Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ


Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε ο αποκλεισμός. Η Ουρουγουάη πήρε την πρόκριση αλλά μας τα χάλασε η Ισπανία και έμεινε εκτός. Εκτός από την δυάδα που κλείναμε με το οver της μας πέταξε έξω και στα μακροχρόνια μας. Μείναμε πλέον με τα καμάρια μας την Ουρουγουάη και την Κολομβία και φυσικά τον Κέιν....αν και ο συνδυασμός Κολομβία και Κέιν δεν συμβαδίζουν αφού κοντράρονται αύριο βράδυ. Για την Αργεντινή τα ξέραμε και πολύ έμεινε μέσα στο ματς, ενώ περιμέναμε και την Κροατία να δυσκολεύεται από την σοβαρή Δανία αλλά όχι τόσο...Θα δούμε μόνο τα δύο σημερινά αφού για τα αυριανά είναι σημαντικές οι τελευταίες ειδήσεις και ιδιαίτερα η κατάσταση του Χάμες.



BEΛΓΙΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ OVER 3,5: Το Βέλγιο έστω και με αλλαγές επικράτησε της  Αγγλίας και έκανε το απόλυτο στους ομίλους. Τελικά συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε αφού Παναμάς και Τυνησία δεν ήταν σοβαρά τεστ και με την Αγγλία το ματς ήταν περίεργο. Το δεδομένο είναι πως το 3-4-3 είναι φουλ επιθετικό, το δίδυμο Βίτσελ, Ντε Μπρουίνε έχει θέματα ανασταλτικά και οι ακραίοι Μενιέ, Καράσκο παίζουν πολύ επιθετικά και δεν έχουν καλές επιστροφές. Η Ιαπωνία με την Πολωνία έχασε 1-0 κάτι λογικό αφού ο προπονητής έκανε 6 αλλαγές αφήνοντας έξω Ινούι, Καγκάβα, Χαραγκούτσι, Οσάκο ίσως τους καλύτερους των δύο πρώτων ματς. Έστω και στο Fair Play η Ιαπωνία προκρίθηκε και πλέον θα δούμε κανονική ενδεκάδα. Στα δύο πρώτα ματς είδαμε καλά στοιχεία, φοβερά τρεξίματα που είναι έτσι και αλλιώς το χαρακτηριστικό τους, αλληλοκαλύψεις, πάθος και γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση με τον Ινούι να είναι οργανωτής. Στην άμυνα υπάρχουν θέματα πάντως και δεν υπάρχει σταθερότητα ενώ είναι δεδομένη η έλλειψη ύψους και δύναμης στα στημένα. Περιμένω από την Ιαπωνία να παλεύει έχει τα χαρακτηριστικά να φανερώσει τις αδυναμίες της βελγικής άμυνας αλλά θα περάσει και δύσκολες στιγμές στην δικιά της. Πρώτη επιλογή το οver 3,5. Για σκόρερ θα πάμε με τον Ινούι και τον Βερτόγκεν σε κάποια στημένη φάση.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ UNDER 1,5 : Από την Βραζιλία ξέρουμε πλέον περίπου τι να περιμένουμε. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, υπομονή στο παιχνίδι της, πίστη στο πλάνο του προπονητή και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Μόνο ο Νεϊμάρ είναι το ερωτηματικό, αν γίνει λίγο πιο απλός και ουσιαστικός στο παιχνίδι θα ανεβάσει ένα επίπεδο όλη την ομάδα. Το Μεξικό ήταν διπρόσωπο μέχρι τώρα, τα πήγε περίφημα κόντρα σε Γερμανία και Κορέα αλλά κόντρα στην Σουηδία έκανε τραγική εμφάνιση και γλίτωσε τον αποκλεισμό από το δώρο της Κορέας... Ήταν φανερό πως κόντρα στα ντερέκια της Σουδίας οι Μεξικάνοι υστερούσαν σημαντικά χάνοντας όλες τις μονομαχίες. Το Μεξικό έχει 6 σερί αποκλεισμούς στην φάση των 16 κάτι που δείχνει το ταβάνι τους... Θα το παλέψουν και σήμερα, ως το τέλος ίσως δούμε και παράταση. Θα κρατήσουμε το under 1,5 και για σκορ το 0-0 και το 1-0. Για σκόρερ θα πάμε με τον Ζεσούς ήρθε η ώρα να βάλει το πρώτου του γκολ.

Δυάδα
ΒΕΛΓΙΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ OVER 3,5  3,00
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ UNDER 1,5 3,50

Anytime Scorer
INOYI(IAΠΩΝΙΑ) 9,00
ΒΕΡΤΟΓΚΕΝ(ΒΕΛΓΙΟ) 11,00

Ακριβές Σκορ και σκόρερ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1-0 & ΖΕΣΟΥΣ  14,00

Ακριβές Σκορ
ΒΕΛΓΙΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ 3-2  34,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου