Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΙΡΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ


Η Αγγλία κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε με τον Παναμά να μπορεί να αντισταθεί αλλά να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ σε Μουντιάλ. Τα γκολ του Κέιν τον έφεραν στην κορυφή των σκόρερ και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Φλέρταραν έντονα με την κάρτα... οι Γκόμεζ και Τόρες αλλά την γλίτωσαν και οι δύο. Το Ιαπωνία-Σενεγάλη δεν το περιμέναμε τόσο ανοιχτό και ήταν αυτό που μας έστειλε στον κουβά. Τέλος η Κολομβία έδειξε την ανωτερότητα της απέναντι στην τραγική Πολωνία και έφτασε δίκαια σε αυτό το 3-0, με την πρόκριση βέβαια να είναι ακόμα ανοιχτή. Από σήμερα θα έχουμε 4 ματς την μέρα με τα δύο του κάθε ομίλου να είναι την ίδια ώρα. Θα ρισκάρουμε σήμερα με το Ιράν και την Σαουδική Αραβία.




ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ 1: Η Αίγυπτος έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα...ο Κούπερ θα είναι για τελευταία φορά στον πάγκο με τον Αργεντινό τεχνικό να βγάζει έντονη πικρία στις χθεσινές του δηλώσεις τόσο για τον κόσμο αλλά όσο και για την ομοσπονδία, τονίζοντας πως η κριτική που γίνεται στην ομάδα είναι άδικη. Επίσης ο ίδιος είχε ένα επεισόδιο με τον 45χρόνο τερματοφύλακα Ελ Χαντάρι...με την επιθυμία όλων να είναι να αγωνιστεί ο εμβληματικός αρχηγός με τον Κούπερ όμως να δείχνει αρνητικός. Ο Σαλάχ φαίνεται επίσης δυσαρεστημένος με την ομοσπονδία γιατί τον έστειλαν με τον ζόρι σε βράβευση από τον Τσετσένο ηγέτη, μια κίνηση καθαρά πολιτική με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να φαίνεται χολωμένος και τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για αποχώρηση του από την εθνική. Αγωνιστικά η Αίγυπτος λύγισε μετά το αυτογκόλ που δέχτηκε απέναντι στην Ρωσία δεχόμενη άλλα δύο γκολ μέσα σε 20 λεπτά. Η Σαουδική Αραβία ήταν βελτιωμένη κόντρα στην Ουρουγουάη, είχε για δεύτερο σερί ματς την κατοχή της μπάλας υπέρ της αλλά πλήρωσε ένα αμυντικό λάθος. Προσπαθούν να παίξουν ορθολογικά οι παίκτες του Αργεντινού τεχνικού Πίτσι βάζοντας την μπάλα κάτω αλλά τους λείπει η εκτελεστική ικανότητα. Μόνο για το γόητρο παίζουν αλλά στην Σαουδική Αραβία το κλίμα είναι καλύτερο ενώ έχουμε μπροστά μας και το 4,75 του άσου.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΡΩΣΙΑ 1: Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα για δεύτερο σερί ματς η Ουρουγούαη έφτασε στην νίκη...αλλά η εικόνα της ήταν και πάλι κακή. Πιθανότατα βέβαια το γεγονός ότι δεν φορτσάρει να μέρος του πλάνου με τον μαέστρο Τάμπαρες να αλλάζει σήμερα σχηματισμό και να αφήνει το αγαπημένο του 4-4-2 για το 3-5-2. Ο Χιμένες έχει ένα πρόβλημα και θα μείνει εκτός, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Κόατες, ο Λαξλάτ και ο Ναντές. Η Ρωσία είναι ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα, με τα εντυπωσιακά τρεξίματα και το ασφυχτικό πρέσινγκ που έχει στο παιχνίδι της να είναι αντικειμένο σχολιασμού...Στην φόρα βγήκε σενάριο με συγκάλυψη θετικού ελέγχου ντόπινγκ σε Ρώσο διεθνή που ήταν στην προεπιλογή για το Μουντιάλ. Η αναμέτρηση κρίνει την πρωτιά...αλλά δεν μπορούν να διαλέξουν αντίπαλο αφού Ισπανία και Πορτογαλία αγωνίζονται αργότερα, οι διοργανωτές πάντως βολεύονται και με την ισοπαλία. Δεν αναμένεται ματς υψηλής έντασης με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν δυνάμεις. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ αφού η ρωσική άμυνα έχει αδυναμίες που δεν φάνηκαν απέναντι στην Σαουδική Αραβία και στην Αίγυπτο, αλλά κόντρα σε Καβάνι-Σουάρες θα φανούν. Επίσης η Ρωσία με τον κόσμο στο πλευρό της να δίνει ώθηση, την απουσία του Χιμένες και το πειραματικό 3-5-2 θα βρει και αυτή ένα γκολ.

ο Κεϊρός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο 
ΙΡΑΝ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1: Απέναντι στο Μαρόκο η Πορτογαλία ήταν πολύ τυχερή για να φτάσει στην νίκη, αφού εκτός από το γκολ του Κριστιάνο στο 4' δεν έκανε απολύτως τίποτα στο ματς. Δεν κράτησε μπάλα ποτέ, δεν βγήκε σε αντεπιθέσεις ενώ δέχτηκε 16 τελικές προσπάθειες. Φανερά εκνευρισμένος ο Σάντος για την εικόνα της ομάδας του. Το Ιράν πάλεψε τίμια απέναντι στην Ισπανία, έπαιξε ηρωική άμυνα και μπλόκαρε τους Ισπανούς, αλλά έχασε και μια δύο σημαντικές ευκαιρίες ενώ ακυρώθηκε σωστά και ένα γκολ που πέτυχε. Γενικά ο Κεϊρόζ έχει φτιάξει ένα συμπαγές σύνολο, με τους παίκτες του να τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία. Ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως σήμερα δίνει το τελευταίο του παιχνίδι αφού μετά από 7 χρόνια αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας. Το κλίμα στο Ιράν είναι εξαιρετικό, υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα για την υπέρβαση και περιμένουμε μια πραγματική μάχη από τους Ιρανούς έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους αφού θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση. Θα πάρουμε το ρίσκο να κοντράρουμε την Πορτογαλία, η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων είναι μεγάλη αλλά οι Ίβηρες δείχνουν σε κάκιστη κατάσταση και τα περιμένουν όλα από τον Κ.Ρονάλντο. Το Ιράν έχει μεγάλη πίστη στο πλάνο του προπονητή, θα βγάλει τρομερό πάθος και μπορεί να καταφέρει το θαύμα. Άλλωστε ο Κεϊρός κάτι χρωστάει στους συμπατριώτες που πριν μερικά χρόνια τον έδιωξαν με άσχημο τρόπο από τον πάγκο της εθνικής. Στα ειδικά θα πάμε με την κίτρινη στον Ταρέμι που πιέζει πολύ και συχνά κάνει φάουλ στο όριο της κάρτας, ενώ θα ποντάρουμε στο να σκοράρει με πέναλτι το Ιράν...Πέπε και Φόντε κάνουν εύκολα λάθος και παίζουν πολύ με τα χέρια στα στημένα.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ ΟVER: Το Μαρόκο βάση των εμφανίσεων του αδικείται από αυτό το μηδέν στα γκολ και τους βαθμούς αφού ήταν ανώτερο τόσο απέναντι στο Ιράν όσο και απέναντι στην Πορτογαλία αλλά πλήρωσε την αδυναμία του να σκοράρει αλλά και την έλλειψη συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις αφού έτσι δέχτηκε και τα δύο γκολ. Η Ισπανία τα χρειάστηκε κόντρα στο Ιράν, αλλά πήρε την νίκη ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση...εκτός αν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά και πάνω και παράλληλα το Ιράν κερδίζει την Πορτογαλία.Περιμένουμε γκολ στο ματς αφού στο Μαρόκο με τις δηλώσεις τους δείχνουν να μην τα παρατάνε και θα τα δώσουν όλα για κάτι θετικό, ενώ από την άλλη η Ισπανία χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενόψει τον νοκ άουτ. Θα ποντάρουμε στο οver, ενώ με δεδομένα τα προβλήματα στις στημένες φάσεις θα ποντάρουμε στο γκολ από τον Πικέ που πληρώνει 10,00, ο Ράμος που είναι πιο προφανής επιλογή πληρώνει μόλις 4,75.

Δυάδα
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΡΩΣΙΑ G/G  1,95
IΣΠΑΝΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ ΟVER 1,80

Moνό αποδεκτό
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΑΙΓΥΤΠΟΣ 1  4,75

Μονό αποδεκτό
ΙΡΑΝ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1  6,00

Αnytime Scorer
ΠΙΚΕ(ΙΣΠΑΝΙΑ) 10,00

Να δεχτεί κάρτα 
ΤΑΡΕΜΙ(ΙΡΑΝ) 5,00

Να σκοράρει με πέναλτι
ΙΡΑΝ  13,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου