Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ


Ωραία κύλησε η χτεσινή μέρα σε όλα τα επίπεδα, στοιχηματικά πληρωθήκαμε την δυαδούλα μας απόδοση 11 αλλά και άποψη θεάματος και σασπένς είδαμε πολλά πράγματα. Το Βέλγιο ικανοποίησε και πάλι επιθετικά αφού κόντρα στην αναγκασμένη να παίξει ψηλά Τυνησία έκανε ότι ήθελε και τα 5 γκολ μοιάζουν λίγα με βάση την εικόνα του αγώνα. Αμυντικά πάντως και πάλι ήταν κακή με τους Τυνήσιους να πετυχαίνουν δύο γκολ αλλά να δημιουργούν και αρκετές ευκαιρίες, τόσο από τα άκρα με τους φουλ μπακ Μενιέ, Καράσκο να ξεχνούν πολλές φορές να γυρίσουν, άλλα και από τον άξονα που είναι εμφανή η έλλειψη αμυντικού χαφ σε κάθε αντεπίθεση που δέχονται οι Βέλγοι. Το Μεξικό ήταν ανώτερο και έφτασε εύκολα στην νίκη με την γκολάρα του πεισματάρη Σον να είναι βέβαια αυτή που μας έστειλε ταμείο... Το Γερμανία-Σουηδία δεν το αγγίξαμε αλλά οι Γερμανοί παρά τα τεράστια προβλήματα τους απέδειξαν το πόσο βαριά φανέλα έχουν αλλά και πόσο σημαντικό είναι να έχεις την νοοτροπία του νικητή, κάτι για παράδειγμα που δεν έχει η Αργεντινή, κρατήστε το αυτό για τα προσεχώς... Στα σημερινά τα ματς του 8 ομίλου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, περιμένουμε την ανάκαμψη για το καμάρι μας την Κολομβία.



Γκόμες αριστερά και Τόρες δεξιά μπορούν εύκολα να δεχτούν κάρτα

ΑΓΓΛΙΑ (-1)-ΠΑΝΑΜΑΣ 1 : Η Αγγλία για να της κάνει και η ισοπαλία για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται να κερδίσει με 6-0...λίγο δύσκολο το κόβω με τον Παναμά να παίζει κάτι παραπάνω από κλειστά, γεγονός που θα δυσκολέψει αφάνταστα τον Κέιν και την παρέα του να βρουν χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Τυνησία που οι Αφρικανοί κλείστηκαν στο καβούκι τους η ομάδα του Σάουθεγκεϊτ φάνηκε να μπλοκάρει και να δημιουργεί ελάχιστες ευκαιρίες σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε και έχασε πολλές ευκαιρίες χτυπώντας με γρήγορες αντεπιθέσεις. Η επιλογή μας θα είναι η νίκη των Άγγλων με παραπάνω από ένα γκολ στο τίμιο 1,75 ενώ θέλουμε από τον Κέιν τουλάχιστον δύο γκολ για να την μάχη των πρώτων σκόρερ. Ο Παναμάς στο πρώτο ματς δέχτηκε 5 κίτρινες και αξίζει να κυνηγήσουμε πάλι το συγκεκριμένη επιλογή, μάλιστα θα στοχεύσουμε σε δύο παίκτες. Θα ποντάρουμε στην κίτρινη κάρτα για τον αρχηγό του Παναμά τον Τόρες...στο πρώτο ματς την γλίτωσε αλλά τώρα ο θηριώδης στόπερ απέναντι στον Κέιν θα έχει πρόβλημα, άλλωστε είναι επιρρεπής στις κάρτες αφού δέχτηκε 3 στα 9 ματς των προκριματικών, ενώ την περσινή χρονιά με την ομάδα του το Σιάτλ στο MLS είχε 6 σε 27 ματς. Ο αμυντικός χαφ Γκόμεζ που επίσης την γλίτωσε απέναντι στο Βέλγιο είναι επιλογή...δέχτηκε 3 κίτρινες στα προκριματικά, πρόλαβε σε 10 ματς την φετινή χρονιά με την Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα στο πρωτάθλημα της Κολομβίας να δεχτεί 6, ενώ πέρυσι είχε 8 σε 26 ματς και πρόπερσι με μόλις 18 ματς είχε πάλι 8 αλλά με την φανέλα της Ντεπορτίβο Τολίμα. To ρίχνει το ξύλο του ο 34χρονός και απέναντι στους γρήγορους και Λίνγκαρντ και Λόφτους Τσικ δεν θα περάσει καλά.

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ: Αν και αουτσάιντερ πήραν σπουδαίες νίκες στην πρεμιέρα απέναντι στα δύο φαβορί του ομίλου. Η Ιαπωνία πήρε μεγάλο δώρο μόλις στο 3' παίζοντας με παίκτη παραπάνω και με το σκορ 1-0. Παρά την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε υπομονή στο παιχνίδι της και με πολύ τρέξιμο και πίεση έκλεισε στα καρέ της την Κολομβία και έφτασε στην νίκη έστω και με στημένη φάση όπου δεν είναι και το μεγαλύτερο της ατού. Η Σενεγάλη δεν εντυπωσίασε σίγουρα, αλλά είχε μεγάλη σύνεση στο παιχνίδι της, έδειξε πίστη στο πλάνο του προπονητή και χτύπησε στα κατάλληλα σημεία με δύο γκολ εκμεταλλευόμενη όλες τις αδυναμίες των Πολωνών. Έχοντας την νίκη της πρεμιέρας στο σακούλι τους περιμένουμε ένα επιφυλακτικό παιχνίδι που ίσως στο τέλος καταλήξει και σε μοιρασιά...Θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά σενάρια, δύσκολα θα μείνουν άσφαιρες και οι δύο., όταν σκοράρει μία από τις δύο εύκολα θα μπει και το δεύτερο είτε για το 1-1 είτε για 0-2 ή για το 2-0, ελπίζουμε απλά να μην μπει το πρώτο πολύ νωρίς. Για σκόρερ πάμε με τον Κουλιμπαλί, ο στόπερ της Νάπολι δεν θα έχει αντίπαλο στις στημένες φάσεις αφού υπερτερεί σε δύναμη και ύψος των Γιαπωνέζων, κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από κόρνερ απέναντι στην άμυνα της Γιουβέντους, έχει πολλές πιθανότητες να το κάνει και απέναντι στην άμυνα των Σαμουράι.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟVER: Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι δύο τους. Αν για την Κολομβία υπήρχε το ελαφρυντικό της αποβολής από το 3' για την Πολωνία δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για την τραγική εικόνα που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια ομάδα ασύνδετη με κομβικούς παίκτες όπως οι Μίλικ,Πίτσεκ, Μπλαζικόφσκι, Ζιελίνσκι, Κρικόβιακ σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ ο προπονητής Ναβάλκα έδειχνε ακόμα και με τις εκφράσεις του κάθε φορά που η κάμερα έκανε κοντινό πάνω του την απόγνωση του...παρά την αλλαγή συστήματος με το 3-5-2 στο δεύτερο ημίχρονο δεν διόρθωσε τίποτα, ενώ στην άμυνα η τεράστια απουσία του Γκλικ έκανε μπαμ από χιλιόμετρα. Στο σημερινό ματς όλα δείχνουν πως ο στόπερ της Μονακό θα αγωνιστεί αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος στο 100%. Η Κολομβία παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε όλο το ματς ουσιαστικά δεν κατάφερε να κυριαρχήσει αφού ήταν εξαιρετικό δύσκολο να ανταπεξέλθει κόντρα σε μια έτσι και αλλιώς πολύ αθλητική ομάδα με τα τρεξίματα να είναι το βασικό όπλο της Ιαπωνίας. Ο Πέκερμαν είχε εκπλήξεις στην ενδεκάδα με την επιλογή του Μουρίγιο αντί του Μίνα της Μπαρτσελόνα να είναι και αυτήν που πλήρωσε αφού ο στόπερ της Πατσούκα ήταν αυτός που έκανε το χοντρό λάθος στην αρχή της φάσης της αποβολής. Από εκεί και πέρα με τον Χάμες στον πάγκο και φανερά ανέτοιμο όταν μπήκε, τον Φαλκάο αναγκασμένο να δίνει μάχες εκτός περιοχής κάτι που σίγουρα δεν του ταιριάζει είχε τα χέρια του δεμένα. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα της Κολομβίας, άλλωστε την έχουμε στα μακροχρόνια μας να φτάσει ως στα ημιτελικά αλλά η βασική μας επιλογή στην αναμέτρηση θα είναι το οver. Για την Πολωνία είναι συνήθεια αφού μετά τα 10 οver σε 10 ματς των προκριματικών έφερε άλλο ένα στην πρεμιέρα. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και για τους δύο, οι άμυνες δεν έδειξαν σε καλή κατάσταση οπότε στο 2,05 το over μοιάζει καλή επιλογή.

Τριάδα
ΑΓΓΛΙΑ (-1)-ΠΑΝΑΜΑΣ  1   1,72
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟVER 2,05

Anytime Scorer
ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(ΣΕΝΕΓΑΛΗ)  10,00

Να δεχτεί κάρτα
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΟΜΕΖ(ΠΑΝΑΜΑΣ) 3,60
ΡΟΜΑΝ ΤΟΡΕΣ(ΠΑΝΑΜΑΣ) 4,00

Φτιάξτε αγορά BET365
Nα δεχτούν κάρτα ΓΚΟΜΕΖ ΚΑΙ ΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΕΪΝ  21,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου