Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΜΕ ΦΟΡΑ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ



 Αρχίζουν τα νοκ άουτ λοιπόν σήμερα και θα μας καθηλώσουν...για τέσσερις μέρες με δύο αγώνες. Χτες κάναμε τον απολογισμό μας για την φάση των ομίλων, πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε στα πρώτα ματς της φάσης των 16.

ΟΥΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ G/G: Ο αγώνας διεξάγεται στο Άμστερνταμ.Η Δανία είναι η πιο συμπαθής ομάδα στο ουδέτερο κοινό λόγω της περιπέτειας με τον Έρικσεν, έδειξαν ψυχικά αποθέματα οι συμπαίκτες του και πήραν την πρόκριση παίζοντας σύμφωνα με τις δηλώσεις και για τον άτυχο συμπαίκτη τους. Την άξιζαν την πρόκριση γτ έπαιξαν και ωραίο ποδόσφαιρο, σε όλα τα ματς, είναι χαρακτηριστικό πως είχαν με 61 τις περισσότερες τελικές από τις 24 ομάδες. Ακόμα και απέναντι στο Βέλγιο τους αδικεί ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Η απουσία του Έρικσεν είναι σημαντική γιατί ο Δανός είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης και ο οργανωτής της ομάδας, η αλλαγή του συστήματος σε 3-4-3 βοήθησε να μην φανεί η απουσία του, με τον Ντάμσκγαρντ να παίρνει την θέση του και είναι η αποκάλυψη στα δύο ματς, παίζοντας φυσικά ως πλάγιος εξτρεμ. Η Ουαλία έχει βγάλει την γνωστή της σταθερότητα, είναι σοβαρή αμυντικά, παλεύει με όλες τις δυνάμεις και περιμένει τα πάντα επιθετικά από τον Μπέιλ κυρίως και σε δεύτερη φάση από τους Ράμσεϊ και Τζέιμς. Ο Μπέιλ με τους Τούρκους ήταν από άλλο πλανήτη και παρόλο που έχασε και πέναλτι οδήγησε την ομάδα του σε εύκολη νίκη, στα άλλο δύο ματς πάντως προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Με την Ελβετία ήταν τυχερή που πήραν τον πόντο...πετυχαίνοντας το γκολ με στημένη φάση, ενώ με τα δεύτερα της Ιταλίας ήταν εμφανώς κατώτερη. Τι περιμένουμε λοιπόν την Δανία να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, θα βρει ένα γκολ με τόσες ευκαιρίες που δημιουργεί και με τον ενθουσιασμό που έχει. Από την άλλη αμυντικά δεν έδειξε σταθερότητα και η Ουαλία σε κάποια αντεπίθεση με κάποιο στημένο του Μπέιλ μπορεί επίσης να βρει δίχτυα. Οπότε πρώτο σημείο το γκολ-γκολ, ίσως χρειαστεί παραπάνω από 90 λεπτά για να λύσουν τις διαφορές τους. Στα ειδικά θα ποντάρουμε σε μια ασίστ από τον Μπέιλ...ενώ αξίζει και το γκολ από τον Μέιλε που παρότι παίζει μπακ-χαφ έχει τις περισσότερες τελικές μετά τον Πόουλσεν, ενώ σκόραρε και το τέταρτο γκολ με την Ρωσία.

ΙΤΑΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 1: Η Ιταλία ήταν εντυπωσιακή μέχρι τώρα ακόμα και με τις 8 αλλαγές που έκανε ο Μαντσίνι κόντρα στην Ουαλία η εικόνα ήταν ίδια, δείχνοντας πως υπάρχει ομοιογένεια και συνοχή που δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Τώρα οι βασικοί λογικά επιστρέφουν με τον Βεράτι που ήταν εντυπωσιακός να διεκδικεί θέση, βάζοντας μεγάλο δίλημμα στον Μαντσίνι που δεν μπορεί να υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα τους Φλορέντζι, Κιελίνι. Τρέξιματα, πίεση ψηλά,συνεργασίες στο επιθετικό κομμάτι και φοβερή μετάβαση από φάση άμυνας σε φάση επίθεσης. Πλέον οι Ιταλοί είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση βάση αποδόσεων, μένει να δείξουν την ανθεκτικότητα  τους και στα δύσκολα που έρχονται.Η Αυστρία προκρίθηκε χωρίς να εντυπωσιάσει, ειδικά στο δύσκολο τεστ με την Ολλανδία ήταν άφαντη και έχασε με κάτω τα χέρια. Σίγουρα είναι επιτυχία η πρόκριση της, άλλωστε το έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχει καλές μονάδες με παίκτες που είναι βασικοί στην  Βundesliga αλλά πιστεύω πως θα λυγίσει από την φουριόζα Ιταλία εύκολα ή δύσκολα. Ο άσος πληρώνει 1,50...οπότε θα τον συνδυάσουμε και με το οver 1,5. Στα ειδικά στοιχήματα αξίζει μια καρτούλα στον αργό Ντράκοβιτς που θα αντιμετωπίσει τους ταχυδυναμικούς Ιταλούς με χαφ που κάνουν συχνά κίνηση μέσα στην περιοχή.


Δυάδα

ΙΤΑΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 1&ΟVER 1,5 1,90

OYAΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,37


Να δεχτεί κάρτα

ΝΤΡΑΓΚΟΒΙΤΣ(ΑΥΣΤΡΙΑ)  4,00


Να δώσει ασίστ

ΜΠΕΊΛ(ΟΥΑΛΙΑ) 5,50


Να σκοράρει

ΜΕΪΛΕ(ΔΑΝΙΑ) 12,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου