Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ;


Συγκλονιστικό το φινάλε στα χθεσινά βραδινά ματς με το Ιράν να φτάνει λίγα εκατοστά από μια επική πρόκριση. Τρομερό πάθος από τους παίκτες του Κεϊρόζ αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό. Τουλάχιστον όμως πληρωθήκαμε με το πέναλτι που έβαλε γκολ. Η Ισπανία προβλημάτισε και πάλι αλλά έστω και έτσι πήρε την πρωτιά. Η Ουρουγουάη ανέβασε λίγο στροφές και κέρδισε πολύ εύκολα την Ρωσία, ενώ η Σαουδική Αραβία μας δικαίωσε πλήρως, κυριάρχησε στο ματς με 22 τελικές, 61 % κατοχή μπάλας και έστω στο τελευταίο λεπτό πήρε μια μεγάλη νίκη και πλήρωσε και εμάς. Πάμε να δούμε τα τέσσερα σημερινά ματς. Με το Νιγηρία-Αργεντινή φυσικά να ξεχωρίζει, σε περίπτωση αποκλεισμού ίσως η σημερινή εμφάνιση να είναι η τελευταία του Μέσι με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.



ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER: Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο ματς με την Αυστραλία να ελπίζει σε πρόκριση με δικιά της νίκη και ήττα της Δανίας για να παιχτεί η πρόκριση στα γκολ, οπότε ίσως χρειαστεί νίκη και με δύο γκολ διαφορά. Τα καγκουρό έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στα δύο ματς, με κύριο όπλο την μαχητικότητα και το πείσμα, αδικούνται τόσο από την ήττα από την Γαλλία όσο και στο 1-1 με την Δανία. Το Περού αποκλείστηκε αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις για το ποδόσφαιρο που παίζει...έχει όμως μια τρομερή έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική ενέργεια, για αυτό δεν έχει σκοράρει ακόμα παρότι έφτασε πολλές φορές πολύ κοντά. Με την Αυστραλία να παίζει αποκλειστικά για την νίκη, το Περού να είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα για να σκοράρει και να πετύχει μια νίκη, άλλωστε είναι από τις ομάδες με τον περισσότερο κόσμο στην Ρωσία, περιμένουμε ματς χωρίς σκοπιμότητες με ρυθμό και γκολ. Eπιλογή και η κίτρινη κάρτα στον αριστερό μπακ των Αυστραλών Μπέχιτς...θα βρει απέναντι του τα υπερηχητικά Αντβίκουλα, Καρίγιο.

ΔΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ : Η ισοπαλία είναι βολική αφού η Γαλλία μένει πρώτη και η Δανία την ακολουθεί χωρίς να την νοιάζει τι θα γίνει στο άλλο ματς, για αυτό η απόδοση της είναι κάτω από 3,00. Ο Ντεσάμπ σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα κάνει 4-5 αλλαγές στο βασικό σχήμα, θέλοντας να δώσει χρόνο σε κάποιες εφεδρείες του. Στο δεύτερο ματς με το Περού η ομάδα του ήταν βελτιωμένη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη η Δανία περισσότερο προβλημάτισε παρά ικανοποίησε μέχρι τώρα, με λίγο τύχη και έναν εκπληκτικό Σμάιχελ πήρε 4 βαθμούς και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Είναι δύσκολη η προσέγγιση του ματς, θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά σενάρια, ενώ αν είναι να φέρουν ισοπαλία δύσκολα θα το κάνουν με 0-0, οπότε το 1-1 ίσως είναι καλή επιλογή.

ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER 3,5: Παρά την τραγική της εικόνα η Αργεντινή έχει ακόμα την τύχη στα πόδια της αφού με νίκη και μη νίκη της Ισλανδίας προκρίνεται στην επόμενη φάση. Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι...εκρηκτική με τους παίκτες να βρίζονται μεταξύ τους, να θέλουν να διώξουν τον Σαμπαόλι. Χτες βέβαια οι τόνοι έπεσαν με τον ιδιόρρυθμο τεχνικό να υπόσχεται πρόκριση και πορεία μέχρι τον τελικό...αλλά και τον Μασεράνο να βγάζει ψεύτικα τα σενάρια για τις διαμάχες και τις κόντρες στα αποδυτήρια. Αγωνιστικά από αυτήν την ομάδα λείπουν πολλά χαρακτηριστικά, ειδικά μεσοαμυντικά έρχεται και ο Σαμπαόλι που πάντα τακτικά χρησιμοποιεί πολύπλοκα πράγματα που θέλουν χρόνο να αφομοιωθούν, το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει συνοχή και αγωνιστικό πλάνο. Η Νιγηρία είναι η πιο νεανική ομάδα στο Μουντιάλ, κόντρα στην Ισλανδία εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του Μούσα που βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνα με το 3-5-2 πάντως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ φάνηκε και κόντρα στην Κροατία η έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ. Περιμένω πως για την Αργεντινή θα μιλήσουν οι προσωπικότητες κάποιων παικτών και θα παρασύρουν και τους υπόλοιπους ώστε να δούμε τουλάχιστον μια ομάδα με πάθος και θέληση για την νίκη, δεν ξέρω βέβαια αν αρκεί αυτό και σίγουρα δεν ποντάρουμε στο 1,50...Από την άλλη ούτε η Νιγηρία σε εμπνέει να ποντάρεις πάνω της, ήθελα μια ομάδα πιο στιβαρή αμυντικά αλλά και με μεγαλύτερες προσωπικότητες, η νεανική Νιγηρία μπορεί εύκολα να λυγίσει υπό το βάρος της πίεσης. Η επιλογή μας θα είναι τα πολλά γκολ, η Αργεντινή αν τους πάει καλά το ματς δεν πρόκειται να αρκεστούν σε μια απλή νίκη θα προσπαθήσουν να το κάνουν όσο πιο εμφατικά γίνεται, άλλωστε υπάρχει και το σενάριο την ίδια ώρα να κερδίζει η Ισλανδία οπότε θα θέλουν σίγουρα παραπάνω γκολ για την πρόκριση. Από την άλλη η Νιγηρία θα έχει σχεδόν σε όλο το ματς κενούς χώρους...απέναντι σε μια κακή άμυνα οπότε είδαμε τι μπορεί να κάνει στις αντεπιθέσεις.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ : Οι Κροάτες θα παίξουν με τα δεύτερα...αφού αναμένεται να γίνουν μέχρι και 10 αλλαγές στην βασική ενδεκάδα με τον Πέρισιτς να είναι ο μοναδικός που θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα. Η Ισλανδία χρειάζεται μόνο νίκη και μετά να δει και την διαφορά τερμάτων ανάλογα με ποιον θα ισοβαθμήσει στους 4 πόντους, με νίκη της Νιγηρίας μένει εκτός. Το αφήνουμε στην ησυχία του...με την Κροατία να έχει τελείως διαφορετική εικόνα, αλλά και ίσως όχι τόσο μεγάλη διάθεση να χτυπήσει το ματς.

Τριάδα
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER 1,95
ΔΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER 3,5  2,60

Aκριβές Σκορ
ΔΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 1-1  6,00

Να δεχτεί κάρτα
ΜΠΕΧΙΤΣ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 5,00




ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 29,00
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 7,50
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 19,00
ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ 81,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 6,50
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΚΟ 41,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΕΣΟΥΣ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΪΝ 17,00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ  26,00


Τετράδα πρωτιά ομίλων
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,50
ΑΓΓΛΙΑ 2,20
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,37

Δυάδα κορυφαίοι σκόρερ ομάδας
ΦΑΛΚΑΟ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 3,50
ΣΟΝ(Ν.ΚΟΡΕΑ) 3,75

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΕΝΤΙΝΑΚ(ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) 8,00

Μονό αποδεκτό κορυφαίος σκόρερ ομάδας
ΓΙΑΧΑΝΜΠΑΝΚΣ(ΙΡΑΝ) 7,00

Σύστημα 2-3
Αποκλεισμός στον όμιλο ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4,33
Πρόκριση 1η ΓΑΛΛΙΑ-2η ΠΕΡΟΥ 4,33
Πρόκριση ΚΟΛΟΜΒΙΑ & ΣΕΝΕΓΑΛΗ 5,00

Μονό αποδεκτό 
ΠΡΟΚΡΙΣΗ 1η ΙΣΠΑΝΙΑ-2η ΙΡΑΝ 9,50

Tετράδα ημιτελικών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ 250,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου