Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΛΕΒ


 Πάνε να μας διαψεύσουν μέχρι τώρα οι παίκτες αφού βλέπουμε ωραία ματς με ρυθμό και φάσεις, το αντίθετο από ότι περιμέναμε. Τέτοιο ήταν και το Σκωτία-Τσεχία που τα δύο γκολ που μπήκαν είναι λίγα σε σχέση με τις πολλές φάσεις...ενώ κάρτες που περιμέναμε δεν βγήκε ούτε μία. Η Σλοβακία κέρδισε χωρίς να εντυπωσιάσει την Πολωνία που δείχνει να μην ξέρει πως να εκμεταλλευτεί τον Λεβαντόφσκι. Για την Ισπανία τα είχαμε και στην ανάλυση μας...χωρίς σέντερ φορ δεν πάει πουθενά, ρεκόρ κατοχής μπάλας στο 86%, ε και; Λίγο πιο προσεκτική να ήταν ο Ισάκ με τον Μπεργκ στις απίθανες ευκαιρίες που έχασαν θα μιλούσαμε για την απόλυτη κηδεία. Βέβαια αν βάλει μυαλό ο Λούις Ενρίκε και βάλει τον καυτό Μορένο βασικό θα αλλάξει το πράγμα σε 17 λεπτά δημιούργησε πολύ περισσότερα πράγματα από τον Μοράτα. Το βράδυ στο Copa America oι κάρτες βγήκαν εύκολα...σε ένα ματς γεμάτο ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα και μονομαχίες. Σήμερα έχουμε δύο ματς στο Εuro με τον όμιλο του θανάτου που είναι και ο τελευταίος πριν αρχίσει η δεύτερη αγωνιστική αύριο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 και UNDER 3,5: Πρεμιέρα για την δεύτερη επιλογή μας για κατάκτηση της διοργάνωσης, την Πορταγαλία του Φερνάντο Σάντος. Ο αποκλεισμός του Κανσέλο την τελευταία στιγμή χαλάει τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού αφού ο μπακ της Σίτι αποτελούσε βασικό γρανάζι στην αμυντική λειτουργία. Οι Πορτογάλοι πάντως δείχνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και στις τάξεις τους επικρατεί αισιοδοξία. Σημαντικό το σημερινό ματς αφού με την Γερμανία και την Γαλλία στον όμιλο δεν χωράει απώλεια απέναντι στην Ουγγαρία. Μπορεί να παίζουν εντός έδρας οι Ούγγροι και μάλιστα σε γεμάτο γήπεδο με 68.000 κόσμο, όμως υστερούν σε ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Έρχονται πάντως από αήττητο σερί 11 αγώνων με την άμυνα να είναι το δυνατό σημείο με τον Ιταλό τεχνικό Ρόσι. Η απουσία του Σομπολοζάι της στερεί τον με διαφορά καλύτερο της παίκτη. Θα βρει τον τρόπο η Πορτογαλία έστω με ένα γκολ να πάρει την νίκη. Θα ποντάρουμε και στο να κιτρινιστεί ο Νάγκι, με τον αμυντικό μέσο της Μπρίστολ Σίτι να έχει ανασταλτικό ρόλο και τους Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάντο Σίλβα να είναι οι κύριο αντίπαλοι του. Στα τελευταία 16 ματς με την εθνική έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα 6 φορές. Ο Τούρκος Τσακίρ βοηθάει με τα στατιστικά του .

ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1: Το ματς γίνεται στο Μόναχο και αυτό είναι το μοναδικό πλεονέκτημα των Γερμανών που έχουν πολλά προβλήματα στο ρόστερ τους και φυσικά έναν προπονητή που έπρεπε να έχει φύγει από καιρό. Αναιρέθηκε μόνος του καλώντας τους Μίλερ, Χούμελς γιατί κατάλαβε μάλλον τον κίνδυνο να ξεφτιλιστούν ξανά όπως το Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν μπορούν οι δύο τους τόσο εύκολα να λύσουν όλα τα προβλήματα. Για να χωρέσει στην ενδεκάδα τους πάντες, βάζει στα χαφ δυάδα Γκουντογάν, Κρος και τον Κίμιχ δεξιά....το έκανε ξανά με την Ισπανία και έφαγε 6 γκολ. Οι Γάλλοι έχουν απίστευτη ποιότητα και αν βρουν χώρους μπορούν να διαλύσουν την άμυνα των Πάντσερ. Πάντως και ο Ντεσάμπ έχει προβλήματα με τον Ζιρού να κάνει δηλώσει μετά το τελευταίο φιλικό για τον Εμπαμπέ ότι δεν τον τροφοδότησε όπως έπρεπε...η φωτιά άναψε και ο έμπειρος τεχνικός τους κάλεσε σε δείπνο για να ηρεμήσει την κατάσταση. Θεωρώ πως η Γαλλία θα βρει τον τρόπο να πάρει την νίκη, στο 2,60 μας κάνει.


Δυάδα BET365

ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1   2,70

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2&UNDER 3,5  2,00


Nα δεχτεί κάρτα ΒΕΤ365

ΝΑΓΚΙ(ΟΥΓΓΑΡΙΑ)  4,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου