Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΑΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ


Φτάσαμε στο τέλος της φάσης των ομίλων στο Μουντιάλ και ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν απολογισμό τόσο στοιχηματικό όσο και αγωνιστικό για αυτά που είδαμε σε αυτά τα 48 ματς. Στο πρώτο κομμάτι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά στα μακροχρόνια μας όπου από τις 14 ομάδες που προβλέψαμε για τους 16 μαντέψαμε σωστά τις 10. Αγωνιστικά χωρίς κάποιο φαβορί να έχει εντυπωσιάσει βλέπουμε ένα αρκετά ισορροπημένο τουρνουά.



Στο γενικό μας πλάνο οι τέσσερις μας επιλογές για τα ημιτελικά πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους και έτσι Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ισπανία και Κολομβία μπορούν να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά.

 Οι επιλογές για πρώτο σκόρερ διοργάνωσης ήταν οι Κέιν, Σουάρες, Ζεζούς και Ίσκο, με τον Άγγλο επιθετικό να είναι πρώτος με 5 γκολ και τον Σουάρες να έχει κάποιες μηδαμινές ελπίδες με 2 γκολ.
Στους πρώτους σκόρερ ομάδας βγάλαμε τον Γέντινακ της Αυστραλίας με 8,00 απόδοση και στην δυάδα μας βγήκε ο Σον της Κορέας και περιμένουμε τον Φαλκάο που έχει 1 γκολ και ο κεντρικός αμυντικός Μίνα πήγε στα 2. Χάσαμε τον Γιάχανμπανκς του Ιράν που δεν σκόραρε με τα 2 γκολ της ομάδας του Κεϊρόζ να έρχονται με αυτογκόλ και με το πέναλτι του Ανσαριφάντ. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που δύο παίκτες οι παραπάνω έχουν ίδια γκολ η απόδοση διαιρείται δια δύο ή δια τρία αντίστοιχα.

Στους πρώτους ομίλους χάσαμε στην τετράδα μας την Αγγλία με την Ουρουγουάη, την Ισπανία και την Κολομβία να κάνουν το καθήκον τους.

Στο σύστημα με τις προκρίσεις είχαμε μηδέν στα τρία. Η Πορτογαλία έστω και με το ζόρι πήρε την πρόκριση, το Περού παρά το καλό του πρόσωπο έμεινε εκτός ενώ η Σενεγάλη έχασε την πρόκριση στις κίτρινες κάρτες.

Στις επιλογές που προτάθηκαν αλλά δεν μπήκαν στην τελική διαλογή ξεχωρίζει η πρώτη θέση της Κροατίας στον όμιλο στο 3,25, το 1-2 Βραζιλίας-Ελβετίας στο 5ο όμιλο, οι μηδέν πόντοι του Παναμά στο 3,00, ο αποκλεισμός της Πολωνίας και η τελευταία θέση της Ισλανδίας.

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00



TA MAΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Τετράδα πρωτιά ομίλων  LOSS
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας  WIN
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας LOSS
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3 LOSS
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό LOSS
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Σας θυμίζουμε τον πίνακα των επιλογών μας

Στα καθημερινά μας πονταρίσματα είχαμε μερικά καλά ταμεία αλλά η ζυγαριά μας έβγαλε στο μείον με τις τρεις τελευταίες μέρες και την τελευταία αγωνιστική σε 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο όμιλο να είναι οι καθοριστικές για να γείρει η ζυγαριά προς την χασούρα. Ωραία ταμεία γράψαμε με την νίκη της Σενεγάλης σε συνδυασμό με οver επί της Πολωνίας με απόδοση 7,00, την νίκη της Κροατίας επί της Αργεντινής με 3,90, το να σκοράρει με πέναλτι το Ιράν επί της Πορτογαλίας με 13,00 απόδοση, η δυάδα με την νίκη του Μεξικού επί της Κορέας σε συνδυασμό με οver και το over 3,5 στο Βέλγιο-Τυνησία.

Από αύριο μπαίνουμε στην μάχη των νοκ άουτ και υποστηρίζουμε με θέρμη φυσικά Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ισπανία και Κολομβία.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ







Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ WHOSCORED.COM

H KAΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ www.squawka.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου