Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ, ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΣΚΩΤΖΕΖΟΙ

 


Με την Δανία να διαλύει την Ρωσία και να παίρνει δίκαια την πρόκριση στους 16 τέλειωσε η χτεσινή βραδιά, με τους συμπαίκτες του Έρισκεν να παίζουν και για αυτόν με αποτέλεσμα να έχουν φτερά στα πόδια τους. Οι Ρώσοι πλήρωσαν τις χτυπητές αδυναμίες που έχουν στην άμυνα. Το Βέλγιο θα μπορούσε να κερδίσει με 5-0 αλλά σπαταλούσε τις ευκαιρίες πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να μην βγει ποτέ το over που περιμέναμε. Στον δεύτερο όμιλο η Ουκρανία πλήρωσε ακριβά τον τραυματισμό του Μαλινόφσκι αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερό πως δεν είχε λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, έτσι η ομάδα του Σεφτσένκο ελπίζει μέσω της τρίτης θέσης, έχει ήδη από κάτω της την Φιλανδία...Η Αυστρία δεν με έπεισε παρά την νίκη της, πιστεύω θα είναι χαμηλό εμπόδιο για την Ιταλία. Τέλος η Ολλανδία τα έχει κάνει όλα σχεδόν τέλεια μέχρι τώρα, τα δύσκολα όμως είναι μπροστά της και αμφιβάλλω αν μπορεί να τα διαχειριστεί. Μόνο τα δύο ματς του τέταρτου ομίλου σήμερα στο πρόγραμμα και πάμε να τα δούμε.

Φανερά ξεζουσιμένος ο Μόντριτς...


ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ 2: Τα αποτελέσματα έφεραν την κατάσταση στην σημερινό αγώνα να είναι ζωής και θανάτου, νοκ άουτ σε 90 λεπτά. Όποιος κερδίσει προκρίνεται, ο ηττημένος πάει σπίτι του, με την ισοπαλία μας αποχαιρετούν και οι δύο και πανηγυρίζουν οι Ουκρανοί.. Πρώτο κρατούμενο λοιπόν ότι οι δύο ομάδες αναγκαστικά θα παίξουν για την νίκη και μόνο, οπότε τα γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς είναι αρκετά πιθανά. Πάμε τώρα στην εικόνα των δύο ομάδων. Η Σκωτία έρχεται από σχεδόν τέλειο ματς απέναντι στην μισητή Αγγλία, απειλήθηκε ελάχιστα, έπαιξε με μπόλικο πάθος, ενώ έκανε και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες αλλά της έλειψε η ακρίβεια στην τελική προσπάθεια, το ίδιο έπαθε και στην πρεμιέρα με την Τσεχία αφού το 2-0 την αδικεί πάρα πολύ. Ο παίκτης αποκάλυψη ο 20χρόνος Γκίλμουρ που βγήκε Mvp με την Αγγλία μένει εκτός με covid. Λογικά θα επανέλθει ο ΜακΤόμινεϊ στο κέντρο για να καλύψει το κενό. Η Κροατία πραγματικά μοιάζει ανήμπορη, της λείπει φρεσκάδα, ενέργεια και καθαρό μυαλό...είναι χαρακτηριστικό πως απέναντι στην Τσεχία έτρεξε 13χλμ λιγότερο...Από ποιότητα βέβαια ξεχειλίζει αυτό την έσωσε, μια ενέργεια του Πέρισιτς της έδωσε τον βαθμό και την κράτησε ζωντανή. Το γεγονός πως έπαιξε στο Λονδίνο, επέστρεψε για δύο μέρες στην Κροατία και χτες ταξίδεψε ξανά για Γκλασκώβη επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον παράγοντα κούραση. Υπάρχουν αρκετά σημάδια και κακού κλίματος στην ομάδα, αφού φαινόταν πολλές φορές με την γλώσσα του σώματος το στράβωμα....προς τον συμπαίκτη, ενώ ο Λόβρεν πήρε φόρα και χτύπησε ένα φάουλ μόνος του και φυσικά στα περιστέρια με τον Μόντριτς να μένει μαλάκας...δίπλα του. Οι Σκωτζέζοι υστερούν σε ποιότητα.αλλά παίζουν εντός έδρας, έχουν ψυχολογία μετά την εμφάνιση με την Αγγλία, έχουν τεράστια συσπείρωση και είναι δεδομένο πως θα βγάλουν περισσότερο πάθος και τρεξίματα από την ξεσουζισμένη Κροατία. Η απόδοση στο 3,30 αξίζει 100% το ρίσκο, πάμε με τους Braveheart. 

ΤΣΕΧΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Τους έφυγε το άγχος πρόκρισης, το μεταξύ τους θα κρίνει την πρώτη θέση, με την Τσεχία να βολεύεται και με την ισοπαλία. Το θέμα είναι ότι η πρώτη θέση φέρνει στους 16 τον δεύτερο από τον όμιλο του θανάτου(Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία) ενώ η δεύτερη θέση τον δεύτερο από τον όμιλο της Ισπανίας(είναι όλα ανοιχτά). Η Τσεχία ήταν καλύτερη της Κροατίας, έτρεξε πολύ περισσότερο (13χλμ) και είχε τον έλεγχο του αγώνα, δέχτηκε το γκολ στην μοναδική ίσως φάση που αδράνησε. Κυριαρχίκος ο Σούτσεκ στο κέντρο, της λείπει ίσως ένας παίκτης που να έχει την ατομική ενέργεια. Πάντως αποτελούν ένα εξαιρετικό σύνολο με ομοιογένεια και συνοχή. Η Αγγλία βρήκε απέναντι της μια ψυχωμένη και οργανωμένη Σκωτία και σκάλωσε...αφού δεν μπορούσε με τίποτα να δημιουργήσει, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάουθγκέιτ να είναι φανερό πως δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την πίεση. Ο Κέιν είναι εκτός τουρνουά μέχρι στιγμής...κάτι που περιμέναμε. Γενικά μετά τον ενθουσιασμό της πρεμιέρας...βγήκε γκρίνια γύρω από την ομάδα από τα αδηφάγα media στην Αγγλία. Θεωρώ ότι η Αγγλία θέλει την πρωτιά αφού αυτό θα της δώσει το πλεονέκτημα να έχει έδρα στο Γουέμπλεϊ σχεδόν μέχρι τον τελικό...έτσι και αλλιώς και δεύτερη να βγει πιθανόν να βρει την Ισπανία μπροστά της. Η απόδοση για νίκη τους πάντως είναι αποτρεπτική, δεν θα το αγγίξουμε το ματς...ας κάνουν ότι θέλουν άλλωστε θα επικεντρωθούμε στο άλλο ματς που θα είναι το καλό μας ποντάρισμα.

Μονό αποδεκτό

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ 2  3,30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου