Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ


Το πάλεψε η Κολομβία όσο μπορούσε αν και ήταν φανερό πως η απουσία του Χάμες ήταν τεράστια στο επιθετικό κομμάτι αφού δεν δημιούργησαν ούτε μία φάση. Έστω και έτσι κατάφεραν να πάνε ως στα πέναλτι. Η Σουηδία σε ένα οριακό ματς έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα είναι παίρνοντας την πρόκριση. Φτάσαμε στα προημιτελικά και είναι σίγουρο πως θα απολαύσουμε 4 ματσάρες.



ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΓΑΛΛΙΑ: Στα μακροχρόνια μας έχει μείνει ζωντανή η πρόκριση της Ουρουγουάης στα ημιτελικά οπότε είναι δεδομένο πως σήμερα θα είμαστε μαζί της. Ο τραυματισμός του Καβάνι είναι κάτι που αλλάζει δυστυχώς τις ισορροπίες, η Ουρουγουάη δεν έχει πολλές λύσεις και ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι κάτι παραπάνω από κομβικός στο παιχνίδι της. Όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει και ο Στουάνι θα τον αντικαστήσει, ο 31χρόνος επιθετικός της Χιρόνα πέτυχε 19 γκολ στην La Liga αλλά σίγουρα δεν είναι Καβάνι. Από εκεί και πέρα η Ουρουγουάη δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κατώτερη, το μαχητικό πνεύμα, η σκληράδα και η αμυντική λειτουργία για σεμινάριο θα βρίσκονται στο γήπεδο του Καζάν με τον 71χρόνο Όσκαρ Ταμπάρες να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους παίκτες αλλά και για όλο το έθνος. Η Γαλλία βρήκε την Αργεντινή και ξέσπασε, αφού πρώτα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο...έχει πολύ ταλέντο και ποιότητα αυτή η ομάδα αλλά σαν κάτι να μην τους αφήνει να παίξουν. Οι κενοί χώροι που βρήκαν μετά το 60' με την Αργεντινή δεν υπάρχουν απέναντι στους στρατιώτες της Ουρουγουάης και όσα καλά λόγια να είπε ο Γκριεζμάν για την Ουρουγουάη και τον κουμπάρο  του Γκοντίν(του βάφτισε την κόρη)...είναι σίγουρο πως θα περάσει εφιαλτικές στιγμές σήμερα απέναντι του. Κρίσιμη η μάχη του κέντρου, για την Γαλλία μέχρι τώρα τα κάνει όλα ο Καντέ, αλλά σήμερα θα έχει απέναντι του τον ρόμβο του Ταμπάρες με Τορέιρα, Βεσίνο, Μπεντακούρ, θα χρειαστεί βοήθεια από τον Πογκμπά αλλά και τον Τολισό που μάλλον θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ματουιντί. Η Ουρουγουάη δεν θέλει την μπάλα στα πόδια της,απέναντι στην Πορτογαλία είχε 39% κατοχή μπάλας, σε όλα τα ματς δεν είχε την κατοχή ακόμα και με την Σαουδική Αραβία. Ο Εμπαμπέ θα πέσει πάνω στον Λαξλάτ που δεν είναι καθαρό αριστερό μπακ...αλλά δεν θα χαριστεί οπότε η κίτρινη για τον Ουρουγουανό στο 5,00 είναι επιλογή.Δεν λέω φαβορί η Γαλλία αλλά γίνεται να ξεγράψεις εύκολα αυτήν την Ουρουγουάη; Άλλωστε και η παράδοση είναι μαζί της σε 8 ματς απέναντι στην Γαλλία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Από την στιγμή που θέλω πρόκριση της για να πληρωθώ δεν ποντάρω κάτι. Έμπνευση το γκολ του Γκοντίν η Ουρουγουάη στις στημένες φάσεις είναι εξαιρετική και το anytime Γκοντίν πληρώνει 21,00.



ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1: Η Βραζιλία συνεχίζει την ανοδική της πορεία και σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται πιο σοβαρή και αποφασισμένη. Δεν απειλείται σχεδόν καθόλου και στην επίθεση με την ποιότητα που έχει είναι σίγουρο πως θα φτιάξει φάσεις και θα πετύχει γκολ. Θα λείψει ο Κασεμίρο αλλά ο Φερναντίνιο είναι τουλάχιστον ισάξιος, επιστρέφει ο Μαρσέλο αλλά και να μην μπει στην ενδεκάδα ο Φιλίπε Λούις κάλυψε εξαιρετικά το κενό του. Γενικά ο Τίτε έχει φτιάξει ένα καλοκουρδισμένο σύνολο με εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα, είναι φανερό στον τρόπο που πανηγυρίζουν σε κάθε γκολ, έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις και έχει τον απόλυτο σεβασμό από όλους στην Βραζιλία. Το Βέλγιο κατάφερε να γυρίσει το ματς με την Ιαπωνία, πέτυχε ένα τυχερό γκολ με τον Βερτόγκεν, μετά το σχέδιο ήταν το...κεφάλι του Φελαϊνί και η ανατροπή ήρθε με την απίστευτη αφέλεια των Σαμουράι που είχαν δικό τους κόρνερ και δέχτηκαν γκολ στην αντεπίθεση στο 93'. Ο Μαρτίνεθ ήταν χαρούμενος στην συνέντευξη τύπου, όταν του ανέφεραν τα αμυντικά κενά της ομάδας του, είπε τα γνωρίζουμε και προσπαθούμε να τα περιορίσουμε. Το 3-4-3 δεν αλλάζει και ακόμα και ο Τσαντλί να παίξει στο αριστερό άκρο πάλι δεν πρόκειται για καθαρό ακραίο μπακ που θα κρατάει την θέση του. Το δίδυμο Βίτσελ, Ντε Μπρούιν δεν μαρκάρει ποτέ, υπάρχει πάντα ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στα τρία στόπερ και το κέντρο, σε αυτό το κενό θα βρίσκεται σήμερα ο Κουτίνιο... επίσης στον αεροδιάδρομο στα άκρα θα πετούν οι Γουίλαν, Νεϊμάρ, Μαρσέλο, αν οι Ινούι, Χαραγκούτσι, Ναγκατόμο, Σακάι έκαναν πάρτι οι Βραζιλιάνοι μπορούν να κάνουν φεστιβάλ που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Όσο και να το σκεφτώ αν δεν αλλάξει κάτι ο Μαρτίνεθ δεν υπάρχει τρόπος να μην ηττηθεί από αυτήν την Βραζιλία, όσο και καλό ματς να κάνουν μπροστά οι Αζάρ, Μέρτενς, Λουκάκου. Πιστεύω πως η Βραζιλία θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα.

Μονό αποδεκτό
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1  2,15

Να δεχτεί κάρτα
ΛΑΞΛΑΤ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 5,00

Anytime Scorer
ΓΚΟΝΤΙΝ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)  21,00
ΚΟΥΤΙΝΙΟ(ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 3,20

Ακριβές Σκορ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 3-0  21,00


ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου