Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

IT'S COMING HOME


Μεγάλη ήττα η χτεσινή σε όλα τα επίπεδα. Η Ουρουγουάη δεν κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία του Καβάνι και από την στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα, με τον Μουσλέρα να μας αποτελειώνει. Το πάθος των παικτών του Σουάρες, των οπαδών στις κερκίδες, το κλάμα του Χιμένες γύρω στο 85' αποτελούν πλέον κομμάτι από τις σημαντικές εικόνες του τουρνουά. Ο Μαρτίνεθ κατάλαβε τι θα πάθαινε αν δεν άλλαζε τακτική και με τρεις κινήσεις έκανε ματ στην Βραζιλία. Έβαλε τον Φελαϊνί δίπλα στον Βίτσελ, απελευθέρωσε τον Ντέ Μπρούινε που πολλές φορές μάλιστα έπαιζε στην κορυφή με τον Λουκάκου να πηγαίνει δεξιά για να εκμεταλλευτεί τα κενά που άφηνε ο Μαρσέλο, ενώ ο Τσαντλί από αριστερά έπαιξε πολύ αμυντικά. Επειδή τον κράξαμε αρκετά χτες ο Μαρτίνεθ πήρε άριστα, σίγουρα βοήθησε το γεγονός πως οι Βραζιλιάνοι έχασαν δύο απίστευτες ευκαιρίες στο 0-0 και στο καπάκι ήρθε το αυτογκόλ αλλά ο Ισπανός τεχνικός χτες διάβασε πολύ καλά το ματς. Αντίθετα η Βραζιλία έδειξε να μην έχει τρόπο να ξεπεράσει το σοκ και προσπάθησε ανορθόδοξα να φτάσει στην ανατροπή.  Από χτες οριστικά αποτύχαμε στο Μουντιάλ αφού θέλαμε στην τετράδα Ισπανία, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Κολομβία, ευτυχώς όπως όλα δείχνουν θα μας χρυσώσει το χάπι ο Κέιν. Πλέον και εμείς είμαστε με την Αγγλία και τραγουδάμε it's coming home...



ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G: Η Σουηδία συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, φοβερά πειθαρχημένη ομάδα, με σοβαρότητα, αυτοπεποίθηση και πίστη στο πλάνο του προπονητή. Αθλητική ομάδα με το 4-4-2 να μην αλλάζει για κανένα λόγο, πολύ τρέξιμο και γρήγορες αντεπιθέσεις. Απέναντι στην Ελβετία μπορεί να μην είχε την κατοχή αλλά ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο, βρήκε το γκολ και στην συνέχεια με άμυνα γρανίτη το κράτησε το 1-0 ως στο τέλος. Η Αγγλία σε ένα σβηστό ματς απέναντι στην Κολομβία ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει. Στις καθυστερήσεις όμως δέχτηκε το γκολ ψυχρολουσία αλλά έδειξε χαρακτήρα στα πέναλτι και πήρε μια σπουδαία πρόκριση. Έτσι τώρα το νεανικό σύνολο του Σάουθγκεϊτ που πήγε στην Ρωσία χωρίς πολλές προσδοκίες βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση να βρεθεί σε ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 28 χρόνια. Το 1,95 που πληρώνει η νίκη των Άγγλων είναι μικρό, από την στιγμή που πιστεύουμε στην νίκη τους θα την συνδυάσουμε με το γκολ-γκολ. Δέχτηκαν γκολ και στα 4 ματς μέχρι τώρα ακόμα και από Παναμά, Τυνησία, με τον Γουόλκερ να αποτελεί πηγή κινδύνων. Στο 2,25 το απλό γκολ-γκολ, στο 5,50 αν το συνδυάσουμε με νίκη των Άγγλων. Για σκόρερ θα πάμε με τον Ντέλε Άλι, η άμυνα των Σουηδών θα προσαρμοστεί πάνω στον Κέιν και ο άσος της Τότεναμ που θα έρχεται από πίσω θα βρει χώρους, δείτε πρώτα ενδεκάδες πάντως γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Άλι.

ΡΩΣΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2: Η Ρωσία έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτή, αφού υπήρχε μεγάλος φόβος μήπως μείνουν έξω ακόμα και από την φάση των ομίλων. Η ρωσική αρκούδα δεν έχει ποιότητα, αλλά δείχνει μεγάλη συνοχή και τρέχει πάρα πολύ...παρότι υπάρχουν στο ρόστερ και αρκετά μεγάλα παλικάρια. Παίζοντας μαζική άμυνα κατάφερε να μπλοκάρει την φλύαρη Ισπανία και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Η Κροατία απέναντι στην σφιχτή Δανία τα βρήκε σκούρα, αγχώθηκε και  χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει την πρόκριση. Η ποιότητα τους δεν αμφισβητείται, θα έχει τα ηνία του αγώνα και θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ρώσων, άλλωστε η επιθετική τριάδα Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς, Πέρισιτς δεν θέλουν πολύ χώρο για να εκτελέσουν και ούτε θα γυρίζουν την μπάλα γύρω-γύρω στην περιοχή. Ο Μόντριτς που ήταν μέτριος με την Δανία λογικά θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ποντάρουμε στην Κροατία.

Δυάδα
ΡΩΣΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2  2,20
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G  2,5

Moνό αποδεκτό
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G & 2  5,50

Ακριβές Σκορ
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 1-2  10,00
ΡΩΣΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 0-2  9,50

Αnytime Scorer
ΝΤΕΛΕ ΑΛΙ(ΑΓΓΛΙΑ) 4,75

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου