Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ



 Mπήκαμε στην τελευταία αγωνιστική με τον πρώτο όμιλο να ολοκληρώνεται χτες και την Τουρκία να απογοητεύει και πάλι, μας πλήρωσε τουλάχιστον το μονό αποδεκτό στο οβερ 3,5 στο ματς με την Ελβετία. Οι Ιταλοί ολοκλήρωσαν το απόλυτο με τον Μαντσίνι να κάνει rotation και να ξεκουράζει τους βασικούς ενώ αγωνίστηκε και ο Βεράτι μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την φαρέτρα του Ιταλού τεχνικού. Στα του Σαββάτου καταποντιστήκαμε...αρχικά η Γαλλία δεν έβαλε το γκολ στις φάσεις που έκανε από νωρίς, το δέχτηκε στην μοναδική απειλή που δέχτηκε...και ύστερα με 68.000 χιλιάδες στο πλευρό τους οι Ούγγροι γιγαντώθηκαν με αποτέλεσμα να πάρουν τον βαθμό. Φάνηκαν κακά σημάδια για την ομάδα του Ντεσάμπ, όπως έλλειψη υπομονής και σωστού τρόπου ανάπτυξης...αλλά και πάλι είναι το φαβορί ακόμα. Στο άλλο ματς οφείλουμε να πούμε πως πέσαμε τελείως έξω, με τον Λεβ να κερδίζει κατακράτος τον Σάντος στην μάχη των πάγκων. Ο Γερμανός τεχνικός στο 3-4-3, έκανε το τρικ σε φάση επίθεσης με το ένα στόπερ να ανεβαίνει πολύ ψηλά δημιουργώντας τον παίκτη παραπάνω με αποτέλεσμα οι αμυντικοί των Πορταγάλων να είναι ένας λιγότερος και να μένει συνήθως ολομόναχος ο Γκόσενς ή ο Κίμιχ από την άλλη. Δείτε ΕΔΩ μια εξαιρετική τακτική ανάλυση του αγώνα. Για τους Πορτογάλους το ματς με την Γαλλία είναι τελικός...αλλά τους κάνει και η ισοπαλία, οπότε θεωρώ ότι θα προκριθούν, αλλά δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα. Η Γερμανία σίγουρα έχει προβλήματα αλλά δεν την ξεγράφεις εύκολα. Πάμε να δούμε τα σημερινά που θα ασχοληθούμε μόνο με τα δύο ματς, και ίσως live για το Ρωσία-Δανία.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER 3,5: Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν κάνει τα απαραίτητα στην διοργάνωση...κέρδισαν τα Σκόπια, ενώ και οι δύο έχασαν από τους Ολλανδούς με την Ουκρανία πάντως να το παλεύει περισσότερο. Η ισοπαλία στο μεταξύ τους βγάζει δεύτερη την Ουκρανία και τρίτη την Αυστρία αλλά και 99% με πρόκριση στους 16. Για αυτό η ισοπαλία παίζει τόσο χαμηλά. Είναι πιθανό να την φέρουν την ισοπαλία και να είναι ευχαριστημένοι και οι δύο, αλλά πιστεύω πως θα το κάνουν με γκολ, γιατί όχι με 2-2; Δεν έχει έρθει ακόμα αυτό το σκορ στην διοργάνωση. Πληρώνει 5,5 να δούμε τέσσερα γκολ. Πιο safe το γκολ-γκολ στο 2,10.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟVER: Άλλη ομάδα το Βέλγιο και άλλη με τον Ντε Μπρούινε στο χορτάρι στον αγώνα με την Δανία. Ο μεσοεπιθετικός της Mάντστερ Σίτι είναι από τους λίγους παίκτες αυτή την στιγμή που μπορούν να καθορίσουν μόνοι τους ένα ματς, είναι World Class player. Μαζί με αυτόν πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Αζάρ,Βίτσελ. Ο Μαρτίνεθ σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα τους ξεκινήσει όλους σήμερα για να πάρουν ρυθμό. Η Φιλανδία είναι μια φιλότιμη ομάδα, με ελάχιστη ποιότητα που ποντάρει στην οργάνωση στην άμυνα και στον Πούκι. Θεωρητικά η ισοπαλία τους κάνει και τους δύο αλλά πιστεύω πως το Βέλγιο θα μπει να καθαρίσει το ματς για να πάρει και ψυχολογία για την συνέχεια, η Φιλανδία αν δεχτεί γκολ και ανοιχτεί....είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχει μεγάλο πρόβλημα...Θα ποντάρουμε στο οβερ και ουσιαστικά κυνηγάμε να ανοίξει το σκορ το Βέλγιο στο πρώτο ημίχρονο...

ΡΩΣΙΑ-ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ LIVE: Σούπερ ματς...με τις δύο ομάδες να είναι ζωντανές στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Ρωσία και με ισοπαλία είναι ευχαριστιμένη, η Δανία θέλει νίκη με 2-0 και ήττα της Φιλανδίας  η νίκη με 1-0 και ήττα της Φιλανδίας με παραπάνω από ένα γκολ. Γενικά το ματς είναι περισσότερο για live...και όχι για παιχνίδι από πριν. Η Ρωσία έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει για δύο αποτελέσματα αλλά η άμυνα της δεν μας έπεισε ότι μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα...η Δανία από την άλλη ήταν εξαιρετική με το Βέλγιο και δεν πήρε ούτε πόντο κάτι που κάνει την θέση της δύσκολη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ: Δεν μας απασχολήσει στοιχηματικά η Ολλανδία πρώτη τα Σκόπια τελευταία , αλλάγες ο Ντε Μπουρ, τελευταίο ματς του Πάντεφ με την εθνική...ίσως ένα γκολ για το φινάλε στο 5,50;

Δυάδα

ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟVER 1,90

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G 2,10


Mονό αποδεκτό

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER 3,5  5,50


ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2-2  13,00


Να σκοράρει

ΠΑΝΤΕΦ(ΣΚΟΠΙΑ)  5,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου