Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ


Νοκ άουτ ματς από σήμερα και πλέον τα λάθη δεν συγχωρούνται, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Οι τέσσερις ομάδες που θέλουμε να πάρουν την πρόκριση έτσι και αλλιώς για τα μακροχρόνια μας είναι η Ουρουγουάη, η Βραζιλία, η Ισπανία και η Κολομβία. Στην σημερινή στήλη θα δούμε τα τέσσερα πρώτα ματς.



ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1: Η Γαλλία έχοντας παίξει ένα καλό ημίχρονο πήρε άνετα την πρόκριση αλλά δέχεται μεγάλη κριτική για τις εμφανίσεις...αλλά και για το φιλικό που έδωσε κόντρα στην Δανία. Αμυντικά έχει δείξει πολύ καλά σημάδια και δέχτηκε γκολ μόνο με το πέναλτι της Δανίας, αυτό το οφείλει κυρίως στον Καντέ που βρίσκεται παντού. Επιθετικά με τον Γκριεζμάν να κινείται σε ρηχά νερά μέχρι τώρα έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά. Η Αργεντινή πέρασε δια πυρός και σιδήρου απέναντι στην Νιγηρία, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τις αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι της. Ειδικά μετά την ισοφάριση έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει αλλά η Νιγηρία δεν είχε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να την τελειώσει. Στο τέλος βρήκε το γκολ με τον αριστερό μπακ που βρέθηκε καταλάθος μέσα στην περιοχή. Το μόνο που έβγαλαν οι Αργεντινοί ήταν μεγάλο πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ο Σαμπαολί ρωτούσε τον Μέσι για να βάλει αλλαγή τον Αγουέρο, ο Μασεράνο με αίματα στο πρόσωπο έτρεχε σαν παλαβός να διορθώσει τα δικά του λάθη. Η Γαλλία μπορεί να μην πείθει αλλά έχει ένα πλάνο και μια σοβαρότητα στο παιχνίδι της σε αντίθεση με την Αργεντινή που έχει μια αναρχία. Θα πάμε με την πιο σοβαρή ομάδα στο 2,40. Επίσης αν στραβώσει το ματς για τους Αργεντινούς το πάθος που έχουν θα τους οδηγήσει...σε νεύρα και η αποβολή πληρώνει 4,33 και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο ο Μασεράνο στο 21,00 που θα τρέχει και δεν φτάνει αλλά και ο αριστερός μπακ Ταλιαφίκο στο 34,00 που θα αντιμετωπίσει τον Εμπαμπέ είναι υποψήφιοι.


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ :  Η Ουρουγουάη είναι επιλογή μας ακόμα και για κατάκτηση και θέλουμε την πρόκριση της για τα μακροχρόνια μας. Η Πορτογαλία ζορίστηκε αρκετά στα ματς των ομίλων, πήρε με μπόλικη δόση τύχης το 3-3 με την Ισπανία, με το Μαρόκο να είναι ανώτερο και να χάνει φοβερές ευκαιρίες απέδρασε με την νίκη, ενώ κόντρα στο Ιράν στο τέλος κόντεψε να πεθάνει ο Σάντος...με το χαμένο τετ α τετ του Ταρέμι. Γενικά οι Ίβηρες έχουν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, τα περιμένουν όλα από τον Ρονάλντο ενώ ούτε στην άμυνα σε πείθουν, αφού όταν πιέστηκαν έδειξαν σημάδια πανικού. Βέβαια και στο Euro είχαν προκριθεί από τον όμιλο με 3 ισοπαλίες και στην συνέχεια έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του. Η Ουρουγουάη προκρίθηκε περπατώντας στην κυριολεξία. Δεν ξόδεψε πολλές δυνάμεις έκανε μόνο τα απαραίτητα κόντρα σε Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία ενώ με την Ρωσία μετά το γρήγορο 2-0 απλά διαχειρίστηκε το ματς. Έδειξε να έχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι πάντως. Είναι όμως η μοναδική που δεν δέχτηκε γκολ μέχρι τώρα, με τον Γκοντίν να κάνει φοβερές εμφανίσεις μέχρι τώρα, ενώ ο Χιμένεθ που έλειψε με την Ρωσία επιστρέφει στο πλευρό του. Δύσκολο σε προβλέψεις το δείχνουν και οι αποδόσεις, δεν ποντάρουμε κάτι σε νικητή αφού θέλουμε έτσι και αλλιώς πρόκριση Ουρουγουάη. Σε ένα fun bet η κόκκινη στον Πέπε πληρώνει 17,00.


ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΟVER: Η Ρωσία έδειξε απέναντι στην Ουρουγουάη πως ο υπερβολικός ενθουσιασμός με τις νίκες επί της Σαουδικής Αραβίας και της Αιγύπτου...ήταν στάχτη στα μάτια. Απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα έκαναν την εμφάνιση τους όλες οι αδυναμίες που περιμέναμε να έχει η διοργανώτρια. Αργή άμυνα χωρίς συνοχή και δυσκολία στην ανάπτυξη και την δημιουργία. Έδειξε πάντως ακόμα και με 10 παίκτες ότι έχει αρκετά τρεξίματα και μπορεί να βάλει ρυθμό στο παιχνίδι της, ήταν η ομάδα που έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα στην φάση των ομίλων. Η Ισπανία παρά τα προβλήματα της κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και πλέον έχει τον δρόμο ανοιχτό για τον τελικό αφού έχει μπροστά της Κροατία, και Κολομβία ή Αγγλία. Δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο πάντως, ειδικά αμυντικά έχει δεχτεί 5 γκολ ενώ ακόμα και από το Ιράν απειλήθηκε αρκετά. Στην επίθεση έχει τον Ίσκο να κάνει φανταστικό τουρνουά αλλά οι υπόλοιποι δεν έχουν ανεβάσει ακόμα στροφές. Οι Ρώσοι παίζουν εντός έδρας και θα τα δώσουν όλα για κάτι καλό, αλλά η άμυνα με τον 38χρόνο Ιγκανάσεβιτς και τον 35χρόνο Ζιρκόφ θα περάσει δύσκολες στιγμές. Θα ποντάρουμε στο οver.



ΚΡΟΑΤΙΑ-ΔΑΝΙΑ Χ ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛ. : Ο Μόντριτς είναι ο κορυφαίος του Μουντιάλ και οδηγεί την Κροατία που είχε το απόλυτο με τρεις νίκες στην φάση των ομίλων παίζοντας μάλιστα με αλλαγές στο τελευταίο ματς με τους Ισλανδούς. Σοβαρή ομάδα η Κροατία με ώριμους παίκτες σε όλες τις γραμμές που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.Παρά τις ανησυχίες για το δίδυμο Λόβρεν, Βίντα μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα ενώ ο αριστερός μπακ Στρίνιτς στέκεται μια χαρά. Στο κέντρο το δίδυμο Ράκιτιτς, Μόντριτς αποτελεί εγγύηση ενώ μπροστά είναι η μοναδική ομάδα που έχει επιθετικούς με ποιότητα αλλά και στρατιώτες στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Ρέμπιτς π.χ. σε 135 λεπτά έχει κάνει 10 φάουλ δείγμα το πόσο σημαντικό είναι το μαρκάρισμα για τους επιθετικούς μία από τα ίδια και ο Μάντζουκιτς. Η Δανία έχει για πρωταγωνιστή τον Σμάιχελ που πήρε μόνος του την νίκη με το Περού ενώ κράτησε το 1-1 απέναντι στην Αυστραλία όταν τα καγκουρό πίεζαν στο τέλος. Γενικά οι Δανοί δεν έχουν δείξει πολλά πράγματα, είναι μια σφιχτή ομάδα που παίζει καλή άμυνα, έχει παίκτες που ξέρουν τον ρόλο τους στο γήπεδο αλλά ο μοναδικός που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο Έρικσεν αλλά είναι πολύ μόνος του. Είναι νοκ άουτ και η Δανία μπορεί να δυσκολέψει τους Κροάτες αφού είναι πιο σοβαρή αμυντικά τόσο από τους Νιγηριανούς, όσο και από τους Αργεντίνους. Θα πάμε με την νίκη της Κροατίας στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1  2,40
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΟVER 2,15

Moνό αποδεκτό
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΔΑΝΙΑ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ  4,00

Να δεχτεί κόκκινη
ΜΑΣΕΡΑΝΟ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 21,00
ΤΑΛΙΑΦΙΚΟ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 34,00
ΠΕΠΕ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ) 17,00


ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου