Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ


Μπήκαμε στην τελική ευθεία, τέσσερα ματς μας έμειναν για να βάλουμε το Μουντιάλ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το Σάββατο τα δύο φαβορί πήραν πρόκριση, η Αγγλία πολύ εύκολα και η Κροατία με...δραματικό φινάλε. Οι δύο ημιτελικοί είναι οριακοί και αρκετά μοιρασμένοι, θα δώσουμε προβάδισμα στην Αγγλία και θα πάμε με τα πολλά γκολ στο πρώτο ημιτελικό.

ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟVER:  Το Βέλγιο έκανε την υπέρβαση κάνοντας το τέλειο ματς απέναντι στην Βραζιλία, με τον Μαρτίνεθ να παίρνει άριστα στο τακτικό κομμάτι. Η Γαλλία με σοβαρή εμφάνιση λύγισε τα παλικάρια της Ουρουγουάης. Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο είναι η ποιότητα και η ταχύτητα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για να καταλήξουμε στο οver, αρκεί να μπει ένα γκολ νωρίς για να δούμε ένα ματς με ρυθμό και γκολ.

Ο λεβέντης μας
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2: Δεν τις περιμέναμε να φτάσουν τόσο ψηλά, κατάφεραν να περάσουν τις προσδοκίες με την Κροατία να μένει ζωντανή δύο φορές στα πέναλτι και την Αγγλία μία. Ο Μόντριτς και η παρέα του τα βρήκαν δύσκολα απέναντι και στην Ρωσία, όπως και με την Δανία. Μπορεί να είχαν την κυριαρχία και τον έλεγχο του αγώνα δεν κατάφεραν να επιβληθούν στα 120 λεπτά. Αυτό έφερε επιπλέον κούραση με αποτέλεσμα ο Βρσάλικο να είναι εκτός και ο ήρωας τερματοφύλακας Σούμπασιτς με τον  Λόβρεν να έχουν ενοχλήσεις και να μην είναι 100% σίγουρο ότι θα αγωνιστούν. Αντίθετα η Αγγλία απέναντι στην Σουηδία κυριάρχησε από την αρχή, πέτυχε και πάλι γκολ με στημένη φάση που είναι το μεγάλο της όπλο, ενώ είδε τον Πίκφορντ να πραγματοποιεί δύο φοβερές επεμβάσεις και να της επιτρέπει να μην αγχωθεί καθόλου για την πρόκριση. Η Αγγλία μπορεί να μην έχει την εμπειρία των Κροατών αλλά δείχνει πιο έτοιμη ομάδα και θα ποντάρουμε στην νίκη της στα 90 λεπτά.

Δυάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟVER 2,00
KΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2  2,35

Ακριβές Σκορ
ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 2-2  15,00
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 1-2  11,00

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ
Πρώτος Σκόρερ διοργάνωσης ΚΕΙΝ 17,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου