Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ


Μεγάλο κάζο έπαθαν οι Γερμανοί, δεν το περιμέναμε γιατί παρά τα προβλήματα που είχαν η Ν.Κορέα δεν φαινόταν πριν το ματς ότι θα μπορούσε να αντισταθεί. Τραγική εικόνα είχε και το Μεξικό, μέρα με την νύχτα σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς λες και έκλεισε ο διακόπτης. Η Βραζιλία δεν φόρτσαρε παραπάνω και έμεινε στο 2-0. Στοιχηματικά δεύτερη σερί μέρα πήγαμε μεγάλο κουβά με μηδέν στα τρία. Κρίσιμη μέρα για την συνέχεια, θέλουμε την Κολομβία να προκριθεί αν γίνεται ως πρώτη...και την Αγλλία να μείνει πρώτη.

ΑΓΓΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ OVER: Περίεργο ματς... αυτή την στιγμή ισοβαθμούν σε όλα με την Αγγλία να είναι πρώτη επειδή έχει μία κάρτα λιγότερη. Αν βγουν ισοπαλία αυτό θα είναι το κριτήριο για την πρωτιά οι κάρτες, αν έχουν και εκεί ίδιες θα γίνει κλήρωση. Το θέμα είναι η δεύτερη θέση μοιάζει να είναι καλύτερη, αφού στους 16 ο αντίπαλος θα είναι μία από τις Ιαπωνία, Σενεγάλη, Κολομβία, στους 8 ο νικητής από το Σουηδία-Ελβετία και στον ημιτελικό μία από τις Ισπανία-Κροατία. Ο πρώτος αντίθετα παίζει στους 16 με Ιαπωνία, Σενεγάλη ή Κολομβία και μετά όμως με Βραζιλία και στους 4 με Ουρουγουάη ή Πορτογαλία ή Γαλλία ή Αργεντινή. Οι δύο προπονητές αναμένεται να κάνουν πολλές αλλαγές ειδικά το Βέλγιο ίσως έχει ακόμα και δέκα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δεν υπάρχει άγχος και οι αναπληρωματικοί έχουν κίνητρο να κάνουν καλή εμφάνιση για αυτό θα πάμε με το οver, άλλωστε ο Κέιν θα αγωνιστεί κανονικά... Από εκεί και πέρα για τους Άγγλους είναι προσβολή να παίξουν ένα ματς για να χάσουν και τους δίνω ένα προβάδισμα νίκης.

ΠΑΝΑΜΑΣ-ΤΥΝΗΣΙΑ 1: Η Τυνησία μπήκε με προσδοκίες στην διοργάνωση για ανεξήγητο λόγο και τώρα που έμεινε εκτός συνέχειας το κλίμα χάλασε με τον προπονητή να δέχεται πολλά πυρά. Επίσης χτυπήθηκε από κύμα τραυματισμών, οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες είναι εκτός και σήμερα θα κάτσει ο τρίτος ενώ ύστερα από ειδική άδεια θα καθίσει στον πάγκο ο Σεριφά που πήγε χτες στην Ρωσία. Οι Μπρον και Μπεν Γιουσέφ που έγιναν αναγκαστική αλλαγή κόντρα στο Βέλγιο επίσης μένουν εκτός. Στον Παναμά μπορεί το 6-1 να είναι βαρύ από την Αγλλία αλλά το γκολ που πέτυχαν τους έστειλε στα ουράνια. Οι Παναμέζοι ζουν το όνειρο τους, δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για το ματς και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις έστω για ένα βαθμό. Μπορεί η Τυνησία να υπερτερεί σε ποιότητα...όμως το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι καλό και ίσως παρουσιαστούν και λίγο αδιάφοροι αντίθετα στον Παναμά γιορτάζουν την κάθε στιγμή και θα ματώσουν για την νίκη. Πάμε με το 4,50 της νίκης των Παναμέζων.

IΑΠΩΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G : Η Ιαπωνία χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί σίγουρα. Η Πολωνία ήταν αποκαρδιωτική στα πρώτα ματς, δεν έδειξε σχεδόν τίποτα θετικό στο παιχνίδι της. Φοβερά κενά στην άμυνα ενώ επιθετικά δεν δημιούργησε απολύτως τίποτα με τον Λεβαντόφσκι να προσπαθεί απελπιστικά μόνος. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό με τον κόουτς Ναβάλκα να δέχεται όπως είναι λογικό μεγάλη κριτική και τον Λεβαντόφσκι να δηλώνει πως δεν πήρε βοήθεια από τις συμπαίκτες του και πάλευε μόνος...Ο αρχηγός Γκλικ είπε πως είμαστε μία από τις χειρότερες ομάδες του Μουντιάλ. Η Ιαπωνία εντυπωσίασε στα δύο πρώτα ματς δείχνοντας μεγάλη διάθεση, φοβερό τρέξιμο και μεγάλη μαχητικότητα πήρε 4 βαθμούς και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Εκπληκτικό τουρνουά κάνουν οι Ινούι και ο σέντερ φορ Οσάκο. Η άμυνα των Σαμουράι πάντως κάνει νερά, δέχτηκε δύο γκολ από την Σενεγάλη και η Κολομβία των 10 παικτών επίσης εκτός από το γκολ είχε αρκετές ευκαιρίες. Περιμένω μια αντίδραση από τον Λεβαντόφσκι και την Πολωνία τουλάχιστον ένα γκολ...απέναντι σε αυτή την άμυνα μπορεί. Από εκεί και πέρα η Ιαπωνία έχοντας το τεράστιο κίνητρο της πρόκρισης θα σκοράρει και αυτή, δεν αποκλείεται το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ, η Ιαπωνία στους 16 και η Πολωνία έστω με έναν πόντο και όχι τελείως ταπεινωμένη.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟVER: Άφησα τελευταίο το πιο κρίσιμο για μένα τουλάχιστον ματς της ημέρας. Θα ήθελα να προκριθούν και οι δύο λόγω των μακροχρόνιων αλλά δεν το βλέπω γιατί χρειάζεται ήττα της Ιαπωνίας. Θα είμαι πάντως με την Κολομβία αφού την έχουμε ποντάρει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά ενώ την θέλουμε και πρώτη στον όμιλο. Η Σενεγάλη απέναντι στην Ιαπωνία έδειξε κακό πρόσωπο παρότι προηγήθηκε δύο φορές ισοφαρίστηκε ενώ γενικά στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα. Η Κολομβία μετά την ήττα στην πρεμιέρα ήταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά έδειξε χαρακτήρα, κυριάρχησε απόλυτα της Πολωνίας και έφτασε εύκολα στο 3-0. Αμυντικά είχε σταθερότητα και οι Χάμες ,Κουαρδάδο, Φαλκάο είχαν εξαιρετική απόδοση. Θα βάλω ως δεδομένο πως η Ιαπωνία θα παίρνει κάτι από το ματς με την Πολωνία, οπότε το ματς είναι τελικός πρόκρισης με έναν μόνο νικητή. Για αυτό πρώτη επιλογή μας θα είναι το οver. 

Τριάδα
ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟVER 2,00
AΓΓΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟVER 2,25
IAΠΩΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G  1,80

Μονό αποδεκτό
ΑΓΓΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1 & ΟVER  4,75

Moνό αποδεκτό
ΠΑΝΑΜΑΣ-ΤΥΝΗΣΙΑ 1  4,50

Anytime Scorer
ΙΝΟΥΙ(ΙΑΠΩΝΙΑ) 5,50
ΚΕΪΝ(ΑΓΓΛΙΑ) 2,20

Ακριβές Σκορ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 1-1  6,50



ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου