Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

VIVA MEXICO


Άσχημη στοιχηματικά η χτεσινή μέρα με την Ισλανδία να μας πληγώνει, αφού έκανε πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο και δίκαια ηττήθηκε από την Νιγηρία που βρήκε στο πρόσωπο του Μούσα αυτό που τις έλειπε ταχύτητα, φρεσκάδα και τελική ενέργεια. Έξω πέσαμε και στο βραδινό ματς αφού Σερβία και Ελβετία μας πρόσφεραν ανοιχτό ματς με ρυθμό φάσεις αλλά και την πρώτη ανατροπή στην διοργάνωση. Να δούμε πότε θα έρθει το πρώτο 0-0 που κυνηγάμε... Η Βραζιλία έδειξε τους λόγους που είναι φαβορί, με τον Τίτε να δίνει ρεσιτάλ από τον πάγκο αφού παρόλο που το ματς στράβωνε ήταν απίστευτα ήρεμος και πίστευε ως το τέλος για την νίκη. Στα σημερινά δεν υπάρχει αξιόλογο για ποντάρισμα.



ΒΕΛΓΙΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ ΟVER 3,5: Η Τυνησία έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Αγγλία ότι μπορεί να κρατήσει μπάλα αφού έχει καλούς παίκτες στο χώρου του κέντρου. Το Βελγίο κατά διαστήματα και κυρίως με ατομικές ενέργειες έδειξε την ανωτερότητα του και έφτασε εύκολα στην νίκη κόντρα στον Παναμά. Η Τυνησία θα χρειαστεί να παίξει για την νίκη και θα αφήσει κενούς χώρους, κάτι που έκανε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αγγλία και κινδύνεψε να φάει πολλά...εδώ τώρα κινδυνεύει ακόμα περισσότερο. Θα πάμε με τα πολλά γκολ μπορεί να μας βοηθήσει και η Τυνησία άλλωστε το Βέλγιο έχει προβληματική άμυνα. Για σκορέρ θα πάμε με τον Μενιέ ο δεξιός μπακ εξτρέμ σκοράρει συχνά ειδικά με την φανέλα της εθνικής έχει 5 γκολ σε 22 εμφανίσεις και θα βρει μπροστά τον Μααλούλ ένα αριστερό μπακ που ήταν ο χειρότερος του γηπέδου κόντρα στην Αγγλία.

Ν.ΚΟΡΕΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΟVER: Το Μεξικό μπήκε εξαιρετικά διαβασμένο απέναντι στην Γερμανία, μπλόκαρε όλα τα ατού της Γερμανίας και έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως κλείστηκε αρκετά πίσω και κινδύνεψε αρκετές φορές και στάθηκε τυχερό που δεν ισοφαρίστηκε, ενώ απέτυχε να εκμεταλλευτεί και κάποια από τις φαρμακερές αντεπιθέσεις. Η Ν.Κορέα ήταν κακή κόντρα στην Σουηδία απείλησε ελάχιστα με τον Σον να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του, ενώ αμυντικά παρότι δέχτηκε μόλις ένα γκολ φαινόταν ότι δεν πατάει καλά. Το Μεξικό θα έχει ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και θα μπει με φοβερή ψυχολογία στο ματς, Ποντάρουμε στην νίκη των Ατζέκων και μάλιστα εύκολα με σκορ τύπου 0-3 ή 1-3.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ : Πιστεύω πως η Γερμανία παρά τα πολλά προβλήματα που έχει στο παιχνίδι της είναι πολύ ανώτερη ομάδα από την Σουηδία. Όμως οι πρώην φίλοι του Ιμπραϊμοβιτς έχουν μεγάλη σκληράδα ως ομάδα και μέταλλο νικητή, δεν άφησαν τυχαία Ολλανδία και Ιταλία στο σπίτι τους...Η εικόνα τους στο ματς την Ν.Κορέα που έπρεπε να φτιάξουν παιχνίδι δεν ήταν καλή, τώρα θα έχουν παθητικό ρόλο και ίσως τους ταιριάζει καλύτερα. Όπως και να έχει το 1,50 του άσου δεν μας ικανοποιεί για αυτό θα τους αφήσουμε στην ησυχία τους


Δυάδα
ΒΕΛΓΙΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ ΟVER 3,5  3,40
Ν,ΚΟΡΕΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2 & ΟVER 3,20

Αnytime Scorer
ΜΕΝΙΕ(ΒΕΛΓΙΟ) 6,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου