Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

VAMOS URUGUAY!


Ξεκίνησε λοιπόν το Μουντιάλ με την Ρωσία να σκορπά την τραγική Σαουδική Αραβία...μες στην τρελή χαρά ήταν ο Πούτιν. Στο σημερινό μας κείμενο θα δούμε τα 3 σημερινά μας μαζί με τα 4 αυριανά. Δεν θα ποντάρουμε πολλά, άλλωστε έχουμε και τα μακροχρόνια μας που αφορούν κάποια από τα ματς, είναι σημαντικό για την συνέχεια να δούμε και να αναλύσουμε τις ομάδες.



ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 & UNDER: Ο Σαλάχ έβγαλε την χτεσινή προπόνηση όμως είναι φανερό πως είναι προσεκτικός σε όλες του τις κινήσεις και δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα ξεκινήσει. Χωρίς αυτόν οι Φαράω είναι μια μέτρια ομάδα, ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει περισσότερα τέρματα από τους υπόλοιπους 22 του ρόστερ, ενώ πέτυχε τα 5 από τα 8 που πέτυχαν στα προκριματικά. Για την Ουρουγουάη τα είπαμε και στην ανάλυση μας, την πιστεύουμε για ψηλά. Εκτός από το δίδυμο Καβάνι, Σουάρες, έχει σούπερ δίδυμο στην άμυνα Γκοντίν, Χιμένες αλλά και ταλαντούχους με δίψα για διάκριση στο χώρο του κέντρου. Ο Κούπερ είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να ρίξει τον ρυθμό και θα παίξει για το 0-0. Θα την βρουν την άκρη ο Καβάνι με τον Σουάρες να πετύχουν δύο γκολ. Πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με το under.

MAΡΟΚΟ-ΙΡΑΝ UNDER 1,5 : Κρίσιμο ματς και για τους δύο αφού ο νικητής θα έχει ελπίδες πρόκρισης. Κοινό τους σημείο η εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία, με το Μαρόκο να προκρίνεται χωρίς να δεχτεί γκολ στα έξι ματς του τελικού ομίλου και το Ιράν να έχει δεχτεί μόλις 5 στα 18 ματς των προκριματικών. Θέλουμε να κερδίσει το Ιράν γιατί έχουμε ποντάρει την πρόκριση στα μακροχρόνια...οπότε δεν έχει νόημα να ποντάρουμε ξανά στην νίκη του. Το να μπουν λιγότερο από δύο γκολ δεν είναι απίθανο αφού δεν θα ρισκάρουν εύκολα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ισπανία είναι η επιλογή μας για να φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ την έχουμε ποντάρει και για πρώτη στον όμιλο. Μετά τα γεγονότα με τον προπονητή περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε την αντίδραση των παικτών στο χορτάρι...Η Πορτογαλία πιθανολογούμε πως θα απογοητεύσει αλλά με τον Σάντος στο τιμόνι και τον Ρονάλντο στο χορτάρι δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Αν έπρεπε να ποντάρω κάτι θα ήταν τα 2-3 γκολ.

ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ : Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο για ποντάρισμα, το οver σκεφτήκαμε αλλά πληρώνει ελάχιστα... Ματς συμπερασμάτων λοιπόν, θέλουμε την Γαλλία να κερδίσει για πάρει κεφάλι για την πρωτιά ενώ ένα γκολ του Γέντινακ των Αυστραλών που τον έχουμε πρώτο σκόρερ τους επίσης καλοδεχούμενο θα είναι.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ G/G: Ξεκάθαρο φαβορί οι Αργεντινοί απέναντι στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου χρειάζονται μόνο την νίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αργεντινή θα παραταχθεί στον άξονα με Μασεράνο, Μπίγλια και Μέσα, αν το κάνει ίσως έχει πρόβλημα με το συνεχές τρέξιμο των Ισλανδών αφού κανένας από τους τρεις δεν θα έχει τα τρεξίματα τους. Οπότε αν είναι και Σίγκουρτσον σε καλή μέρα μπορεί να πετύχουν και ένα γκολ οι Βίκινγκς.

ΠΕΡΟΥ-ΔΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Ανάμεσα τους θα κριθεί το ποιος θα ακολουθήσει την Γαλλία στην επόμενη φάση. Το Περού είναι η επιλογή μας στα μακροχρόνια οπότε περιμένουμε την επικράτηση του...χωρίς όμως να ποντάρουμε ξανά σε σημείο. Το μοναδικό που κρατάμε είναι τα 2-3 γκολ αφού δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ ανάμεσα σε δύο πολύ οργανωμένες ομάδες, άντε και ένα γκολ από τον Γκερέρο που είναι ο target man των Περουβιανών.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 1 & ΟVER: 3,00: Οι Κροάτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί ώστε να πάρουν και ψυχολογία για την συνέχεια, είναι σημαντικό για αυτούς αφού πρόκειται για ομάδα με όχι μεγάλη σταθερότητα στην διαχείριση των συναισθημάτων... Η Νιγηρία έχει ταλέντο και παίκτες με παραστάσεις...αλλά όλοι είναι από την μέση και μπροστά. Στην άμυνα υπάρχει θέμα και μπορούν εύκολα να εκτεθούν από την ποιότητα των Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς, Μάντζουκιτς. Θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το οver, ενώ για σκόρερ θα πάμε με τον επιθετικό της Χόφενχαϊμ που είναι φορμαρισμένος


Τριάδα
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΠΕΡΟΥ-ΔΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΜΑΡΟΚΟ-ΙΡΑΝ UNDER 1,5   2,35

Δυάδα
ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 & UNDER 3,20
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 1 & ΟVER 3,00

Anytime Scorer
ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ(ΚΡΟΑΤΙΑ) 3,00
ΓΚΕΡΕΡΟ(ΠΕΡΟΥ) 3,50

Ακριβές Σκορ 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 0-2  7,00

*Αν δεν είχαμε στα μακροχρόνια μας την πρόκριση για Περού και Ιράν, ίσως ποντάραμε στις νίκες τους...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 8 ΟΜΙΛΩΝ

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου