμφρις.

ΒΕΛΓΙΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ: Σπουδαίο ματς που θα μπορούσε άνετα να είναι μέχρι και ο τελικός της διοργάνωσης. Το Βέλγιο έκανε το 3χ3 χωρίς σε καμία περίπτωση να εντυπωσιάσει, με την Ρωσία έδιναν ασίστ οι αντίπαλοι αμυντικοί, με την Δανία ήταν πάρα τυχερή που πήρε την νίκη αφού βρισκόταν στο καναβάτσο για αρκετή ώρα, αλλά η ποιότητα των Λουκάκου Ντε Μπρούινε έφερε την ανατροπή. Στο συγκεκριμένο ματς έδειξε πως απέναντι σε μια ομάδα με πολλά τρεξίματα που πίεζε ψηλά δεν μπορούσε να αντιδράσει σωστά. Τέλος με την Φιλανδία κυριάρχησε αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75' για να ανοίξει το σκορ. Ο Μαρτινέθ πλέον έχει στην διάθεση του και στο 100% τους Βίτσελ, Αζάρ και Ντε Μπρούινε κάνοντας το ρόστερ της υπερπλήρης. Η Πορτογαλία προκρίθηκε ως τρίτη αφού απέναντι στην Γερμανία και Γαλλία δέχτηκε 6 γκολ, αλλά επιθετικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρκούσε για να βρει την άκρη. Ο Σάντος προσπαθεί να βρει ακόμα το ιδανικό σχήμα με την Ρενάτο Σάντσες να δείχνει πάντως κόντρα στους Γάλλους να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει στο συμμάζεμα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση οι Μπρούνο Φερνάντες και Μπερνάντο Σίλβα δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα ενώ ο Ζάο Φέλιξ είναι άφαντος... Στο προηγούμενο Euro ο Σάντος μετά τις τρεις ισοπαλίες στους ομίλους έκανε 3 αλλαγές στην βασική ενδεκάδα και της κράτησε μέχρι τον τελικό, Βιερίνια, Μουτίνιο και Καρβάλιο έμειναν στον πάγκο και έτσι άλλαξε η εικόνα της ομάδας του, λογικά κάτι θα βρει να διορθώσει και τώρα. Η αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη...θέλουμε 100% πρόκριση Πορτογαλίας για να έχουμε μια ομάδα σίγουρα από τις δύο επιλογές μας στα μακροχρόνια στα ημιτελικά. Το γκολ-γκολ δείχνει καλή επιλογή αλλά πληρώνει μόλις 1,80. Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε ανάσες αφού έπαιξε μόλις 10 λεπτά με την Γαλλία αν αγωνιστεί βασικός έχει αξία το 5,50 που πληρώνει να σκοράρει.


Δυάδα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ Χ2  2,20

ΒΕΛΓΙΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G  1,80


Nα δεχτεί κάρτα

ΣΟΥΤΣΕΚ (ΤΣΕΧΙΑ) 5,50


Να δεχτεί κάρτα

ΚΑΝΤΕΡΑΜΠΕΚ(ΤΣΕΧΙΑ) 6,00


Να δεχτούν κάρτα

ΣΟΥΤΣΕΚ & ΚΑΝΤΕΡΑΜΠΕΚ  34,00


Να σκοράρει*

ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ) 5,50

*Αν αγωνιστεί βασικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου