Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ


Μάλιστα είδαμε και το πρώτο 0-0 του Μουντιάλ με την Γαλλία και την Δανία να είναι φανερό από την αρχή...που το πάνε, δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα τουλάχιστον να βάλουν από ένα γκολ να πούμε ότι προσπάθησαν. Το Περού έστω και την τελευταία αγωνιστική πήρε την νίκη και μάλιστα πολύ άνετα από την Αυστραλία, αδίκησαν τον εαυτό τους η Περουβιανοί αφού με βάση τις εμφανίσεις τους ήταν τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με την Γαλλία. Το βράδυ είδαμε τους παίκτες της Αργεντινής να βγάζουν εγωισμό αλλά να μην μπορούν να κάνουν και πολλά, αν ο Τσακίρ δεν έκλεινε τα μάτια στο δεύτερο πεντακάθαρο πέναλτι, αλλά έδινε και την δεύτερη κίτρινη στον Μασεράνο θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα ο Μαραντόνα. Τώρα απέναντι στην Γαλλία της δίνω ελπίδες πάντως αφού οι τρικολόρ...δεν έχουν πείσει κανέναν ότι είναι φαβορί. Τέλος παρά την φιλότιμη προσπάθεια τους οι Ισλανδοί δεν τα κατάφεραν απέναντι στα δεύτερα της Κροατίας, μιας Κροατίας που στα μάτια μου έχει ήδη προκριθεί στους 8 αφού η Δανία δεν την φοβίζει σε καμία περίπτωση. Στοιχηματικά είχαμε μηδέν στα τρία χτες...ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο σήμερα.

N.KOΡΕΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER 2,5: Η Γερμανία με τρόπο που μόνο αυτή θα μπορούσε πήρε την νίκη απέναντι στην Σουηδία και πλέον έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Μπορεί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να έχουν πολλά προβλήματα και να μην βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτή η νοοτροπία του νικητή, το πείσμα και η αύρα ανωτερότητας που έχουν μετράει πολύ. Εδώ που έφτασε το πράγμα απέναντι στην εύθραυστη και γεμάτη έλλειψη αυτοπεποίθησης Ν.Κορέα θα έχουν εύκολο απόγευμα. Για να είναι σίγουροι θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά. Ο Σον είναι σίγουρο πως θα παλέψει και πάλι αλλά είναι απελπιστικά μόνος, ειδικά σήμερα που θα λείψει και ο αρχηγός Κι της Σουόνσι. Θα ποντάρουμε να σκοράρει η Γερμανία τουλάχιστον τρία γκολ, ενώ ο Χούμελς που επιστρέφει στην ενδεκάδα στις στημένες φάσεις μπορεί να πάρει παραμάζωμα τους κοντούς αμυντικούς της Ν.Κορέας.

MEΞΙΚΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1: Παρά τις δύο νίκες το Μεξικό δεν έχει περάσει οριστικά αφού σε περίπτωση ήττας και νίκης της Γερμανίας θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και θα παίξουν ρόλο τα γκολ. Με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση και την πρωτιά. Από την άλλη η Σουηδία σε περίπτωση νίκης της Γερμανίας θέλει μόνο νίκη και ίσως με 2 γκολ διαφορά. Το Μεξικό έδειξε μεγάλη σοβαρότητα ως τώρα, κόντρα στην Γερμανία περίμενε πίσω και χτυπούσε στην κόντρα, ενώ κόντρα στην Ν.Κορέα έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Η Σουηδία ίδρωσε να κερδίσει την Ν.Κορέα, έδειξε κόντρα στην Γερμανία ότι την βολεύει να έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ να κλείνει χώρους και να περιμένει... Έδειξε μεγάλη αφέλεια στο τέλος και το πλήρωσε ακριβά με οδυνηρό τρόπο. Περιμένω τους Μεξικάνους να έχουν την τακτική της πρεμιέρας, θα δώσουν την μπάλα στους Σουηδούς και θα περιμένουν να χτυπήσουν στην κόντρα, αναγκαστικά ο Μπεργκ και η παρέα του θα βγει μπροστά αφού θέλουν μόνο νίκη και θα την πατήσουν αφού η άμυνα τους είναι αργή και το Μεξικό έχει ταχύτατους μεσοεπιθετικούς. Mόνο στα στημένα μπορεί να απειλήσει η Σουηδία λόγω σωματοδομής, αφού υπερέχει σε δύναμη και ύψος από τους Μεξικάνους.

ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ -ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟVER 2,5: Κρίνεται η πρόκριση με την Σερβία να θέλει αποκλειστικά την νίκη και την Βραζιλία να βολεύει και η ισοπαλία. Mεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδο της Σερβίας από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Ελβετία, ενώ το θέμα με τους πανηγυρισμούς των Σακίρι, Τζάκα έχει αποπροσανατολίσει την ομάδα. Είναι γνωστό πόσο αυτοκαταστροφικοί είναι οι Σέρβοι, τώρα έχουν στραβώσει τα πράγματα για αυτούς και είναι αναγκασμένοι να παίξουν μόνο για την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να σε σκοτώσει αν βρει κενούς χώρους. Η Βραζιλία κόντρα στην Κόστα Ρίκα μάτωσε για να κερδίσει, άλλα έδειξε τρομερή υπομονή και ηρεμία στο παιχνίδι της, δεν πανικοβλήθηκε και έψαξε μέχρι το τέλος το γκολ με ορθολογικό τρόπο. Ο Τίτε βοήθησε πολύ με τις αλλαγές του και πλέον έχει φύγει μεγάλο μέρος της πίεσης πάνω από την ομάδα. Δεν νομίζω οι Βραζιλιάνοι να περιμένουν και να πάνε για την ισοπαλία που θα τους βγάλει δεύτερους για να αποφύγουν την Γερμανία...θέλουν εκδίκηση και σήμερα θα μπουν αποκλειστικά με την νίκη και με άγριες διαθέσεις. Η Σερβία στα άκρα της άμυνας έχουν τους έμπειρους Κολάροφ, Ιβάνοβιτς...η εμπειρία κοστίζει όμως σε ταχύτητα και ο Νεϊμάρ με τον Γουίλαν θα κάνουν πάρτι. Πιστεύω πως η Σερβία αν δεχτεί ένα γκολ θα καταρρεύσει και η Σελεσάο θα την ισοπεδώσει. Θα πάμε με το οver 2,5 γκολ για την Βραζιλία και τελικό σκορ 0-4. Επίσης ο Νεϊμάρ έχει την ευκαιρία να πάρει τα πάνω του αφού όπως είπαμε θα βρει μπροστά του τον Ιβάνοβιτς...δύο γκολ από τον άσο της Παρί στο 5,00.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω. Η Ελβετία περνά και με ισοπαλία...ίσως την θέλει κιόλας για να μείνει δεύτερη και να παίξει με το Μεξικό αν κυλήσουν όλα φυσιολογικά το απόγευμα. Από την άλλη η Κόστα Ρίκα πλέον χωρίς βαθμολογικό άγχος ίσως αφήσει στην άκρη την αμυντική προσέγγιση και ψάξει πιο έντονα ένα γκολ και μια τιμητική νίκη. Το αφήνουμε στην ησυχία του.


Τριάδα
Ν.ΚΟΡΕΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER 2,5  1,85
ΜΕΞΙΚΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1  2,40
ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2 & ΟVER 2,5  2,40

Μονό αποδεκτό
ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ -ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟVER 2,5   3,00

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 
ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 0-4  26,00
Ν.ΚΟΡΕΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 0-3 8,00

Αnytime Scorer
ΧΟΥΜΕΛΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 7,00

Να σκοράρει δύο και πάνω
ΝΕΪΜΑΡ(ΒΡΑΖΙΛΙΑ)  5,00



ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου